- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ronson #32783 üzenetére
Közben gugliban megtaláltam a céget.
Ami érdekes, hogy faterom telefonjában lévő kártya az én nevemen van. Feltöltőkártyás és egy szerződéshosszabbításos telóvásárlás alkalmával kaptam ajándékba még 2011 februárjában a szolgáltatótól.
Nekem 2005 óta előfizetéses számom van.Szóval nagyon nem értem, hogy
- ha rajtam szeretnének behajtani valamit, akkor miért a feltöltős kártyámon keresztül próbálkoznak
- miért nekem kell hívogatnom őket, ha ők akarnak valamit
- fogalmam nincs mit akarnának behajtani, mivel azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sem nekem, sem a szüleimnek nincs adóssága
- mi a fenéért szólítanak úgy meg, hogy "Tisztelt Ügyfelünk". Nem vagyok én ügyfelük, azt sem tudtam eddig, hogy a világon vannak.Szóval vannak itt érdekes dolgok. Minden esetre egy ügyvéd tanácsát kikérem mielőtt hajlandó leszek visszahívni Őket.
Szerk:
"És mivel ugratnának be, egy éppeszű embert"
Igazából épeszű embert nem tudnak beugratni, mert fogja és kitörli az sms-üket. No, de ugye azért az emberi kíváncsiságot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én egyből arra gondoltam, hogy a visszahívandó szám esetleg emelt díjas, így kicsalva az ember pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- MagyarLED ThinkPad T15 - 15.6"ips MATT i7 / 32GB / 512 NVME SSD, THUNDERBOLT, Wi-Fi6 +SZLA +GARANCIA
- GyáriMagyar LENOVO THINKPAD T580 - 15.6"ips matt, i7 ! 32/512 SSD, Thunderbolt3 ujl.olv +SZÁMLA +GAR
- FóliaGuru Hidrogél kijelzővédő fóliák, több mint 1000 típusra! Keressenek bátran!
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest