Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

őstag

válasz szaszlaci #1639 üzenetére

Szépen megoldottad, és jól megérdemelten ;] ki is alkudtad a munkád és tudásod árát! Ügyes, Gratula... :K :C

Ehhez "...Az élettartamát meg meglátjuk. SSD a noname SATA-s, nem melegszik, kíváncsi vagyok, az tényleg úgy elhullik-e, mint ősszel a legyek. "

Nekem az a tapasztalatom, hogy a belül szinte NVME-s SSD-kel azonos elemekből építkező SATA SSD-k sokkal megbízhatóbbak.
    Ezt a jobb megbízhatóságot én a saját összegzésem alapján a kicsivel valóban lassabb SATA-s megoldások kisebb sebességi követelmények miatt kevésbé kizsigerelt SATA-SSD-s vezérlőiben látom, ezek sokkal kisebb hőterhelése miatt. A SATA megoldásoknál jobb, lehetőségek vannak a nagy (hűtő-)felületű fémház miatt az alacsonyabb hőmérsékletű(ezért jóval megbízhatóbb) működés biztosítására.

Szerintem nincs ok aggodalomra a SATA-SSD miatt.
    Autós hasonlattal: nem egy 320 km/h-s végsebességű, kényes-kockázatos üzemeltetésű "autód"(NVME-s SSD-d) lesz, hanem "csak" egy 250km/h-re leszabályzott "Turbó-Diesel"-ed(SATA-SSD-d) lesz, többségében városi forgalomba(ez az átlagos-szokásos felhasználói üzemmód a hasonlatban).

...szerintem! :K

Új hozzászólás Aktív témák