Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Yodafon #1596 üzenetére

Jelenleg úgy tűnik, hogy a gmktec.eu oldal domain neve sem él, google keresőben látom, hogy talán német nyelvű volt. A goodaddy-nél kéne legyen, náluk látszik, hogy november 25én regisztrálták be [link]
    A wayback machine-nak is csak közelmúltból van tárolt oldala [link] Szóval nem tudom mi lett azzal most.

Ahogy látom kapcsolati címnek service@gmktec.com -van lenn megadva, az a valós oldaluké. Ha azon keresztül volt visszaigazolás, akkor valsz nem csalás az eu oldaluk sem. De én a com-os oldalukat ismertem eddig is https://www.gmktec.com/
    Te milyen címre írtál és miért nem írod ki rendesen?

A redditen hivatkoztak valami figyelmeztetésre a comos oldalon de már nem elérhető [link]. Google kidobta még facebookon a szöveget.. de a lényeg nincs benne, csak pár komment. Szóval lehet valami baj lett az eu oldalukkal, de eddig ebből még úgy tűnik, hogy tényleg az övék volt az is, csak valami elromlott vagy történt vele. [kép]

Szerk, sikerült a facebookról kibányászni a szöveget:
    GMKtec Important Notice Regarding gmktec.eu Dear Customers, Thanks a lot for your support with the purchase on gmktec.eu. I'm sorry to let you know that it's down for some unexpected reason. Please rest concerned. The domain gmktec.eu is a legitimate domain for our company, and we are working on fix...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák