Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem nagyon válogattam, megnéztem éppen mi hol van és mennyiért. Általában pcx, aqua, alza valamelyikéből, mert azoknak van csomagautomatás szállítása a közelbe. Ramból kifejezetten a szabványos változatokat vettem, ami nem spéci tuningprofilos, normál késleltetéses és feszülstégű. Bármilyen gépben kell tudniuk a hivatalos sebességüket.
A 8845hs procihoz 5600 ddr5 a hivatalos támogatott.
Az k8 plusba épp a pcx-ből vettem cruical-t, kettőt [link]Az m7-ekbe 4800-as való, abból kettő gépbe adatát [link], egyikbe corsairt [link] vettem. Hát akkor még jobb volt a forint váltás árfolyam
Persze ezeknek van 16GB-os kisebb változata is.Az ssd-ből is többfélét vettem. Ár és sebesség alapján patriot viper 4300 lite [link], volt épp akciós kingston kc3000 (vastag) [link] ... kifejezetten nagy írás terhelhetőségű, nagy teljesítményűt kerestem. A Samsung 980 pro és 990pro is jó lenne, de nagyon elszállt az áruk. A notimban épp 990 pro van, azt lehet kiveszem, mert valsz feleslegesen erős bele, és átcserélem az egyikben lévő gazdaságos kingston nv1-re. Plusz gyűjtöttem ilyen kis kapacitású vegyen samsung, mikron és más fajtákat, Az a rendszerindító, a virtuális gépek háttértárának lesznek majd beállítva az erősebbek.
Amúgy gazdaságosabban is vannak, nem indokolt játszós, hobbi gépbe ilyeneket. Lehet valami wd black vagy blue fajta is jó, ami gen4-es és tlc, 600TBW írás garantált Terabájtonként. Kicsit utána kell olvasni, hogy az éppen kaphatók közül van-e bármelyiknek hátránya.
Ezek az m7-ek, de teljesen így néz ki a k8 plus is belül, csak felirat meg persze a ram órajel más. Ja nem, a jobb oldali aszem a k8 a képen.

Ez így most összességében elég durva volt, bár van aki egy notit vesz hasonló összköltségből
De nekem most kifejezetten életszerű, clusteres tanuláshoz kellett valami. Az m7-ek kifejezetten gazdaságosak, csak ugye a gpu-ja lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- Revolut
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ELADÓ GARANCIÁS GAMER PC! RYZEN 7 9800X3D, RX 9070XT, 32DDR5, 1TB SSD.
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Persze ezeknek van 16GB-os kisebb változata is.