Hirdetés
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régóta próbálok valamilyen megoldást találni, hogy a meglehetősen buta tévémen megoldjam a filmlejátszást, Youtubeot, stb. Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót. Apple tévé jó lehetne, de azt meg felesleges kiadásnak tartom, hogy csak médialejátszásra használjam.
Ekkor jött a zseniális ötletem, egy mini PC! De nem ismerem ezeket, nem tudom, hogy milyen hardver lenne elegendő filmlejátszáshoz. A tévé korlátai miatt sima FHD felbontású (Nem HDR, nem DolbyVision) filmeket néznék róla, HDMI-ről, tévé hangszóróit használva. Használt dolog is szóba jöhet. Lehetőleg Windowsos kellene, Raspberry OS-t és Linuxot nem ismerem, nem is akarom megtanulni őket.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest