Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_AND_Ms

veterán

válasz darvinya #8330 üzenetére

"Csak azt nem, hogy az adott műsor nevet figyelje és kövesse (és itt már az EPG lista frissítéstől függ a pontossága).
    Ekkor valósul meg az egy gombnyomásos műsor felvétel, hiszen a műsort figyeli nem az időt."

Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én az egy gombnyomásos felvétel alatt azt értem, hogy nézek egy műsort és rájövök, ezt fel akarom venni. REC gomb és hip-hop nekiáll felvenni, de nem két, vagy három óra hosszan, hanem az adott műsor végéig. vagyis a felvétel vége időpontot az EPG-ből kiolvassa és beállítja. Ennyi. Nem várom el, hogy a csúszást kövesse (ezt én is elfogadom, hogy utópia), csak annyit, hogy a megálljon az EPG szerinti műsorvége időpontban.
    Amúgy, ezek az úri igényeim onnét származnak, hogy anno upc-n szocializálódtam és a kezdetektől sok-sok éven át upc-s boxom volt, amit szidtunk, mint a bokrot. Majd mikor digis lettem és naivan vettem egy boxot rájöttem, hogy van még lejjebb.

A szoftver eltérés abból lehet, hogy a MindigTv-s matrica megkapása követelményeket támaszt a szoftver felé. Pl.: ne lehessen rendezni a csatornákat, kódolt adókat ne lehessen rögzíteni, stb. (legalábbis a boxok tesztjeiből ezt olvastam ki). Mondjuk matrica nélkül is lehet venni a MindigTv-t, mert ahhoz antenna kell inkább.

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés