Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikiviki
aktív tag
Olvasd ekk az alulra irtakat.
Dreambox DM500 digitáslis beltérik eladóak.
Tulajdonságok:
400 MHz processor
Linux operációs rendszer
10/100MBit Ethernet port
HDMI csatlakozó
eSATA csatlakozás
MPEG-2 / H.264 kódolás
Tuner: DVB-S2
1 x Smartcard-Reader (Dreamcrypt CA)
Mini USB szerviz és softver frisitéshez
1 x Scart (RGB, FBAS, YUV or S-Video)
analog modem
S/PDIF csatlakozó (AC-3)
64 MByte Flash, 256 MByte RAM
Végtelen számú TV/rádió csatorna tárolható
Kevesebb mint 1 másodperc alatt csatornát vált
EPG (elektronikus műsorújság)
támogatja a többfejes rendszereket (DiSEqC támogatás)Ha valaki full D..i-t vagy U.C.-it akar nézni az megoldható..A UPC DTH S.à r.l, Közép-, és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy kínálatába kerül a SuperTV2. A magyarországi UPC Direct előfizetők már közvetlenül a SuperTV2 indulásától, November 2-tól kezdve élvezhetik a csatorna programját.
Freq:12265
Pol:V
Sr:28000
Fec:7/8
ModVB-S-Mpeg2http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Pitu
aktív tag
válasz kicsitrash #33897 üzenetére
Kösz! CI van, yt, fb, picasa és egyéb alkalmazások is + szaggatás mentesen viszi az mkv fáljokat. 3d-re akarunk váltani, de az is lehet hogy átviszem a hálószobába ezt, főleg hogy csont nélkül viszi az mkv fáljokat is.
-
veterán
Esetleg van vkinek telenornál dolgozó ismerőse? o.O
[Egy kis segítség(információ) kéne nekem telefonvásárlásos témában ]Everybody lies.
-
kicsitrash
aktív tag
-
lakisoft
veterán
Érett szarvasmarha trágyát keresek 50l-re lenne szükségem fa ültetéshez. Bármilyen megoldás érdekel .
- Árad -
-
PLaci58
addikt
válasz PLaci58 #33891 üzenetére
Két ilyennel mindenképpen megoldható, ha nem akarod lecserélni a jelenlegi antennavezetéken a dugókat :
koax alj-F
F-RCA dugó"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
Nagy az a távolság
Az RCA-nál 1 vezeték kell a videohoz és minimum még egy a hanghoz (a sztereóhoz 2 kell).
A vékonyat semmi esetre sem ajánlanám.
Úgy emlékszem mintha lehetne kapni Koax-RCA átalakító dugót (nem biztos!). A már meglévő koax vezetéket is lehetne használni és mellé csak a hangot kell felvezetni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Pitu
aktív tag
Szerintetek ezért a tv-ért mennyit lehet kérni? több mint 1 év garancia van még rá, karcmentes, dobozával.
-
caprine
senior tag
válasz Bull Boss #33883 üzenetére
Átmérő függvénye de ha megfelelő akkor bringás boltokban lehet kapni szivacsos markolatokat, esetleg kiprobálható, valamenyit nyulnak, vagy amit a versenybringák kormányára fel szoktak tekerni (nem ugrik be a neve,) szerintem az is jó lenne neked.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Bull Boss
őstag
Asus 7950GT 512mb/256 bit - ajánlatot priviben várok
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
A diósgyőri Nestlé gyárban nem dolgozik/dolgozott közületek esetleg valaki?[ Szerkesztve ]
-
ikiviki
aktív tag
UJ Gigabyte GA-P31-DS3L Alaplap
CPU Support for an Intel Core 2 Extreme processor/ Intel Core 2 Quad processor/ Intel Core 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel Pentium D processor/ Intel Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel Pentium 4 processor/ Intel Celeron processor in the LGA 775 package, Front Side Bus 1333/1066/800 MHz FSB, Chipset Intel P31 Express Chipset, Memória 4 x 1. 8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB Így is ismerheted: GA P 31 DS 3 L, GAP31DS3L, GA P31 DS3L, GA P31-DS3L, GA-P31-DS3 L
ATI Radeon X600 Pro 256 MB PCI-E videókártya
Miskolcon van a termék
Ár megeggyezés szerint..lehetőleg egyben eladó.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Bull Boss
őstag
nem tudja valaki, hol lehet kapni esetleg kondigépekhez alkatrész? van ilyen bolt miskolcon? Nekem egy szivacsos markolatra lenne szükségem mert már elmorzsálódott, tipp?
-
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #33879 üzenetére
No akkor nézelődtem gyorsan kábel ügyben RCA elvezetéshez.
Ezeket sikerült találnom, amik megfelelnének szerintem, bár a relatív nagy távolság miatt (15...18 méter) nem tudom mennyi zavaró probléma léphet fel.
Kábel: KC-300
komponens videó kábel, kétszeresen árnyékolt (OFC réz harisnya és Al fólia) OFC réz belső vezetővel, habosított PE szigeteléssel készült háromeres, erenként 75 ohmos összekötő kábel kék PVC köpenyben. A vezető keresztmetszete 3 * 0,34 mm². A kábel külső átmérője erenként 5,4 mm.Mivel nem tudom, hogy a szobai ki/be vezetéseknél elfér-e ez a kábel, így meglestem egy vékonyabbat is:
KC-020
Egyszeres spirálárnyékolású OFC réz vezetővel készült egy eres összekötő kábel fekete PVC köpenyben. A kábelköpeny külső átmérője 1,6 mm. A vezető keresztmetszete 0,11 mm².Csatlakozók:
RP-91G-6
Aranyozott RCA dugó, alumínium házzal, fekete vagy piros azonosító színjelöléssel 6 mm-es kábelhezA vékonyabb kábelhez
RP-91G-3
Aranyozott RCA dugó, alumínium házzal, fekete vagy piros azonosító színjelöléssel 3 mm-es kábelhez.read-only mode on the forum
-
DISC4U
tag
HP Compaq dc5800 Small Form Factor PC félkonfig ( ház + táp + alaplap ) szép állapotban eladó.
Ára: 13.000Ft
[link]- Intel Bearlake Q33 chipset
- LGA775 CPU support
- 8x USB
- 4x DDR2 800Mhz
- SATA
- integrált videókártya
- integrált hangkártya
- integrált hálózati kártya
- 1x low profile PCI Express
- 33.7 x 37.8 x 10.0 cm (w x d x h)Igény esetén + Intel Celeron 430 - 1.80 GHz , 512K Cache , 800 MHz FSB , 35W TDP
-
AtHoS
nagyúr
válasz WildBoarTeam #33876 üzenetére
- 1 db TV földelt dugóval (ez a beltéri melletti RCA-val csatlakozó 1. számú TV)
- 1 db DVD lejátszó földeletlen villásdugóval, de megnéztem, nincs is konnektorba dugva, mindössze scart kábellel van összekötve az 1. TV-vel
- digi beltéri földeletlen villásdugóval, de itt a tányér vascsövön van rögzítve, így gondolom, hogy ez földeltnek számít
Ezek mind egy zavarszűrős elosztón vannak csatlakoztatvaEzektől távol:
- 1 db TV földeletlen villásdugóval (ez a 2. TV, amire coax-al érkezik a jel). Ez a TV egy APC Smart UPS 1400 szinuszos kimenetű szünetmentesen keresztül kapja a tápot.Esélyes a földhurok ilyen kialakítás mellett?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Blade021
csendes tag
Számítógép beszámítással Iphone 4s-t vennék!
A vas:
Alaplap: Gigabyte EP43-DS3L (minden tartozéka megvan)
Processzor: Core 2 Duo E7300
Ram: 2x2gb kingston kit ram 800 mhz
Videókártya: Gigabyte 8800 GT 512mb DDR3 256bit (mindene megvan)
Vinyó: 320 Sata II Seagate
Dvd-író fekete Samsung
Táp:Eurocase 550 w
Ház:Sigma Shark feketeCserébe csak Iphone 4/4s érdekel!!
Független v. vodafone-os! -
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #33862 üzenetére
No megnéztem. A 2. tuner RF kimenetéről az 1. TV-n is ugyanolyan rossz a kép a videóhoz tartozó kábellel.
A 2. tuner RCA kimenetét használva az 1. TV-hez viszont teljesen rendben van a kép.Szóval megtudtuk, hogy a 2. tuner RF kimenete kaksi. Mondjuk nem húzogattam ki semmit az elosztóból tesztelésre.
1db DVD lejátszó lehet csak ott bedugva, amit kihúzhatnék. Ez bekavarhat?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz ikiviki #33872 üzenetére
Ne tartsd magadban az infót
Jöhet privátban is, ha nem publikus. Minden megoldás érdekel! Míg a pénztárcám engedi
PLaci58
Kerítettem videóhoz való RF kábelt. Este, ha hazaértem meg is nézem vele.
Amit írtál vándorló szellemkép szerű jelenséget ismerem, de itt sajnos nem ez a jelenség, bár lehet, hogy az oka ugyanazread-only mode on the forum
-
ikiviki
aktív tag
Mivel legjobb tudomásom szerint ill. mások is azt mondják, hogy a Digi kártyája csak a Digi által adott beltérivel működik, milyen megoldással lehetne minőségibb képet varázsolni a TV-mre?Ez igy nem teljesen igaz.mert mökődik az másba is..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ronson
őstag
Ha valaki mostanában vásárolna a Praktikerben, akkor van egy 6500Ft-os utalványom, 4000Ft-ért eladó.
Bármikor átvehető napközben is a Besenyői utcán. Az ár fix.
-
jagada
addikt
Ha egy Telenor hipernet mobil internetes SIM kártyát beledugok egy mobiltelóba vajon fog működni rajta az internet?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
PLaci58
addikt
Igy érdekesebb a dolog, de első körben mindenképpen a koaxot vizsgálnám. Egy rövid, mondjuk videóhoz kapott RF kábellel rákötném a közelebbi TV-re. A csíkozás szerintem zavart jelez. Általában közeli TV csatornák szoktak így bezavarni, hogy vándorló, vízszintes szellemképszerű jelenséget produkálnak. Csinálhatja a műholdvevő tápja is, de a kábelt egyszerűbb leellenőrizni. Ha a lenti TV-n is csíkos, akkor érdemes kihúzgálni a közelben levő elekromos eszközöket (óra, videó, dvd, stb.), mindent ami konnektorba van dugva. Érdemes ilyenkor megpróbálni másik csatornára hangolni a kimenetet, ha állítható.
Bull Boss!
A HDMI kábel szabványos. A lényeg, hogy nagy sebességű (High Speed) legyen.
Számozva vannak a HDMI szabványok: 1.3; 1.4, de a kábel ugyanaz. Ugyanazt kell tudnia egy 1.3-as szabványnak megfelelő kábelnek és egy 1.4-es 3D átvitelére alkalmas kábelnek. A bekötés ugyanaz és átviendő adatmennyiség (sebesség) is egyezik. Érdemes a vastagabb kábelt választani, mert abban vastagabbak a vezetékek és jobb az erek árnyékolása. A 900- Ft-os tökéletesen meg szokott felelni[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #33858 üzenetére
Ilyen beltéri van: Hyundai HSS-7160NA
Ahogy a linken lévő cikk utolsó bekezdésében olvasható, az első tunerhez nem tartozik RF kimenet, így csak a második tuner kimenetén tudom megnézni.
Teljesen máshol élő fórumtársnál pontosan ugyanez a jelenség van [link].
Minden esetre megnézem a második tunerről coax-al a lenti TV-t ill. megnézem a második tuner RCA kimenetét is vele, mert mikor lecihöltem fentről a TV-t csak kihúztam a lentiből a kábelt és átdugtam, tehát nem a második tuner RCA kimenetét próbáltam. Amúgy 15...18 méter hosszú lehet a coax kábel. Ekkora távolságra elvinni RCA-n a jelet érdemes belefogni?
-
PLaci58
addikt
A beltérinél levő TV-t próbáltad antenna vezetékkel rákötni?
Ki kell deríteni, hogy a beltérid a hibás vagy a kábeled. Lehet szakadt vagy zárlatos a kábeled vagy rossz valamelyik antenna dugó. Meg lehet próbálni másik csatornára állítani a beltéri kimenetét. Az RCA-n mindig sokkal jobb képet fogsz látni, de zavarcsíkoknak nem szabadna lenni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
AtHoS
nagyúr
Kis digi tányéros probléma:
átkerestettem a csatornákat a Digi Film csati miatt a beltérihez közel levő TV-re. Meg is lett a csatorna és felfigyeltem, hogy egész tűrhető a képminősége. RCA kábelekkel van a TV rákötve a beltérire (kétkártyás Hyundai).
A beltérire coax kábellel kötött távolabbi TV-n viszont teljes képernyőn zavaró 1..2 cm széles vékony vízszintes zavaró vonalak vannak. Ezt egész jól meg is fogalmazta más: "mintha vizszintes elmosódások lennének, néhány centis áttetsző vonalakban"
Láthatóan sokkal rosszabb a képminőség, mint a másik TV-n. Gyorsan átszaladtam a csatornákon és bizony jelentkezik mindegyiken ez a probléma. Másnál is ugyanígy jelen van, tehát nem egyedi az eset.
Lecihöltem a TV-t a beltéri mellé és rákötöttem a másik TV-hez is használt RCA kábellel a beltérire.
Na így jó lett a képMivel legjobb tudomásom szerint ill. mások is azt mondják, hogy a Digi kártyája csak a Digi által adott beltérivel működik, milyen megoldással lehetne minőségibb képet varázsolni a TV-mre?
-
Bull Boss
őstag
nincs valakinek eladó HDMI kábele?
-
ronson
őstag
Nekem nem változott semmi az UniCredit-nél, tudom is ajánlani számlavezetésre mindenkinek.
Az éves kártyadíj mellett 75000Ft ráérkező jövedelem felett 350Ft, 150000Ft felett 0Ft a havi számlavezetési díj.
Nekem a kártyadíjon kívűl és havi 350Ft-on kívűl egy forintot sem vonnak le.
Utalás ingyenes, tárgyhavi első 2 kp. felvét bármilyen ATM-ből ingyenes és a többi is UniCreditesből. Netes cuccok ingyenesek és okostelefonon is megy.
Kp. felvét külföldön is ingyenes a saját és a partnereik ATM-eiből.Egyedül az SMS szolgáltatásért kellene fizetni, de azt meg nem kértem.
-
kicsitrash
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy ati 4350-es kártyával régi játékoknál (pl. a nfs underground és battlefield) teljesen szétesik a kép? Különféle szines háromszögek jelennek meg, szerintem textúrahiba. Nem a kártya a hibás, pl. world of tanksnál nincs ilyen gond (illetve 2 ilyen kártyám van, mindkettővel csinálja). Furmark is szépen fut. Régebbi driverrel is próbáltam, nincs változás. op: xp
-
PLaci58
addikt
Jó is ez a bankadó. Legalább jól megszívatjuk őket.
A bankom január óta 400-ról 460-ra emelte a számlacsomag havidíját, a számlavezetését pedig 310-ről 320-ra. Az átutalások díja 20-ról 21 Ft-ra emelkedett most októberben és már tájékoztattak, hogy januártól emelkedik a tranzakciós díj az új adóval (3 ezrelék).
Ha jól számolom 15%-ot emeltek a számlacsomag díján, kb. 3%-ot a számlavezetésen és 5%-ot a tranzakción. Mivel a legkisebb pénzegységünk 1 Ft, ezért a tranzakciós díjon nem tud csak minimum 5%-ot emelni a 3 ezrelék helyett
A kormány adóztat 3 ezreléket én fizetek 5 %-ot. A 4,7% a bank tiszta haszna. Tényleg jó nagyot szívnak.
Röviden: ügyes![ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
nincs valakinek egy 8500gt-8600gt-9500gt szerű kártyája? illetve hasonló hibás tápot keresek. A burkolat lenne a lényeg. Mint látjátok, a venti nem fér be a táp sikjába, kilóg kb. 1 centit. Ha van valakinek esetleg slim 12 centis ventije, akkor akár az is jó lehet...
-
Ivanh
senior tag
Eladó/csere problémás noti
Privben jelezz, ha érdekel.
Csere/beszámítás= ép notiba vagy asztali pc cuccokba.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó egy házmozi szett nagyon korrekt áron:
Eltax Concept 400 hangfalpár:[link] pontosan ebben a színben, illetve eladó hozzá egy Pioneer VSA-E03 5x60-as 8ohm erősítő. Állapotra a hangfalak hibátlanok, apró hajszálkarcok lehetnek rajta az oldalán de nem észrevehető! Az erősítőnek a teteje karcos, de hibátlan állapotban teszi a dolgát. Aki ma elviszi annak az eredeti ár helyett még adok kedvezményt, de ez csak a mai napra vonatkozik. Ára: 36000Ft.[ Szerkesztve ]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Vangelis
félisten
válasz Pttypang #33843 üzenetére
Hát tényleg jó régóta árulja.. de nem nagyon kell senkinek.
De sok sok sikert neki az eladáshoz. Biztos jó cucc!
Nekem is van 3 gépem 12MP is.. de a telefonnal nyomom... kényelmesebb.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
scapegt
őstag
-
jagada
addikt
Ezt a vadiúj hóláncot:
cserélném szintén új, 90-es méretűre egy az egyben.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
PLaci58
addikt
Ilyet nem árul itt valaki : OBDII_ELM-327
Multiprotokoll interfész V1.5- autódiagnosztikai műszer, és hibakódok olvasó.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
SONY HDR CX-116E kb. 15 órát használt digitális videókamera eladó sürgősen!
SAMSUNG WB150F 2 hetet használt fényképezőgép sürgősen eladó!
Továbbá eladó sürgősen sok más, van választék bőven
a teljesség igénye nélkül:
- 1x felvett gyönyörű női alkalmi ruha 40-es méretben
- ÚJ női bőrtáska
- ÚJ Walther Pilot festékszóró pisztoly
- Bun & Thigh Doer kondigép
- 1x használt kisállat hordozó (nagy)
- 1x felvett nadrágos női kosztüm
- 4x felvett 38-as női valódi bőrkabát
stb., stb...[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Eladó sürgősen Voda 845 alias Huwei8120 független teló, (Androidos) övtokkal fóliákkal , érdeklődni priviben,
átvétel szombaton vagy holnap miskolcon,,.. -
ikiviki
aktív tag
Tulajdonságok:
400 MHz processor
Linux operációs rendszer
10/100MBit Ethernet port
HDMI csatlakozó
eSATA csatlakozás
MPEG-2 / H.264 kódolás
analog modem
S/PDIF csatlakozó (AC-3)
támogatja a többfejes rendszereket (DiSEqC támogatás)Ha valaki full D..i-t vagy U.C.-it akar nézni az megoldható..
A UPC DTH S.à r.l, Közép-, és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy kínálatába kerül a SuperTV2. A magyarországi UPC Direct előfizetők már közvetlenül a SuperTV2 indulásától, November 2-tól kezdve élvezhetik a csatorna programját.Freq:12265
ModVB-S-Mpeg2Digi Tv
Elindult a DigiFilm magyar verziója a Thor műholdon.
Freq: 12.643
Pol:H
SR:27500
Fec:3/4http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
scapegt
őstag
válasz PLaci58 #33831 üzenetére
Vodafone-nál - ÁSZF 1. sz. melléklete szerint:
9.4. Készülék hálózati zárának feloldása
A 2012. szeptember 1-je után, határozott időtartamra kötött Előfizetői Szerződések esetében a határozott időtartam alatt a
készülék hálózati zárának feloldását Szolgáltató kizárólag az Előfizető számhordozása esetében biztosítja. Előfizető a
hálózati zár feloldását a számhordozás után, a készülékkedvezmény összegének és a hálózati zár feloldás díjának
megfizetése után vagy az átvevő szolgáltató ezen díjak átvállalásáról szóló nyilatkozatának Szolgáltatóhoz való
kézbesítését követően kérheti.
A 2012. szeptember 1-je előtt kötött Előfizetői Szerződések esetében Előfizető a hálózati zár feloldását a hálózati zár
feloldásának díjának megfizetése után kérheti.
A hálózati zár feloldására akkor van lehetőség, ha Előfizetőnek nincs díjtartozása.
A hálózati zár feloldásának díja
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 FtA Szolgáltató
vállalja, hogy a hálózati zár feloldásához szükséges kódot tartalmazó levelet a befizetett díjaknak a Szolgáltató könyvelési
rendszerében történő rögzítésétől számított 15 munkanapon belül postára adja, az Előfizető a kód ismeretében végezheti el
a feloldást.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #33831 üzenetére
Hát lejárt előfizu/hűség esetén mar olvastam valamelyiknél 2500-at is, de most igy hirtelen passz, utana kell nezni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Gaga_30 #33828 üzenetére
És akkor segit a szolgáltató, egyébként....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Sziasztok!
Foglalkozik itt valaki telefonfüggetlenítéssel? Egy nokia 1209-et kéne függetleníteni.
-
mycso
veterán
Eladó XperiaNeo.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Jarod1
veterán
nincs valakinek felesleges lg bc250y video? a lényeg az alaplap működjön. pririviben várom az ajánlatokat.
-
KukkSteve
senior tag
Eladó 1TB-os ill. 2TB-os vinyója van valakinek? ÉRDEKELNE 1-1 db...
Kitétel:
- 100/100
- Némi gari előny, de hiánya nem kizáró ok
- árban nem a csillagok környéke...Várom az ajánlatokat.
[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
PLaci58
addikt
Mit láttam ma.
Miskolcról mentünk a 3-as úton és a zsolcai körforgóból kihajtva, az előttünk menő autó beszitált, majd majdnem szemben velünk megállt. Ügyesen megfogta a rakoncátlan autót. Megálltam vészvillogót bekapcsoltam, hogy belénk ne jöjjenek. Erre az addig ép autóval, jó nagy gázzal hátramenetbe nekiment a betontömböknek. Na akkor gyorsan otthagytam"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek olyan USB-s kártya olvasót, amelyik SIM kártyát is tud olvasni.
Ajánlatokat privi-ben kérek.mezis
-
Lajkó
őstag
Csősztök!
Eladó kályhát keresek a környéken! Lehetőleg öntvényt, és samattal béleltet, de minden lehetőség érdekel!
Keressetek bátran priviben! Köszi! -
Jarod1
veterán
ÜDV!
eladó független teló, érdeklődni priviben.
[huawei8120] -
ikiviki
aktív tag
Tulajdonságok:
400 MHz processor
Linux operációs rendszer
10/100MBit Ethernet port
HDMI csatlakozó
eSATA csatlakozás
MPEG-2 / H.264 kódolás
analog modem
S/PDIF csatlakozó (AC-3)
támogatja a többfejes rendszereket (DiSEqC támogatás)Ha valaki full D..i-t vagy U.C.-it akar nézni az megoldható..
A UPC DTH S.à r.l, Közép-, és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy kínálatába kerül a SuperTV2. A magyarországi UPC Direct előfizetők már közvetlenül a SuperTV2 indulásától, November 2-tól kezdve élvezhetik a csatorna programját.Freq:12265
ModVB-S-Mpeg2Digi Tv
Elindult a DigiFilm magyar verziója a Thor műholdon.
Freq: 12.643
Pol:H
SR:27500
Fec:3/4http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Lolipop
csendes tag
sziasztok!
Eladó a következő Ramok! [link]
Üdv.: Lajos
-
king.mp
aktív tag
Még jó, hogy a lányom nem tud olvasni, imádja a hörcsögöket (takarítani már kevésbé)
-
Sziasztok. Eladóvá vált pár holmim:
-Dell 5010 laptop:
Processzor: Intel Core i3
Memória: 4 GB DDR3 1333 MHz
Merevlemez: 500 GB HDD SATA II, 5400RPM
Optikai meghajtó: DVD+/-RW SuperMulti
Kijelző:15.6 inch XGA kijelző (1366x768)
Videókártya: Intel HD 5650
Akkumulátor: 6 cellás 48 WHr Li-Ion akku legfeljebb 4 óra
Billentyűzet nyelve: Magyar
Audio: SRS Premium Sound™ - 2 hangszóró @ 2W
Beépített mikrofon
Portok/egyebek: eSATA, Memóriakártya olvasó, ExpressCard, Webkamera, Numerikus billentyűzet, HDMI, Bluetooth, VGA
Port jellemzők: Bluetooth® 2.1, 3 USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA-bemenet
Extrák: 2 MP webkamera
Hálózat: Standard Dell Wireless 1501 802.11 g/n
Fizikai paraméterek:
Szélesség: 37.6cm
Magasság: 3.18cm elöl 3.4cm hátul
Hossz: 26.2cm
Súly :2.648 kg
Választható oprendszerÁra: 85000ft.
-Vodafone Smart Tab 7-es táblapc:
Specifikáció: [link]
Teszt: [link]
Választható operációs rendszerrel: gyári Android 3.2 vagy mókolt 4.1Ára: 55000ft.
-Ampe A10 négymagos táblapc, teljesen új, csak feltöltve volt:
Model Ampe A10 Quad Core Tablet PC
CPU Freescale I.MX6Q, quad core, 1.2GHz, Cortex A9; GPU: Vivante GC2000
Operációs rendszer Android 4.0.4
RAM 1GB (DDR 3)
ROM(Memory) 16GB Nand Flash
Ház anyaga: Aluminum
Kijelző mérete 10.1 Inch
Kijelző típusa kapacitív IPS
Kijelző felbontása 1280 x 800px
Betekintési szög 180°Kártyabővítés MicroSD 32gigáig
Kamera elöl 0.3 hátul 2.0 megapixel
Gravity Sensor Van
Multi-Touch Van, 10 pontonAndroid Market Van
Bluetooth Van, bluetooth V2.0Video 2160P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
Zene MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
Skype TámogatottWIFI Van, 802.11 b/g/n
3G Külső 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
Fülhalgató csat. 3.5mm
Működési idő kb. 8 óra
Akkumulátor
8000 MAh, 3.7VNyelvek: Magyar,Czech, Dansk, German, English, Spanish, Russian, French, Italian, Dutch, Norwegian, Polski, Greek, Portuguese, Svenska, Turkey, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese
Egyebek: File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…
Méretek 267 x 177 x 11.5mm
Súly 657g
Portok: 1 x microsd; 1 x MINI HDMI port
1 x Micro USB port
1 x 3.5mm Earphone portCsomag tartalma 1 x töltő (2.5mm, 5V, 3A)
1 x USB kábel
1 x Füles
1 x OTG kábel (pendrivehoz, billentyűzethez, egérhez, külső vinyóhoz)Ára: 85000ft
Érdeklődni pm.-ben. Képeket kérésre küldök. Sziasztok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy állatkereskedésben vesznek meg hörcsögöt? Öcsémre rászabadult egy hadosztály kishörcsög, valamit jó lenne kezdeni velük.
Köszi!
-
ikiviki
aktív tag
Tulajdonságok:
400 MHz processor
Linux operációs rendszer
10/100MBit Ethernet port
HDMI csatlakozó
eSATA csatlakozás
MPEG-2 / H.264 kódolás
analog modem
S/PDIF csatlakozó (AC-3)
támogatja a többfejes rendszereket (DiSEqC támogatás)Ha valaki full D..i-t vagy U.C.-it akar nézni az megoldható..A UPC DTH S.à r.l, Közép-, és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy kínálatába kerül a SuperTV2. A magyarországi UPC Direct előfizetők már közvetlenül a SuperTV2 indulásától, November 2-tól kezdve élvezhetik a csatorna programját.Freq:12265
ModVB-S-Mpeg2http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
scapegt
őstag
Még mindig eladó a kb. 2 hetet használt Samsung WB150F fényképezőgépem.
Az eladás igen csak sürgős lenne, várom azt, aki megszabadít tőle (aprócska alku még belefér)
-
ikiviki
aktív tag
UJ Gigabyte GA-P31-DS3L Alaplap.tartozékaival,
CPU Support for an Intel Core 2 Extreme processor/ Intel Core 2 Quad processor/ Intel Core 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel Pentium D processor/ Intel Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel Pentium 4 processor/ Intel Celeron processor in the LGA 775 package, Front Side Bus 1333/1066/800 MHz FSB, Chipset Intel P31 Express Chipset, Memória 4 x 1. 8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB Így is ismerheted: GA P 31 DS 3 L, GAP31DS3L, GA P31 DS3L, GA P31-DS3L, GA-P31-DS3 L
ATI Radeon X600 Pro 256 MB PCI-E videókártya
Miskolcon van a termék
Ár megeggyezés szerint..lehetőleg egyben eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest