Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Ez rohadt drága ám ennyiért. Én 50 ezerért vettem egy Firebat T2-t, amiben már volt 16GB RAM és 512GB SSD is. Ja és még aktivált Windows 11 Pro is járt hozzá (újratelepítettem saját telepítőről, és utána is tudta aktiválni magát).
-
Multibit
nagyúr
Azt írtad, általános otthoni felhasználásra kell. Tehát semmi megeröltető terhelés. Nálam az N97 CPU elegendő ilyen célra. Az asztali gépemen végzem a munkámat is HO-ban (sw fejlesztés). A NAS-omban is kiválóan teljesít ez a proci. Ha nem volt tapasztalatod az N családdal, miért a bizalmatlanság részedről? Az i5 8500T több generációval öregebb. Miért gondolod, hogy jobb választás? Nem betonoznám be magam a múltba, egy régebbi, nagyobb fogyasztású CPU-val. Akkor inkább egy N355-ös mini PC-t vennék.
-
szkutyi
addikt
Mire kell hogy elég legyen..???
Nekem n100as gépem van. Átlag 11w fogyasztás, pörgős nagyon, és biosban elengedtem a fékeket is...
0-24 megy, 140+ torrent gigabit fel és le, amit ki is hajt, plex média szerver, bírja a transzkódolast is, naponta használjunk böngészésre, 4k hdr YouTube, és játszom is .(Lol, Minecraft és még amit ez a kategória elbír értelmes fps-el)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Vírusirtó topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi