- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Na, szenvedek továbbra is a gépecske beüzemelésével, mint malac a jégen

Nem tudom eldönteni, hogy a hardver szívat, vagy a gyárilag rátelepített Win11Pro

Már nem fagy, de a működése nagyon esetleges, még a HDSentinel is sokszor leáll. Próbálom a dolgaimat átrakni a korábbi PC-mről, de csak szívok, mint a torkosborz

Évek óta egy asztali dokkolót használok, abban cserélgetem a HDD-ket, eddig semmi gond sem volt vele. Régi PC-ről rámásoltam 200 GB adatot, próbálom az új miniPC-re bemásolni, de egyfolytában ezt az üzenetet dobálta fel, ha nagy fájlt másolt (volna) éppen:

Hosszas internetes keresgélés után javítottam a problémát, a lapozófájl mérete nem volt jól beállítva

Ezzel csak az a gond, hogy eddig azt sem tudtam, hogy van olyan, hogy lapozófájl, hol lehet azt állítani, meg gyárilag miért nem jó a mérete

Na mindegy, nagyobbra állítottam, erre 5 percenként ezt kezdte feldobálni:

Erre rákeresve az volt a hiba oka, hogy (szerinte!!!) nem jó a HDD
Ja, az a HDD, abban a dokkolóban, amit évek óta használok, és semmilyen diagnosztikai program sem talált rajta hibát. Na mindegy, eltoltam egy órát míg többféle teszter programmal vizsgáltam a HDD-t (mert ezt használom backupnak is
), de semmi hiba sem volt rajta.De a miniPC-nek nem tetszett a HDD, ezért nem volt más vélasztásom, mint egy külső SSD-re megint felmásolni mindent a régi PC-ről az összes dolgot.
Most erről a külső SSD-ről másolódnak be az adatok, most nem dobál fel hibaüzeneteket

Az is probléma még, hogy nagyon meleg a cucc, le kellett venni a tetejét, hogy ne melegedjen túl, pedig csak adatmásolás folyik, játék még nincs is

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- I5, GTX 1050 Ti, 8GB DDR4 PC
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de semmi hiba sem volt rajta.