- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kb mindnek van n95-ös változata is. Többféle gyártónál látni ugyanolyan kinézettel valsz ugynaolyan belsővel őket.
Nekem firebat T8plus-ból van n100-as. Csak figyelni kell az opció választáskor, nehogy n5095 vagy más procis változat legyen kiválasztva. Chatreey és más néven is.
De előtte néztem a bővíthetőbb, nagyobb méretűekből a gmktec g3 (ez a gyártótól barbone eu áfásan 130 dolcsi [link] ), szbox gk3. Barbone-t nem minden eladó árul. Egyébkén úgy tűnt, lehet google keresőből n100 mini pécére keresve néha jobb aliexpress találatokat kaptam, mint magát az aliexpressen keresve.Az áraknál meg arra is érdemes figyelni, hogy éppen superdeal vagy más akció van, mert a kosárba téve látszik a végső ár, hogy miket von le belőle még.
Folyton változik a kínálat.Ja és persze alapból mindig a gyengébb procis, más változatokat választja ki a felüelt, annak az árát írja először.
Egyébként létezik acemagic n100 is, csak most lehet az akciós időszakban nincs fenn aliexpressen, előtte szerintem ilyet is láttam, mit ez az emagos piacteres. Ja hát az alis találatom is drága abból [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- Lenovo C560 All-in-One PC 23" LED Intel Pentium G3250T 8GB RAM
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest