Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Szépen megoldottad, és jól megérdemelten
ki is alkudtad a munkád és tudásod árát! Ügyes, Gratula...

Ehhez "...Az élettartamát meg meglátjuk. SSD a noname SATA-s, nem melegszik, kíváncsi vagyok, az tényleg úgy elhullik-e, mint ősszel a legyek. "
Nekem az a tapasztalatom, hogy a belül szinte NVME-s SSD-kel azonos elemekből építkező SATA SSD-k sokkal megbízhatóbbak.
Ezt a jobb megbízhatóságot én a saját összegzésem alapján a kicsivel valóban lassabb SATA-s megoldások kisebb sebességi követelmények miatt kevésbé kizsigerelt SATA-SSD-s vezérlőiben látom, ezek sokkal kisebb hőterhelése miatt. A SATA megoldásoknál jobb, lehetőségek vannak a nagy (hűtő-)felületű fémház miatt az alacsonyabb hőmérsékletű(ezért jóval megbízhatóbb) működés biztosítására.Szerintem nincs ok aggodalomra a SATA-SSD miatt.
Autós hasonlattal: nem egy 320 km/h-s végsebességű, kényes-kockázatos üzemeltetésű "autód"(NVME-s SSD-d) lesz, hanem "csak" egy 250km/h-re leszabályzott "Turbó-Diesel"-ed(SATA-SSD-d) lesz, többségében városi forgalomba(ez az átlagos-szokásos felhasználói üzemmód a hasonlatban)....szerintem!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Összeszerelve vagy darabjaiban eladó Ryzenn9900X új gamer setup..
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ki is alkudtad a munkád és tudásod árát! Ügyes, Gratula...