- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Chaser #50672 üzenetére
az jól hangzik, főleg a mostani kálváriámhoz képest
de a Ghost jól vizsgázott tegnap, üres asztalon (értsd: nem sarokban) még 5-8 fokkal hűvösebb a CPU, 62 fok körül megállt Borderlands alatt, komoly javulás az asztalomhoz képest.
cserébe ma is volt egy reboot, az asztalon, Aimp3 alól ment flac és Chrome ~30 tabbal le volt rakva tálcára: kb. 6 óra után egyszer csak gondolt egyet és újraindult... tegnap este volt LAN parti, előtte szétszedtem, megmozgattam a tápkábeleket, letisztítottam RAM pin-eket, ellenőriztem az AM4 lefogatást, újrapasztáztam a procit, megnéztem a PCI slot-t. átcuccoltam a város másik végébe, összeraktam, éjjel vagy 7 órán át ment online co-op, semmi baja nem volt. kezdem nagyon nem érteni. ráemeltem a CPU-ra 1,15-ről 1,1625-re, mert miért ne.
fenti Aimp+Chrome "workflow"-al szokott menni a majdnem minden estém. 20-ból egyszer gondol egyet és elszáll. IF-et meg kell nézzem, bevallom arra rá se hederítettem eddig, gyári Auto-n kell legyen minden. a vsoc pedig gyári értéken van. megnézek akkor egy emelést.
Duracellm...
köszönöm a tapasztalatokat!
fentiek fényében ráengedtem az mhtml-t, egymás után 4-5x, hibátlanul és gyorusoló tempóban végigfutott, semmi hibát nem tapasztaltam közben. ez is, mint minden egyéb szintetikus teszt, jónak tűnik. ééén már nem tudom. lehet RMA-zom a tápot kínomban.
ui.:
köszönöm a sok, nagyrészt OFF segítséget a topiclakóknak, főleg így a karácsonyfa alatt ülve! kellemes ünnepeket és jó pihenést Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest