- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
ha jol emlekszem van belole msata only es 2.5es verzio is, sajna a j1900ason csak 3db USB van, ami eleg karcsu, de meg a komolyabb cuccokra is 4et raknak altalaban, a zotacnak lenne egy egesz pofas n2930as alapu celeronos olcso gepe, csak sajnos tele van a net az idonkent bekapcsolhatatlan alaplapjaval is
-
Dr. Akula
félisten
Sőt, már a jobb prevgenek is tudtak annyit, pl. Intel X25-M, pedig csak 300/70 olvasás/írást tudott. De az M2 lényege az lenne hogy full PCIE sebességgel kommunikál, 1800 MB/s-t meg már az OCZ RevoDrive is tudott, és az asszem csak PCIE 2.0, azóta meg van 3.0 is.
// Ugyanitt a Z-Drive 4500 már 2900 MB/s-nél tart.
-
flashpointer
őstag
Nem kell túldramatizálni, egy mobil i5-nél alig fogyaszt kevesebbet de arányaiban jóval gyengébb.
Persze ettől függetlenül jó kis cucc, nekem a notimban ilyen képességű proci van és irodai/netes felhasználásra simán jó.
Kár hogy a mobil procikat nem lehet külön megvásárolni +lapot hozzá .+ notis MXM -es videókari és ezekből mi jót lehetne összelegózni, így csak a barebone marad opció :q -
Mercutio_
félisten
Van egy ilyen irányzat is én is összedobtam egy ilyet, csak hogy megmutassam a nagyokosoknak nem kell batár nagy gép ha nincs komoly gamer használat, de van aki játszani akar, de szintén batár ház nélkül, nyilván itt a vga méret és hőtermelés figyelembevételével kell házat választani.
-
Goose-T
veterán
Ez az Ncase még hagyján, amikor vannak olyan ITX házak is, amik konkrétan nagyobbak egy átlagos mATX-nél. Na azoknak tényleg nem sok értelme van szerintem.
-
rover45
őstag
Am az ilyet nem értem.
Aki ilyesmit vesz, azt gyakorlatilag egyáltalán nem érdekli a csomagolás nem? Ez nem olyan tömegcikk, hogy fontos legyen a színes, csillivilli csomagolás.
Nekem egy ISK100am van, gyakorlatilag egy teljesen snassz, barna karton a gyári csomagolása, amin pusztán egy vázlatos rajz van a házról. Nem igazán éreztem hiányát, a fényes, fényképes doboznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túraautó topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged