Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész kellemesnek tűnik a T8 plus n100 16/512 GB kombó.
Ubuntu 23.04 és aktuális win11 telepítő is alapól kezel mindent. Újrahúztam inkább a gyári win-t egy rövid próba után, mert azért annyira nem bízom a kínai előtelepített oprendszerekben, hogy azon belépjek bárhová
De utána is alapból minden eszközt felismert és aktiválta is magát, csak a hdmi-t kellett egyszer kihúzni és bedugni a win11 telepítő fiókbeállítás kérdéseinél, talán a háttérben átváltott másikra vagy ilyesmi és elvesztette a monitort. A hdcp 2.2 tényleg nem megy, meg ahogy olvasom edge -ben elrontották az av1 dekódolást pár verzióval ezelőtt, majd talén későbbi edgben kerül vissza. 4k youtube jól ment, ahogy próbálgattam win11 alatt.A ram sebességet be kellett állítani 4800-ra, ahogy a videóban is volt. Meg ahogy nézem bár lehet állítani 15w fölé a fogyasztást a biosban, de mégsem megy fölé a proci hwinfo szerint - bár lehet valami plusz beállításon is múlik. Del gombbal megy a biosba be. A gyors boot drive választó gombot nem találtam meg
Splash screen nem látszik, rögtön már a win / os indulás látszik, szóval nem látom hogy kiírná milyen bill kombóval lehetne még más menüket.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gigabyte félkonfig
- Ryzen 7 9800X3D / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / ÚJ ÉPÍTÉS / GARANCIÁS
- 6db Samsung 8GB DDR4 ECC Registered szerver RAM (M393A1G43DB0-CPB)
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De utána is alapból minden eszközt felismert és aktiválta is magát, csak a hdmi-t kellett egyszer kihúzni és bedugni a win11 telepítő fiókbeállítás kérdéseinél, talán a háttérben átváltott másikra vagy ilyesmi és elvesztette a monitort. A hdcp 2.2 tényleg nem megy, meg ahogy olvasom edge -ben elrontották az av1 dekódolást pár verzióval ezelőtt, majd talén későbbi edgben kerül vissza. 4k youtube jól ment, ahogy próbálgattam win11 alatt.