- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Itt ez egy jó teszt szerintem. Én a helyedben a Minix 785G lapot venném, ahhoz az X2 240-t nézted és az 65w+ a lap, ez max 100w így kb 100w marad a videókártyának amibe belefér egy Ati 5750 , de ha tudnál kicsit többet szánni procira akkor helyedbe egy X2 235e-t vennék ami csak 45w és akkor egy 5770 is jól elférne benne.
( a ph-s teszt egy i7 konfiggal készült és így is belefért az 5770 a 200w alá ám szerintem nem árt egy egészséges tartalék) -
toldy
őstag
A zotac lap hátulján ezek a csatik vannak. A dolbyról nem tudok nyilatkozni, szerintem nem kezeli, de ma/holnap előkeresem a manualt és megnézem.
-
toldy
őstag
Megnézted a linket, csak mert röviden arról szól hogy a DFI feltehetőleg kivonul az alaplap piacról vagyis megszűnik a minket érdeklő része mint ahogy az Abit csinálta egy éve.
Egyébként a feszelős problémát ismerem, csak ez már nem fog érdekelni mert nem lesz.
Bár ne legyen igazam! -
Mercutio_
félisten
Ha kiszeded az optikát hasznos lehet ami nekem felesleges
HookR: Pedig jó lenne kideríteni, mert asszonynak ideális lenni jáccós-dolgozós gépnek
-
Nekem van X3 booster-em, de akkor ki kell venned az optikát
Az tökéletesen kihajtja a 9800GTX-edet!ahogy toldy mester mondja!
Én is ezért vettem az X3 booster-t de aztán másik házam lett és abba nem megy be.
Szerintem is szerencsésebb az i5. Hűvösebb, meg valahogy átgondoltabb mint az i7. Csak az i5 nem akkora előre lépés a 775 után...
-
toldy
őstag
Valahol egyik fórumon már láttam hogy valaki berakot egy HX450-et, ÁMM akkor nagyon lapos proci hűtő kell illetve az ODD sem fér a gépbe és a bővítő kártyák felé is túl nyúlik a táp így kicsit necces de elvileg pont.A vga az gondolom megvan neked de ha nincs akkor miért nem gts 250? azt sokan raknak bele ( de ha nyitot vagy atira akkor az 5750 talán 5770 is belefér). Valahol már láttam 5,25" helyre beépíthető vga tápot.
KillHates: Arra jutottam hogy elég lesz nekem a sima i5-750 is bele. A PH!-s és a többi tesztbe ahogy elnézem elvileg bele kell hogy férjen a 350w-ba, a tuning az ha belefér megnézem de nem elvárásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged