Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz HookR #12128 üzenetére

Őőőő... Nem. Van egy WD, egy Hitachi és egy Seagate. Tekintsünk el attól ,hogy melyikük milyen névvel illeti az alacsony fordulatszámú és fogyasztású vinyóit. Ettől függetlenül stimmt.

Arra gondoltam, hogy ha a 4. vinyó is 3.5-ös lenne, akkor már most se lenne képes felpörgetni őket, mert csak a vinyók indulófogyasztása meghaladja a 90W-ot, és akkor még ott a proci, a lap, stb...
    Az integrált cuccról én semmit sem tudok. A manual-t átböngésztem, de nem volt benne egy hang se. A külső AC/DC cucc 90W-os.

A maximális tárkapacitás végett egyik vinyót se szánom 2.5-ösnek. Ez kényszermegoldás, mivel az eredeti rendszervinyó megdöglött.

Egyre inkább érik egy gépcsere, de mire... Adattár szempontjából a Zotac NM-10 DTX lenne a tökéletes. Benne van a szükséges 6db SATA port, és még marad 2 bővítőhely is. Viszont az Atom proci még ION-nal is harmatgyenge, nemhogy nélküle...

Pista0001: Így is hiányát szenvedem a SATA portoknak. Nem fogom az egyiket ellőni egy pendrive méretű vacakra, ami ráadásul rühelli az állandó igénybevételt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés