Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Szia!
Én is rendeltem az Aliról egy ugyanilyen gépet,
elsősorban most a kis méret miatt.
Néha csak filmek megnézése, illetve kamerák képének megtekintése.
Vettem hozzá egy olcsó monitort:
[link] Xiaomi G24i
29 eFt-ért.Inkább a kisebb méret volt a döntő, illetve amire én szánom arra
tökéletes.
Nagyobb asztali gépek voltak eddig, de úgy döntöttem kipróbálok
egy mini gépet, szerintem jó választás volt.
kicsi fogyasztás, kicsi méret.
[link]
53 eFt-ot megért szerintem. -
FearFmRadio
tag
válasz
Goose-T
üzenetére
kérdésem lenne

Display port 1.4 így akkor 4k120hz simán működik ?
Ha mondjuk "brave " böngészőbe megy 8 oldal.
Abból 1 youtube 4k.
Vagy fullhd video közbe másik monitoron
Közbe total commanderrel fájlokat keresel .
Végül 1-2 képet be raksz a photoshopba
És még a torrent is fut...Akkor ilyen esetben fel léphet akadás / lassulás ?
Én nekem általában ezek a rutin dolgaim vannak... -
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Megérkezett a Firebat T2. Viccesen kicsi gép.

Egyébként teljesen jó, semmi idegesítő lassúság nincs benne. Böngészni lehet vele, videókat tökéletesen lejátssza. A beépített wifije elég lassú, egyrészt mert csak WiFi5-ös, másrészt nálunk az emeleten van a router, ez a gép meg a földszinten van. Ezt áthidaltam azzal, hogy rákötöttem egy Fenvi AX1800-as USB dongle-t egy hosszabbítóval, így már szupergyors lett. Kb. a 15-szörösére gyorsult, megmértem SpeedTesttel előtte és utána.
10 Mbps-ről felment 150 Mbps-re. Jó, hogy volt itthon ez a dongle, pont az egyik eladó gépemből szedtem ki.A Windows-t újratelepítettem a Microsoft programjával előkészített USB telepítővel, ne legyen rajta semmilyen kéretlen kínai cucc. Ez a gép sem tud bootolni USB3-ról, fekete képernyővel belehalt. A hátulján lévő USB2-es aljzatról már ment a telepítés.
Szóval eddig elégedett vagyok vele, nem hiányzik a teljesítmény különösebben. A hangja minimális, csak nagyon közelről hallható. Ja és rájöttem, hogy azért nem tudtam eddig bekapcsolni a HDR módot 1080p 60 Hz-en, mert a TV-ben ki volt kapcsolva.
Amikor 30 Hz-re váltottam, akkor rögtön be lehetett kapcsolni. Most addig kapcsolgattam mindent, amíg jó nem lett, letöltöttem a HDR kalibráló programot, és most már nagyon szépen játssza le a videókat is. -
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Hirtelen felindulásból rendeltem innen egy Firebat T2-t (Intel N150, 16GB DDR4, 512GB SSD). Kuponnal 153,20 dollárba került, kb. 52 ezer forint. Gyorsan rendelnem kellett valamit, mert elkezdett felmenni a dollár árfolyama.
Persze miután megvettem, még találtam egy ugyanilyet kicsit olcsóbban, de most már mindegy, nem érdekel az a pár dollár. Sokat eladtak ebből a típusból, és az N150-esek között ennek a legjobbak az értékelései.Nem fogja kiváltani a Ryzen 5700G-t, de majd meglátom, mennyire használható, aztán ha gyorsabbra vágyom, veszek egy rendes Ryzenes minigépet, ez meg megy a másik tévéhez, azt úgyis sokkal ritkábban használjuk, oda mindenképpen jó lesz.
Ha megérkezik, akkor majd beszámolok, milyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sok minden jön lengyelből így gondolom nincs vám, és viszonylag gyorsan is szoktak szállítani.