Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz TESCO-Zsömle #12129 üzenetére

"Arra gondoltam, hogy ha a 4. vinyó is 3.5-ös lenne, akkor már most se lenne képes felpörgetni őket, mert csak a vinyók indulófogyasztása meghaladja a 90W-ot, és akkor még ott a proci, a lap, stb...
    Az integrált cuccról én semmit sem tudok. A manual-t átböngésztem, de nem volt benne egy hang se. A külső AC/DC cucc 90W-os."

Leginkább ezt is a 'pudingpróba' tudná eldönteni, mert az AC-DC adapter 90W-ja is a folyamatosan fenntartható terhelésre vonatkozik és nem tudni, hogy van-e tartalékként, s ha igen, mekkora ideiglenesen (pl. picoPSU-knál 1 percig) elviselt csúcsterhelés, ami még belefér a boot során. Azaz milyen védelmet alakítottak ki, mielőtt még lekapcsol a táp.
    6db 3.5"-esnél nem nehéz kitalálni az eredményt, ellenben 4db még simán beleférhet.

"Egyre inkább érik egy gépcsere, de mire..."
    Nem egyszerű a döntés, annyi bizonyos. :)
    Esetleg a fentiek fényében - a tápellátás felől közelítve - állíts össze 2-3 különböző variációt az igényeidnek megfelelően, árakkal és akkor látni fogod, hogy anyagilag melyik a kedvezőbb, illetve milyen egyéb téren vagy hajlandó kompromisszumokat kötni.

"Így is hiányát szenvedem a SATA portoknak. Nem fogom az egyiket ellőni egy pendrive méretű vacakra, ami ráadásul rühelli az állandó igénybevételt."
    SATA portok számát akár PCI-E és/vagy mini PCI-E kártyával is gyarapíthatod.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés