Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A gmktec nem rossz, főleg az újabb gépek a jobb hűtéssel és állíthatósággal. Drágábban lehet van jobb gép is

Biztos hogy annyiért láttad? Szokott lenni olyan, hogy több típus is van egy hirdetés alatt és alapból a legolcsóbb, kisebb típus árát mutatja. És olyan opció is szokott lenni, hogy ram és ssd nélkül. Válaszd ki a típust és paramétereket és úgy nézd az árat.
Arra is érdemes figyelni, hogy 150 euro érték felett már vámkezelés is lesz, annak díjával és a rendelés feladásakor nem áfás árat ír úgy a végén, hanem a nettó árat, tehát majd vámkezeléskor még arra kerül rá 27% áfa. Mármint, ha európán kívülről jövő helyről adja fel a kereskedő. Eu-n belül már bruttó ára van a 150 euro felettinek is. És gyakori, hogy európai feladású cuccoknál euro pénznemre váltva jobb árat ír.
Nekem inkáb 250 ehuf körül re írja a k11 8945hs procis gépet 32GB rammal és 1TB ssd-vel. Én egyébként inkább barbone (no ram, no sdd) vettem a gépeimet és itthon vettem bele ssd-t és ramot, így legalább az utóbbiak magyar garisak és nem szokott az ilyesmi olcsóbb lenni kínából sem.
#1816 tlala
photoshop és videóvágás szokta használni a gpu-t. Az effektek számolásához és a videó transzkódolás és előnézet rendereléséhez. De nem ismerem annyira ezt a témát, nem tudom amd gpu-nál van-e bármi hátrány nvidia vagy intellel szemben ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Tesla topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi