Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na, szenvedek továbbra is a gépecske beüzemelésével, mint malac a jégen

Nem tudom eldönteni, hogy a hardver szívat, vagy a gyárilag rátelepített Win11Pro

Már nem fagy, de a működése nagyon esetleges, még a HDSentinel is sokszor leáll. Próbálom a dolgaimat átrakni a korábbi PC-mről, de csak szívok, mint a torkosborz

Évek óta egy asztali dokkolót használok, abban cserélgetem a HDD-ket, eddig semmi gond sem volt vele. Régi PC-ről rámásoltam 200 GB adatot, próbálom az új miniPC-re bemásolni, de egyfolytában ezt az üzenetet dobálta fel, ha nagy fájlt másolt (volna) éppen:

Hosszas internetes keresgélés után javítottam a problémát, a lapozófájl mérete nem volt jól beállítva

Ezzel csak az a gond, hogy eddig azt sem tudtam, hogy van olyan, hogy lapozófájl, hol lehet azt állítani, meg gyárilag miért nem jó a mérete

Na mindegy, nagyobbra állítottam, erre 5 percenként ezt kezdte feldobálni:

Erre rákeresve az volt a hiba oka, hogy (szerinte!!!) nem jó a HDD
Ja, az a HDD, abban a dokkolóban, amit évek óta használok, és semmilyen diagnosztikai program sem talált rajta hibát. Na mindegy, eltoltam egy órát míg többféle teszter programmal vizsgáltam a HDD-t (mert ezt használom backupnak is
), de semmi hiba sem volt rajta.De a miniPC-nek nem tetszett a HDD, ezért nem volt más vélasztásom, mint egy külső SSD-re megint felmásolni mindent a régi PC-ről az összes dolgot.
Most erről a külső SSD-ről másolódnak be az adatok, most nem dobál fel hibaüzeneteket

Az is probléma még, hogy nagyon meleg a cucc, le kellett venni a tetejét, hogy ne melegedjen túl, pedig csak adatmásolás folyik, játék még nincs is

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Napelem
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), de semmi hiba sem volt rajta.