- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Őőőő... Nem. Van egy WD, egy Hitachi és egy Seagate. Tekintsünk el attól ,hogy melyikük milyen névvel illeti az alacsony fordulatszámú és fogyasztású vinyóit. Ettől függetlenül stimmt.
Arra gondoltam, hogy ha a 4. vinyó is 3.5-ös lenne, akkor már most se lenne képes felpörgetni őket, mert csak a vinyók indulófogyasztása meghaladja a 90W-ot, és akkor még ott a proci, a lap, stb...
Az integrált cuccról én semmit sem tudok. A manual-t átböngésztem, de nem volt benne egy hang se. A külső AC/DC cucc 90W-os.A maximális tárkapacitás végett egyik vinyót se szánom 2.5-ösnek. Ez kényszermegoldás, mivel az eredeti rendszervinyó megdöglött.
Egyre inkább érik egy gépcsere, de mire... Adattár szempontjából a Zotac NM-10 DTX lenne a tökéletes. Benne van a szükséges 6db SATA port, és még marad 2 bővítőhely is. Viszont az Atom proci még ION-nal is harmatgyenge, nemhogy nélküle...
Pista0001: Így is hiányát szenvedem a SATA portoknak. Nem fogom az egyiket ellőni egy pendrive méretű vacakra, ami ráadásul rühelli az állandó igénybevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest