- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
darvinya #8330 üzenetére
"Csak azt nem, hogy az adott műsor nevet figyelje és kövesse (és itt már az EPG lista frissítéstől függ a pontossága).
Ekkor valósul meg az egy gombnyomásos műsor felvétel, hiszen a műsort figyeli nem az időt."Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én az egy gombnyomásos felvétel alatt azt értem, hogy nézek egy műsort és rájövök, ezt fel akarom venni. REC gomb és hip-hop nekiáll felvenni, de nem két, vagy három óra hosszan, hanem az adott műsor végéig. vagyis a felvétel vége időpontot az EPG-ből kiolvassa és beállítja. Ennyi. Nem várom el, hogy a csúszást kövesse (ezt én is elfogadom, hogy utópia), csak annyit, hogy a megálljon az EPG szerinti műsorvége időpontban.
Amúgy, ezek az úri igényeim onnét származnak, hogy anno upc-n szocializálódtam és a kezdetektől sok-sok éven át upc-s boxom volt, amit szidtunk, mint a bokrot. Majd mikor digis lettem és naivan vettem egy boxot rájöttem, hogy van még lejjebb.A szoftver eltérés abból lehet, hogy a MindigTv-s matrica megkapása követelményeket támaszt a szoftver felé. Pl.: ne lehessen rendezni a csatornákat, kódolt adókat ne lehessen rögzíteni, stb. (legalábbis a boxok tesztjeiből ezt olvastam ki). Mondjuk matrica nélkül is lehet venni a MindigTv-t, mert ahhoz antenna kell inkább.
Aktív témák
Hirdetés
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest