Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem egyébként nincsen semmi gond egy 8th gen Intellel - 100x inkább egy régebbi, de normális gyártótól vásárolt eszközt választanék, mint egy olcsó, ki tudja meddig megy mini gépet.
Ezzel erősen nem értek egyet

Nekem a mostani noname GMKTec K6 gépem pont egy "nomális" gyártó gépét váltotta. Egy I5 8900T procis Lenovo M920Q Thinkcentre gépet cseréltem le, mert már televolt a hócípőm, hogy az elméletileg Win11 kompatibilis proci és alaplap minden másnap a telepítés 98%-ánál belehal az aktuális Win11 frissítésbe és egy ilyen kép feldobása után fél óráig állítja vissza a frissítés előtti állapotot

A Lenovo eléggé márkás gép, ennek ellenére februártól augusztusig pont fél évet kínlódtam a problémával, háromszor újratelepítettem a Win11 különböző verzióit, aztán augusztusban elegem lett és megvettem a GMKTec K6 gépet és azóta semmi szoftveres, vagy hardveres problémába se ütköztem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs