- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
gurabli #59864 üzenetére
Szerintem teljesen vállalhatók, tele a net velük, és ha még nem is lenne szerelhető, olyan aprópénzért mennek, hogy 3 helyett 5-öt veszel, ha baj van, bedugod a melósnak a másikat, és dolgozik tovább.
Ugynarról beszélünk, az ésszerűségre, és a pénzügyi rész alacsonyan tartására nem jó az itx, soha nem is volt jó. -
Pista0001
addikt
válasz
gurabli #59864 üzenetére
A téma kezdete óta ráncolom a homlokom, hogy miért nem merül fel a brand gép. Ránéztem a Dell-re (a francia oldalukra, itt van saját webshop...), a legolcsóbb tiny most 500€+áfa i3-13100T-vel, 8 giga ram-mal, 256-os ssd-vel, billentyűzettel, egérrel, Win 11 pro-val, ingyenes szállítással, paypallal fizetve akár 4 részletben is fizethető... ja, és garanciával, legújabb technológiákkal. Tehát még az új se katasztrófa, de valóban egy refurbished, akár ugyanúgy garival már a fentebb említett árkategóriában van.
Nálunk amikor kezdtem sff Lenovok voltak, aztán lettek MT Dell-ek meg elvétve HP-k (ezek valami bérlős rendszerben, ha jól értettem, szóval az is lehet, hogy a HP-től is lehet direktben aztán refurbished gépet venni, ha direkt tőlük béreltük), most a legújabbak tiny HP-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ford topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest