Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
válasz gaborsan #5400 üzenetére
A régi antenna elég, nekünk is kb 25 éves antennánk van, és elég hozzá..Viszont a nagyon régi koax kábelekkel jelentősen esett a jelszint(úgy 20 méteren), viszont a TRI-Shield(3x) árnyékolású koax-al, amit most vettem, azzal tökéletes.
UI: Ja, és 2 tévén nézem egyszerre a MindigTV-t, egy sima elosztóval kettéosztva, és elbírja...Tehát erősítős antenna, meg stb sztem felesleges, én 50 illetve 39 kW-al sugárzott jelet fogok 40km-ről, padlástérben lévő lepkeantennával.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
gaborsan
csendes tag
válasz Tamás88 #5404 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Lehet nincs már meg most fogom megkeresni, azért is voltam kíváncsi mert ha nem lesz meg és találok olcsón akkor lehet veszek egyet, vagy ismerősöket megkérdezem van e nekik elfekvőben. Mert ha régi antennával nem megy a dolog, akkor nem kérdezek meg mást.
-
baumi67
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DSP HD-100 típusú dvb-t vevőm. Valaki meg tudja mondani, hogy kell vele felvételt készíteni?? Rádugtam egy frissen fat32-re formázott 1G-s pendrive-ot, néztem a DunaTV-t, de hiába nyomkodtam a record gombot a távirányítón, nem történt semmi. Leírásom sajna nincs hozzá, úgy kaptam kölcsön.
Köszönöm:BZ
-
Kernel
nagyúr
válasz baumi67 #5406 üzenetére
A DPS 80-nál először is a pendrive bedugásakor képernyőre kiírja: "USB device inserted". Ha ez nem történik meg, valamilyen okból nem érzékeli az eszközt, akkor mintha nem is lenne, hiába nyomnám a felvétel gombot is.
Kihúzásnál szintén: "USB device removed".
Viszont a DPS 100 más lapkakészlet, közelebbről nem ismerem, a fentieket csak a példa kedvéért írtam.
A menüben próbáld kikeresni az eszközt és formázni, gondolom annál is van ilyen menüpont. Abból elvileg kiderül hogy "látja" egyáltalán, vagy mi van ilyenkor.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #5408 üzenetére
Az rendben van, hogy kevés, de attól még elindulhatna egy 20 perces felvétel erejéig.
Enyémre rádugtam egy 512 MB-os xD-kártyát USB-adapteren keresztül, még arra is elindult a felvétel a Dunáról, 10 perc üres helyet jelez.
4 GB pendrive: 78 perc (vevőbox által előre számított érték a bitráta és az üres tárhely alapján).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
bolcsodal
addikt
Olyan van, hogy prepaid kártyát hosszabítok? Vagy kedvezményt kapok mint korábbi vásárló, ha meghosszabítom az előfizetést? Vagy ez csak hűségidővel működik?
They drew first blood....
-
Kernel
nagyúr
válasz baumi67 #5410 üzenetére
Lehet éppen ellenőrizni a távszabályzó felvételgombjának működését, kamerával megnézve az infrát, bár nem mondom, hogy sok reményt fűznék hozzá, mert egy távszabályzónál általában a gyakran használt gombok szoktak előbb meghibásodni. Vagy előfordul esetleg hajszálrepedés is a panelon, de akkor meg inkább gombcsoportok, sorok szoktak leállni, nem csak egy gomb
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Mindig TV Extra prepaid kártyát rendeltem Wayteq CI modullal. Az aktiválás még nem történt meg, jelenleg az összes fogható csatorna jön az alapcsomag 17 csatornája helyett.
Létezik valami kedvezményes időszak aktiválás előtt, és azért jön több kódolt csatorna? Mennyi idő alatt kell aktiválni a kártyát, ill. ezt követően a további kódolt csatornák (az alapcsomagon felüliekre gondolok) vétele automatikusan megszűnik?
A választ előre is köszönöm.
-
Watt25
veterán
válasz alba-regia #5417 üzenetére
Igen, pontosan így van. Ha jól rémlik, 10 napig jön az összes csatorna, és ez alatt az időszak alatt kell aktiválni. Azonban aktiválás után eltűnnek a plusz csatornák, tehát érdemes az utolsó pillanatig várni az aktiválással.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Tomka28
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem találtam más aktív fórumot.
Az Alcor HD-1800 -ra véletlenül feltettem a WayteQ HD-95CX firmwarejét. A készülék azóta nem reagál semmire. Néhány bekapcsolásig még megjelent az OFF felirat a kijelzőn azóta semmi. Hiába teszem be a pendriveot, az felvillan mutatva kap áramot, de utána tök sötét a kijelző és nem történik semmi.
Ha lehet valamit kezdeni a problémával légyszíves segítsetek.
Előre is köszönöm. -
Kernel
nagyúr
válasz Tomka28 #5420 üzenetére
Mivel ezen van soros port, számítógéphez csatlakoztatva állítólag lehet vele valamit barkácsolni, de ennek módjára már nem emlékszem Talán itt írtak róla régebben:
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=16208
Esetleg itt, valamelyik topikban szoktak ilyen szakemberek előfordulni:
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ha most váltanék Mindig TV-re,milyen set top box-ot lenne érdemes venni?
Fontos lenne,hogy egyszerre több műsort is tudjak felvenni.
Milyen antennát kellene venni?
Milyen HDD-t kellene vennem,amire tudnék műsort rögzíteni?
Az sem hátrány,hogy az se legyen neki gond,ha előfizetnék előfizetéses műsorokra.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5423 üzenetére
Amiko Alien 2
A többinél AH korlátozta a felvételi lehetőséget.
Vagy WayteQ HD90CX, de ennek a média lejátszója gyenge.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz Kezdő vagyok #5425 üzenetére
Lehet rendelni 2(3)db dvb-t tunerrel, és akkor 1xerre 2(3) felvételt tud, vagy 1(2) felvételt, készít, te pedig nézhetsz másik műsort.
Bármilyen USB háttértár jó, ami elég gyors legalább 10-12mbps(1-2MB/S) írási sebességet kel tudnia, és nem lesz gond. Ha a pendrive-od tudja, ezt a tempót, a HD adások felvétele sem okoz majd gondot.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
darvinya
titán
Ezt olvasd el és a fórum részét is.[link]
-
válasz Kezdő vagyok #5427 üzenetére
Azt a kedvenc viszonteladóddal kell lebeszélni. Raktáron tuti nincs ilyen, csak rendelésre szerelik 3 dvb-t tunerrel.
-
Kezdő vagyok
őstag
Nagyon okosnak tűnik az Amiko,de úgy látom,hátránya,hogy belassul,ha jól látom,Full HD adásoknál.
Ha a WayteQ HD90CX-t nézzük,az is belassul?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5432 üzenetére
Nem, de annál is vannak korlátozások.
Felvétel v3 fw-n
1 mux= 1 kódolt +1 nézhető vagy 2 kódolatlan
Felvétel v1 fw-vel szerelt
1 mux= 4 felvétel, ha már frissítve volt a dekóder nincs erre visszatérés.
Igen ott és azt hiszem van még régi típusú HD90CX készülék alap fw(v0)-vel, de nem vagyok ebben biztos.
-
Kezdő vagyok
őstag
Lehet,hogy jobban járnék 2 darab beltéri vételével,egymás után felfűzve?
És azt veszek fel,amit akarok. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #5434 üzenetére
Milyen beltérik most az ajánlottak?
Ha kódolt műsorra is kellene? -
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5434 üzenetére
Hát edigital_nál WayteQ HD95CX 9000Ft és az már tud médiát is kezelni.
Ennél viszont van becsülettel korlátozás.
1. kódolt felvétel lesz kódolt adóról.
2. szabadon foghatón lehet kapcsolgatni szabadon foghatóra.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tamás88
őstag
válasz Kezdő vagyok #5437 üzenetére
Megveheted, de akkor Ebay-ről kell rendelned, ugyanis külföldről fog beérkezni, és így a korlátozás sincs benne.
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszi a válaszokat!
Tehát milyen set top box-okat javasolnátok? -
danee91
senior tag
Pendrive-ra nem ajánlott a felvétel, sztem hamar kicsinálja őket a 2-3 órás folyamatos terhelés. Inkább vmilyen 2,5"-es külső merevlemez.
Ha személy szerint kell ajánlanom egy 1 tuneres, FTA(csak szabadon fogható) adásokat megjeleníteni tudó beltérit, akkor az a Strong SRT 8105, vagy 8105 ECO, és igen jó ára van.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5439 üzenetére
Ezek vannak más nincs itt Mo-n.
Én 2 éve nyúzok WayteQ HD90CX/HD95CX egy AData(Classic 94) 500Gb-s USB-s HDD-t.
-
danee91
senior tag
válasz Kezdő vagyok #5442 üzenetére
Igazából akármilyen 2,5"-os külső merevlemez jó...Nekem Hitachi USB3.0-ás, 500GB-os, 2db USB portja is van(extra áramért). Viszont a beltérin meg 1db USB2.0 port van csak, de így is simán megy a felvétel és a lejátszás is, HD-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
És a felfűzés dolog gond-e?
Köszi a segítséget! -
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5445 üzenetére
Nem.
De az antennát oszd ketté.Én Tv-t(LCD mpeg4) és dekódert használok 1 antennán.
-
darvinya
titán
válasz Kezdő vagyok #5447 üzenetére
Nem.
Standard USB hdd kell.
-
Watt25
veterán
válasz Kezdő vagyok #5447 üzenetére
Viszont én kétlem, hogy a My Passport működéséhez driver kell. Tuti azt kell hozzá installálni, nem pedig valamilyen senkiálltalnemhasznált programot?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Pedig de, ugyanis bizonyos régebbi szériákon egy virtuáis cd meghajtó is látszódott (smartware). Ezen volt a működéséhez szükséges program/driver (WD SES). Nem egy mezei mass storage-ként látszódott mint egy átlagos külső meghajtók. Persze ez sokaknak nem tetszett, ezért kiadtak egy fw frissítést, ami ezt leszedte, és meze mass storage-nak látszódott utánna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest