Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaVE-1

senior tag

Nos ha tesztelgettem és közben játszogattam ....
    Biosba lépve alapon a gép balance modban van. Nem nyúltam semmihez így hagytam.

A játékok amikkel játszottam és közben mértem az értékeket:

Dirt 5 1600*900 medium 40-50w között ugrál a fogyasztás. Ez a többi játékra is igaz gondolom a balance modnak 50w a felső határa..
    Egy random esős sáros pályán mértem a game elején. Nem sok az fps szám de simán játszható a játék.

Average framerate : 32.7 FPS
    Minimum framerate : 25.8 FPS
    Maximum framerate : 36.6 FPS
    1% low framerate : 28.2 FPS

Homefront Revolution 1680*1050 low smaa2x

Average framerate : 45.5 FPS
    Minimum framerate : 35.7 FPS
    Maximum framerate : 57.6 FPS
    1% low framerate : 36.4 FPS

FPS game ,tökéletesen játszható.

Crysis Remastered 1920*1080 low smaa 1x
    Average framerate : 44.7 FPS
    Minimum framerate : 29.7 FPS
    Maximum framerate : 64.3 FPS
    1% low framerate : 26.6 FPS

A game elején mértem amikor a dombon megyünk le a tengerpartra onnantól a pálya végéig. Robbantgattam lődöztem mindent és mindenkit. Sose gondoltam hogy a Crysis igp-vel így lehet tolni. Tökéletes!!! (Nézegettem feljebb is a grafikát de hát ugye crysis esélytelen :DDD )

Skully 1920*1080 high (ue4)
    Average framerate : 49.5 FPS
    Minimum framerate : 34.5 FPS
    Maximum framerate : 60.9 FPS
    1% low framerate : 35.8 FPS

Egy koponyával kell a pályákon gurulni ugrálgatni ügyeskedni (platformer game) át tudunk alakulni amolyan golemmé is.. A második pályát mértem végig. Ragyogóan fut a játék tökéletesen játszható.

Hellblade 2 (ue5)

Series X-en kimaxoltam és tudom meg láttam ez a játék álomszép. Így semmi reményt nem fűztem hozzá hogy ez ezen a gépem menni fog, de mivel a teszt az teszt feltettem..
    A játék sajnos nem játszható értelmes keretek között. A legjobb eset 1280*720 low XeSs ultra teljesítmény moddal volt így 20-30 között ingadozott az fps érték ,de nagyon ocsmány volt a játék és legkevésbe sem "smooth" így ezt el is engedtem. Az amd fsr3-omja nem tudom csak ezt a 660M-et nem szereti-e de azzal nagyon csúnya volt a game.

Hellblade 2 kapcsán kis lábjegyzet.. hogy érdekes lett ez az UE5 hogy mennyire moslék tud lenni. A crysis csutka max grafika és a full low között kb ehhez képest észrevehetetlen a különbség. Itt a Hellblade 2nél meg kb sugárba hánytam az első résznél is ocsmányabb volt és az legalább futott 40-50 fps-el..

Új hozzászólás Aktív témák