Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Goatman #12067 üzenetére

Ott sincs szükség akkora tápra, de hát piacgazdaság van. :O

Az a 180- as táp az említett konfigot valószínűleg gond nélkül elbírja, feltéve hogy nem lesz tuning és a VGA is tápcsati nélküli lesz.

Ha esetleg mégis kevés a táp akkor nem túl drágán lehet minőségi darabra cserélni. Apróban is sokszor van már SFX táp, de újonnan is kb 15000 huf egy minőségi 300+ wattos darab.

Szerintem vállalható a gyári hűtés, csak hangos. Az említett házak közül ahogy írtam a Codegen-ben van hely tisztességes procihűtőnek, de abba se fér be bármi. A Chieftec-ek annyiból jók hogy a táp nem az alaplap felett van, így alaplap felé szellőző hűtővel nem vesznek össze a levegőn, viszont a DVD és a kábelezése adott esetben sok fwejtörést okozhat. A Spire (és testvérei) sajnos ebből a szempontból legrosszabbak, de talán azoknak van a legjobb arányuk. Most néztem hogy a Spire-t táp nélkül adják (kb 10 ezerért), a Thermaltake-ben van egy 200 wattos (kb 16 ezer ft), így mégsem olyan durva az ára. Ha ez az elrendezés tetszik akkor érdemes körülnézni az apróban tápért, úgy a Spire jó választás lehet.

Új hozzászólás Aktív témák