Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Galaxy S2-őt vennék, max 75k-ig. Csak független vagy telenor.
-
scapegt
őstag
Véletlenül nem szeretne valaki Neera szirupot venni? Találtam neten literes kiszerelést 10.000,- Ft-ért, de csak 20e Ft feletti vásárlásnál szállítják ki ingyen. Valaki szeretne beszállni?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek egy conro magos celeron procija? 1.6, 1.8 esetleg 2.0GHz
Volna érte cserébe egy 3.3GHz-es celeron.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Oly
őstag
Ami a legvalószínűbb sztori:
Gipsz Jakab szerződött valakivel 1998-ban és megadta a telefonszámát nekik.
Majd Jakab elfelejtett fizetni... Sőt! A telefonszámlát sem fizette...
A szolgáltató bontotta a szerződését...
A valaki próbálta behajtani, de nem tudta, ezért a fiók mélyén pihent.
És közben a szolgáltató kiadta újra a számot Neked...
Majd leporolták a dolgokat és eladták a faktor cégnek a tartozást, a szerződéskötéskor megadott elérhetőségekkel.Ezért a Faktor cég Jakabot kereste a Jakab telefonszámán... Ami azóta már nem az övé...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
bnorci71
addikt
válasz Pttypang #32779 üzenetére
Crytec210
szép a mintázataRolls Royce műszerfalát szokták pl abból csinálni
AtHoS
ha nagyon akarnak valamit majd felhívnak, ez az én véleményem
volt ilyen nekem is jött 2-3 sms majd csak felhívtak, hogy mi a helyzet, elfelejtett utalni egy részletet
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
törölt tag
-
ququry
csendes tag
Akkor Opel OBD csatiba senki????
“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
zetecR
addikt
Egy kedves ismerősöm keres HDMI-DVI átalakítót vagy HDMI-DVI kábelt. (lehetőleg 5m)
Nincs vkinek elfekvőben? -
cocka
veterán
-
Teng
aktív tag
Ha rám hallgatsz felhívod őket. Nekem is volt hasonló esetem. Kaptam egy rakat sms-t hogy valami gépkocsihitelem lejár és küldjek vissza valami szöveget, meg egyéb bla-bla. A poén, se autóm, se jogsim mindez idáig. A telet fel se vették, mert valami autómata rendszer küldte az sms-eket arról a számrol, csak annyi volt xy ZRT, nagy nehezen ki googleztam a számukat, majd felhívtam őket és kiderült rossz számot adott meg valaki, nem győztek elnézést kérni, majd törölték a számom a rendszerből. Azóta pedig egy sms-t se kaptam a cégtől.
Szóval egy szimpla számelírásból is összejöhet az eset, felhívod őket, megkérdezed kit keresnek, ha a név se stimmel alap bukta számukra, onnantól kezdve kb zaklatás ha folytatják a dolgot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz ronson #32783 üzenetére
Közben gugliban megtaláltam a céget.
Ami érdekes, hogy faterom telefonjában lévő kártya az én nevemen van. Feltöltőkártyás és egy szerződéshosszabbításos telóvásárlás alkalmával kaptam ajándékba még 2011 februárjában a szolgáltatótól.
Nekem 2005 óta előfizetéses számom van.Szóval nagyon nem értem, hogy
- ha rajtam szeretnének behajtani valamit, akkor miért a feltöltős kártyámon keresztül próbálkoznak
- miért nekem kell hívogatnom őket, ha ők akarnak valamit
- fogalmam nincs mit akarnának behajtani, mivel azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sem nekem, sem a szüleimnek nincs adóssága
- mi a fenéért szólítanak úgy meg, hogy "Tisztelt Ügyfelünk". Nem vagyok én ügyfelük, azt sem tudtam eddig, hogy a világon vannak.Szóval vannak itt érdekes dolgok. Minden esetre egy ügyvéd tanácsát kikérem mielőtt hajlandó leszek visszahívni Őket.
Szerk:
"És mivel ugratnának be, egy éppeszű embert"
Igazából épeszű embert nem tudnak beugratni, mert fogja és kitörli az sms-üket. No, de ugye azért az emberi kíváncsiságot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én egyből arra gondoltam, hogy a visszahívandó szám esetleg emelt díjas, így kicsalva az ember pénzét
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Faterom kapott egy ilyen szövegezésű SMS-t a telójára:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön érdekében azonnali visszahívását várom.Közlemény: F10726368.
Tel:06-1/887-9040 EOS FAKTOR Zrt."+harminchat-hetven-706-02-33 számról érkezett az SMS
Fogalmunk nincs ki/mi lehet ez a zrt. Nekem eléggé beugratósnak tűnik ez dolog.
Valaki találkozott már ilyen sms-sel?
read-only mode on the forum
-
Bull Boss
őstag
válasz .:Kristian:. #32777 üzenetére
faragj egyet rózsagyökérből
-
Bull Boss
őstag
válasz .:Kristian:. #32775 üzenetére
ha talp nélküli is jó akkor nekem van egy
-
.:Kristian:.
addikt
Keresek LCD monitort 5K környékén. Nagyság, gyártó, mindegy, csak működjön rendesen és a talp meglegyen hozzá. Ajánlatokat priviben várok.
-
zetecR
addikt
Autóba erősítő valakinek nincs elfekvőben?
-
- iSO -
tag
500GB-os WD SATA vinyót vennék!
iSO -
jFox
addikt
Nincs valakinek egy Atheros chip-es mPCI wifi kártyája?
Volna érte cserébe egy Broadcom BMC4318-as.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
PLaci58
addikt
Érdekel valakit UV szintet mérő kártya?
Méri a hőmérsékletet és az UV szintet 0-8 között. Bankkárta méretű, csak vastagabb, olyan 5 mm.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
szasanyi
félisten
Eladó N-es WiFi kártya- ha érdekel, lécci priviben keress!
-
ququry
csendes tag
Opel szervizelésben tudna valaki segíteni?
Astra G“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
Atek123
csendes tag
Eladó UMF Hardy 2 14,5" 2008-as váz nagyobbra váltás miatt .Törve nem volt csak használatból eredendő kopások vannak rajta. 19.900K kép
Eladó egy Truvativ Hussefelt 2 lánctányéros hajtómű TRUVATIV HOWITZER XR ISIS Howitzer Monoblokkal keveset használt.Használati kopások vannak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
SakalGSM2
csendes tag
Üdv. szakik.
SOS kellene egy kijelző bontott, hibátlan:
Acer Aspire 5750 -be, 15.6" LED 1366x768.
Típusa: LP156WH4 (TL)(A1)...Itt Miskolc környékén, személyes átvétellel...
Árat jelölj meg (annak a fele )"...A hülyék mindig rám találnak...az okosok tudják mikor, és hol keressenek !..." (Én)
-
jFox
addikt
Dell Latitude CPx laptop eladó. P3 650MHz, 256Mb PC100, floppy. Akksi halot, HDD nincs,bónusz PCMCIA WIFI kártya.
Ár: 7k--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ronson
őstag
jó tudni, hogy jelenleg akkor kb 40k-ért el lehet adni, viszonylag hamar.
Csak lenne már a telenornál valami számomra érdekes telefon, jó árban.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mindkettőben ARMv6 proci, egyiket sem ajanlom. Skatenak nagyobb a kijelzője és több a memória, de ennyi.
mycso: 45 az alja amiert hirdetik a hardverapron, pedig itt erosen nyomottak az árak... O2X telleg jo, csak mondjuk magamnak nem fogok venni mert nincs penzem rá. Most Galaxy Mini II-re gyűjtök, 26e-ért bestbuy.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
giigz
veterán
válasz ququry #32744 üzenetére
Csak attól függ, mire akarod használni.
Nekem ZTE Skate van, haveromnak, meg csomó ismerősömnek Ace. Szerintem a Skate jobb teló, bár lehet nálam azért, mert a kijelzőt hasonlítani sem lehet, meg persze 4,3"-os, és én sorozatot, filmet nézek rajta.
Csakis az számít, hogy mire akarod használni. Amíg ezt nem tudjuk, addig nem tudunk véleményt alkotni.
A kérdéseidre a válaszok:
Érdemes ilyet venni, főleg olcsón. Hibákról nem nagyon tudok, akiket ismerek, volt aki megtartotta, volt aki lecserélte.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #32748 üzenetére
Akkuról valami adat? méret, fesz, kapacitás, esetleg fénykép?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ronson #32750 üzenetére
Ace-t en nem vennek, Galaxy S állapottól és revizíótól (OLED/SLCD) fuggően 40-50 között.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kicsitrash
aktív tag
Az asszony nemrég kapott egyet, teljesen meg van elégedve vele. Azelőtt sosem akart érintőset, kipróbálta, megszerette. Nekem egy voda 845 van, össze sem lehet hasonlitani... Az akkuja sem vészes, majdnem 2 napot kibir zenehallgatással, tamagocsi progival, kis wifivel...
A fényképezője is egész jó, a zene része is tűrhető.
Sok ismerősnek van, ehhez képest nem panaszkodnak...
Én is csak ajánlani tudomAkku ügyben: nem véletlenül felújitást irok, nem laptopba kell (valami adatgyűjtő vagy hasonló ipari szutyok). Ha cég, s számlát is ad róla, az még jobb.
-
mycso
veterán
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni és mennyiért veszed....
Olyan 30k körül, talán jó vétel lehet.Alapvetően a képernyő alacsony felbontását és a proci sebességét szoktak kritizálni, nekem igazából egyikkel sem volt bajom.
A defy-t szokták sok topikban helyette ajánlgatni (ami szerintem egy kalap sz@r, a kinézetén kívül). És a ZTE skate-t szokták még felemlegetni, erről konkrét tapasztalatom nincsen, lehet ez is jó alternatíva.
Nem tudok róla, hogy elromlós lenne, rengeteg a support hozzá, custom romok terén is, stb, tehát tényleg a felhasználás módjától függ.
Esetleg Sonyk közül nem tudom, hogy mik vannak ilyen árban....bár ott ez a support dolog gyengébb.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Tottika
tag
Eladó 320as Seagate Sata2 hdd 8K
Midiland music keyboard 15K
22 Samsung TFT 20K
PrivátbanT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #32743 üzenetére
Milyen akku kellene.
Toshiba-hoz van akkum.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata a Samsung Galaxy Ace telefonról?
Érdeme ilyet venni?
Mik a hibái?
Akinek van az megtartaná vagy a tapasztalatok után másikat választana?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
kicsitrash
aktív tag
Nem foglalkozik valaki akksi utángyártással/felújitással?
Lenne egy ketyere, aminek dögös az akkuja.
-
caprine
senior tag
Hi All!
Eladó: 2db üveg egérpad, feketére eloxált, stb. egyik bontatlan, egyben 2k
Keresek: 775-ös foglalathoz E8400-hoz a gyárinál jobb hűtést.
Priviben ha kérhetem! THx
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Gyíkac
aktív tag
valaki nem cserélne el 2x2gb ddr2 kingmax ramot? 2X1 gb -re??? de 2X
értékegyeztetéssel, páronként különböző is lehet.
-
jFox
addikt
Keresek IDE buszos külső HDD rack-et. Ajánlatokat PÜ-ben!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
nem megy mostanában valaki Bogács vagy környékére?
-
scapegt
őstag
válasz Tottika #32736 üzenetére
Gembird SPK301 dobozában, elfekvőben, használaton kívül évek óta, működőképes. 900 HUF-ért érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Tottika
tag
Keresek olcsó 1000ft alatti hangfalat,számítógéphez kellene csak szóljon
PrivátbanT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Gabe123
aktív tag
válasz scapegt #32734 üzenetére
Amit linkeltél olyat vettem a múltkor. Miskolci vagyok, de a vaterán találtam olyat ami nekem kellene csak holnaputánra kéne meg biztos akarok lenni hogy jó, mert mégiscsak ajándék lenne.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Gabe123
aktív tag
-
scapegt
őstag
-
gaben1117
senior tag
Valakinek HTC Sensation?
Nagyon jó áron adom.
-
F.B.I.
veterán
Concorde 7015 tablet, full doboz, magyar gari, magyar support, magyar fórum, ICS támogatás és már jön a JB is rá, neoprén tokkal, fóliásan 23.990,-Ft. PÜ-t írj. Kösz!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gabe123
aktív tag
Nem tudja valaki hol találok Miskolc közelében ilyen pendriveokat? Ajándéknak kellene.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
zetecR
addikt
válasz .:Kristian:. #32726 üzenetére
A Centrum és a villanyrendőr között, kb félúton, de a kapualjban. A Széchenyivel párhuzamos hátsó úton (húsáruáznál bekanyarodva, elvileg ) könnyebb észrevenni.
A Széchenyiről a D-Center mellett kell bemenni. (Most Frei Café) -
Gaga_30
tag
Van egy Motorola WX395 telefonom, dobozában minden tartozékkal, töltő, headset, leírás. Nem használt, hibátlan állapotban.
Vodafone-os.
Kinek mit érne meg? -
jFox
addikt
SMC Barricade drótos router eladó. 1k
-
sly105
aktív tag
Nokia 5800 sürgősen eladó!!!Szép állapotban, független:!!
ára 15000 Ft. S.O.S.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
-
jFox
addikt
válasz PLaci58 #32710 üzenetére
Nem, csak lecseréltem egy 8"-osra. És ahhoz sajna nem jó.
A múltkori "aktivitás" (passzivitás) egy kicsit visszavette a szervező kedvünket, de majd egy őszi PH! Pratyt csak összehozunk.BullBoss: porszívó?
-
Bull Boss
őstag
benyomódott hangszóró porvédőre van valakinek tutti tippje?
-
Tottika
tag
Keresek
Új nicer Dicer plus-tEladó Seagate 320 sata 2 hdd 8K
Samsung 22 16:10 TFT 20K
Midiland usb zenei keyboard
Privátban[ Szerkesztve ]
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Gyíkac
aktív tag
2 X 2 gb kingmax 800 mhz-t cserélnék 2X (2X1gb) memóriára, egyeztetéssel.
-
Tibike24
aktív tag
Eladó mali magician xc váz gyári állapotban, alkatrész se volt még rajta.
Bolti ára: 25000 Ft
Elvihető: 15000 FtEladó motorola v3 (vodafone-os) + headset ... 5000 Ft
[ Szerkesztve ]
........::::::::Go Hard or Go Home !!!::::::::........
-
Ivanh
senior tag
ACER ASPIRE 3100
Alaplaphibás noti, ramok, vinyó, wifikari nélkül.
ilyesmi
A kijelző ép.
Akksi használható.
Dvd-rom jó.
Burkolat használati kopásoktól eltekintve, teljesen ép, a zsanérokkal egyetemben.
Töltőjének tápkábele sérült, valami kutyarágásféle sérülést szenvedett.
Kérésre képeket csinálok.
Bontom, ha kell belőle valami, de egyben is vihető.
Esetleg működő notiba/hardver-alkatrészbe beszámolható.
Priviben keress.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
scapegt
őstag
Eladó egy alig használt Samsung WB150F típusú fehér színű WI-FI-s fényképezőgép.
Bővebb info + fényképek ITT.[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lenne egy pár eladó cuccom:
Hálózati kártya PCI 1k
Creative CT5803 hangkari 1k
IDE vezérlő PCI 2k
Enhance 200W-os 20pines ATX táp, de a mérete nem normál méretű ATX ha jól tudom akkor SFX-nek nevezik 2k brazos lappal használtam tökéletesen ment vele
Hangfaltartó fali konzol 2*2db-os csomag (4db hangfal szerelhető fel vele) 5kKeresek:
slot-in noti sata dvd-t
olcsó nokia 6233 készülék házat (ha ki is cseréli a telón az mégjobb)Csere is szóba jöhet. Az árak alkuképesek
Ajánlatokat pü-ben -
norbi0401
tag
http://www.happydancedeejayz.hu/tag/boomer https://soundcloud.com/boomerhungary
-
jFox
addikt
Scott 15" LCD monitor olcsón eladó, vagy elcserélném 2Gb DDR2 memóriára. (2x1Gb vagy 1x2Gb).
-
lakisoft
veterán
Keresek 4x2Gb ddr2 800Mhz ramot asztali gépbe.
- Árad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest