Új hozzászólás Aktív témák

• HeavyToys

senior tag

válasz Pista0001 #5582 üzenetére

Mostanában én is nézegettem az MSI lapjait, tény, hogy bizalomgerjesztőbbek első ránézésre.(gondolok itt a Military Class című kissé "parasztvakítós" témára, amiből persze azért biztos valami igaz is) Ebben a mostani E350-es lapkában az döntött, hogy az Asrock volt leghamarabb elérhető.

Gigával nekem is voltak "rossz" tapasztalataim, de 1 példányból messzemenő következtetéseket nem igazán lehet levonni szerintem.

Én most is Asrockot használtam, ez a legolcsóbb nvidia chipsetes, megfeloldós n68-as lapocska. Semmi problémám nem volt vele, se stabilitást illetően, se pedig a funkcióit tekintve. Magfeloldás is tökéletesen működött és a 9500 ft-os új árért cserébe netezős konfignak, ahol ténylegesen nincs szükség nagy GPU teljesítményre az integrált Geforce 7025-ös is tökéletesen megteszi.

Régebbi dolgokat nem tudom, nyilván nem alaptalanok a félelmek. Konkrétan nekem csak pozitív a tapasztalatom velük kapcsolatban, mind ezzel, mind pedig a 880-GM-Le-s lappal(880-as lapban az MSI 880 E41-ét szivesebben venném ennek ellenére :) ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés