Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kb mindnek van n95-ös változata is. Többféle gyártónál látni ugyanolyan kinézettel valsz ugynaolyan belsővel őket.
Nekem firebat T8plus-ból van n100-as. Csak figyelni kell az opció választáskor, nehogy n5095 vagy más procis változat legyen kiválasztva. Chatreey és más néven is.
De előtte néztem a bővíthetőbb, nagyobb méretűekből a gmktec g3 (ez a gyártótól barbone eu áfásan 130 dolcsi [link] ), szbox gk3. Barbone-t nem minden eladó árul. Egyébkén úgy tűnt, lehet google keresőből n100 mini pécére keresve néha jobb aliexpress találatokat kaptam, mint magát az aliexpressen keresve.Az áraknál meg arra is érdemes figyelni, hogy éppen superdeal vagy más akció van, mert a kosárba téve látszik a végső ár, hogy miket von le belőle még.
Folyton változik a kínálat.Ja és persze alapból mindig a gyengébb procis, más változatokat választja ki a felüelt, annak az árát írja először.
Egyébként létezik acemagic n100 is, csak most lehet az akciós időszakban nincs fenn aliexpressen, előtte szerintem ilyet is láttam, mit ez az emagos piacteres. Ja hát az alis találatom is drága abból [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest