Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
ququry
csendes tag
Hali
Keresek új vagy nagyon keveset használt (max. 1 éves) Samsung 500Gb HDD. Lehetőleg garanciálisat.
Előnyeben lenne, ha valakit érdekel valami a kínált alkatrészeim közül illetve beszámítana 1 Segate 120GB 2,5" noti HDD min. 6.000,-Ft értékben.
Lehetőleg priviben kérem az ajánlatot.
üdv.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok
Egy ASUS F5VL noti alaplapot keresek. Minden megoldás érdekelne: rossz, törött, hibásEsetleg ha valakit érdekelne van egy garnitúra téligumi felnivel.
felni: 15" 4 lukas Opel Vectra acél felni 0 km-es
gumi: Sava Eskimo S3 szintén 0 km-es
A gumi fel van szerelve a felnire. Érdeklődő írjon privit is azt hamarabb veszem észre.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Valamit kihagytam
A gumi: 195/60R15“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kikapcsolni az ASUS alaplapnál a bios csipogást.
(asztali pc) Egyet sípol ami azt jelenti, hogy minden rendben, de már zavar. Valahol olvastam hogy kilehet kapcsolni, de nem találom. A csipogója az alaplapra van integrálva ezért vezetéket nem tudok lehúzni. A rágógumis módszer pedig már divatja múlt.
Előre is köszönöm.
Ha valakinek tudna segíteni kérem küldjön egy privit is, mert azt hamarabb észreveszem.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Köszi, de ez másik irány. Nekem a bios indulásakor csippnat.
Azt már kiderítettem, hogy azt jelzi minden rendben. Leteszteli a hardvert és már csipizik is hogy minden OK. De minek úgy is tudom hogy minden jó.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Akkor most egy - egy.
Én is ide jutottam. A t4300 korszerűbb és 2,2GHz de a T5670 2MB cashe szerintem jobban bírja a terhelést.
Valakinek van még javaslata?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudom le ellenőrizni milyen procit tud kezelni a laptop?
Pontosabban: egy Toshiba L500-ba szeretnék procit cserélni a jelenlegi egy T3100 amit kinéztem az P7350-es.
Sajnos nem találom és a "legjobb barátom" (google) sem nagyon segítőkész.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Megnéztem a gyártó honlapját csak ezzel szerelték ezt a típust:
Processor type : Intel® Celeron® Processor 900
clock speed : 2.20 GHz
Front Side Bus : 800 MHz
2nd level cache : 1 MBEz egy T3100 proci
800 MHz FSB-velAmit a 2. pontban írtál sajnos nem találom.
“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #30328 üzenetére
Nem az.
Ez lenne az:“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Ismeri valaki a SARDU-t?
“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #30339 üzenetére
Igazad lehet, de sajnos ennyiből még nem tudom megállapítani, hogy tudja-e kezelni a procit.
Sajnos nem tudom hol lehetne rákeresni.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Miskolcon a Búzatéri Templom mögötti számtek boltnak tudja valaki a Web címét?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #31274 üzenetére
Igazából én nem ismerem őket.
A kollégám járt ott a hétvégén és ajánlottak neki egy komplett gépet. ~21.000,-Ft körüli áron.
Érdekelne, hogy milyen a bolt és mit adnak ennyiért. Állítólag még 2 év garit is vállalnak rá.
Van valamilyen tapasztalatod?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #31284 üzenetére
Nem a pc-bontó az kicsit odébb van
Délután elmegyek és kiderítem.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Scythe Ninja 2 Proci hűtő keresek
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #31287 üzenetére
Bocsesz sajnos nem fért bele a délutánba, de jelezni fogom, ha kiderült.
A kolléga állítólag elment és megnézte. 27e külföldről behozott konfig.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
IBM R50 -51 -52 alkatrészeket keresek.
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
IBM R51-hez keresek hűtőventilátort.
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni angol fordításban?
Egy levelet kellene angolra fordítani.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata a Samsung Galaxy Ace telefonról?
Érdeme ilyet venni?
Mik a hibái?
Akinek van az megtartaná vagy a tapasztalatok után másikat választana?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
válasz kicsitrash #32743 üzenetére
Milyen akku kellene.
Toshiba-hoz van akkum.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Opel szervizelésben tudna valaki segíteni?
Astra G“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Akkor Opel OBD csatiba senki????
-
ququry
csendes tag
válasz icemad #33643 üzenetére
Sziasztok!
Próbált már ilyet valaki?
Nekem valamiért nem működik.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Scythe Ninja 2 passzívhűtőt.LGA 775 procira.
-
ququry
csendes tag
BUÉK!
Érdekel valakit OBD csatlakozó?
Egyik:
EOBD-1260
Ki lehet vele olvasni a motorvezérlő (ECU) tartalmát és módosítás (chiptuning) után visszatölteni, ezzel motorteljesítmény növelést, optimalizálást lehet elérni.Másik:
VagTacho+Opellmmo Erre valóSajnos a "VagTacho+Opel Immo" az én autómmal nem kompatibilis.
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki Toshiba laptop szervizelésben segíteni?
Illetve olyan valakit keresnék aki szervizben dolgozik vagy van kapcsolata.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
LPT portra csatlakoztatható hardware kulccsal kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Sajnos lekopott róla az azonosító (4 számjegy)
A software frissítéshez kellene az azonosító két utolsó számjegye.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Üdv. mindenkinek
Vodafone szervizes ismerős kellene.
Tudna valaki segíteni?“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Tabhoz keresnék micro HDMI -> HDMI kábelt.
Eladó érdekelne vagy esetleg, ha kölcsönbe tudná adni valaki egyenlőre az is elég lenne.
Pivit kérnék, ha lenne valakinek.Köszönöm
-
ququry
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.
Netbook -ba kellene proci hűtő ventilátor.
Adatai:
at0ep002za0
ab04105hx06b3003 szál vezeték.
3,5 cm átmérőjű a ventilátor
5V 0,4ASzerintem, ha lenne valakinek hasonló azt be tudnám építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest