Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Megérkezett a Firebat T2. Viccesen kicsi gép.

Egyébként teljesen jó, semmi idegesítő lassúság nincs benne. Böngészni lehet vele, videókat tökéletesen lejátssza. A beépített wifije elég lassú, egyrészt mert csak WiFi5-ös, másrészt nálunk az emeleten van a router, ez a gép meg a földszinten van. Ezt áthidaltam azzal, hogy rákötöttem egy Fenvi AX1800-as USB dongle-t egy hosszabbítóval, így már szupergyors lett. Kb. a 15-szörösére gyorsult, megmértem SpeedTesttel előtte és utána.
10 Mbps-ről felment 150 Mbps-re. Jó, hogy volt itthon ez a dongle, pont az egyik eladó gépemből szedtem ki.A Windows-t újratelepítettem a Microsoft programjával előkészített USB telepítővel, ne legyen rajta semmilyen kéretlen kínai cucc. Ez a gép sem tud bootolni USB3-ról, fekete képernyővel belehalt. A hátulján lévő USB2-es aljzatról már ment a telepítés.
Szóval eddig elégedett vagyok vele, nem hiányzik a teljesítmény különösebben. A hangja minimális, csak nagyon közelről hallható. Ja és rájöttem, hogy azért nem tudtam eddig bekapcsolni a HDR módot 1080p 60 Hz-en, mert a TV-ben ki volt kapcsolva.
Amikor 30 Hz-re váltottam, akkor rögtön be lehetett kapcsolni. Most addig kapcsolgattam mindent, amíg jó nem lett, letöltöttem a HDR kalibráló programot, és most már nagyon szépen játssza le a videókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest