Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#75981) cocka válasza szmolcsi (#75968) üzenetére


cocka
veterán

a yard a pofámba hazudik

Az hagyján, de effektíve bűncselekményeket követ el, segít elő. Feltehetően titkosszolgálati eszközökkel + folytatódik a hazugságfolyam a bíróságokon, ügyészségeken, gondolom nem újdonság, hogy még ma is divat a koncepciós per, nesze neked jogbiztonság, független magyar igazságszolgáltatás. Itt csak gazságszolgáltatás van.

elkezdi az nem minősül szúró fegyvernek , kérdem én és ha nálam lett volna , na akkor IGEN !!!

Ez az apróság is azt bizonyítja, hogy akire rá akarják húzni a vizes lepedőt, arra rá is fogják, mindegy hogy történt, mindegy mi történt, mindegy, hogy te legbelül tudod, hogy igazad van.

Azért elég jól haladunk hazugnak és már alkesznak is be vagyok állítva !!!

Ez meg azt bizonyítja, hogy Magyarországon nincs ártatlanság vélelme, bűnösség vélelme van. Vádaskodás ezerrel és a vádlottnak kell bizonyítania, hogy nem bűnös. :C

Mindenesetre te takartad ki az indoklás részt a határozaton, nem én.

És ha a határozatban leírtak nem felelnek meg a valóságnak? Ki képes bizonyítani a leírtak ellenkezőjét? A leírtakat veszik etalonnak, hogy a valóságban másképp történt az mindegy.

fura mióta behozták, mert hogyan bizonyítja be a rendőr és az igazságszolgáltatás, hogy te megszegted?

Mint ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem kell bizonyítania. Írnak egy cetlit, ami igazolja, hogy te Gipsz Jakab megszegted a kijárási korlátozás miatti intézkedések egyikét. Bűnösség vélelme: azaz nekik nem érdekük, hogy kiderüljön, hogy ártatlan vagy, ártatlanságodra tett bármiféle kísérletet meghiúsítják vagy bűnösséged igazolására felhasználják.
Így bízzál a kék fényben. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.