Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz darvinya #8330 üzenetére
"Csak azt nem, hogy az adott műsor nevet figyelje és kövesse (és itt már az EPG lista frissítéstől függ a pontossága).
Ekkor valósul meg az egy gombnyomásos műsor felvétel, hiszen a műsort figyeli nem az időt."Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én az egy gombnyomásos felvétel alatt azt értem, hogy nézek egy műsort és rájövök, ezt fel akarom venni. REC gomb és hip-hop nekiáll felvenni, de nem két, vagy három óra hosszan, hanem az adott műsor végéig. vagyis a felvétel vége időpontot az EPG-ből kiolvassa és beállítja. Ennyi. Nem várom el, hogy a csúszást kövesse (ezt én is elfogadom, hogy utópia), csak annyit, hogy a megálljon az EPG szerinti műsorvége időpontban.
Amúgy, ezek az úri igényeim onnét származnak, hogy anno upc-n szocializálódtam és a kezdetektől sok-sok éven át upc-s boxom volt, amit szidtunk, mint a bokrot. Majd mikor digis lettem és naivan vettem egy boxot rájöttem, hogy van még lejjebb.A szoftver eltérés abból lehet, hogy a MindigTv-s matrica megkapása követelményeket támaszt a szoftver felé. Pl.: ne lehessen rendezni a csatornákat, kódolt adókat ne lehessen rögzíteni, stb. (legalábbis a boxok tesztjeiből ezt olvastam ki). Mondjuk matrica nélkül is lehet venni a MindigTv-t, mert ahhoz antenna kell inkább.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest