Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
amarna #20576 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy lenne modul vagy kártya fogadója.
Új előfizetéshez nem adnak külön kártyát már, hanem vagy tőlük lehet stb-t vagy integrált modult lehet venni tőlük. Neked kártyád van vagy újabb előfizetés?
Egyébként mihez kellene a dual tuner? Felvenni adást miközben másikat nézel? A saját boxuko sok csatornánál alapból van már interneten keresztüli visszanézési lehetőség.
Úgy ahogy a https://mindigtvgo.hu/ oldalon is. -
gasztony
csendes tag
válasz
amarna #20576 üzenetére
Igen, ez csak a szabadon fogható adásokra jó.
Azért ilyen drága, mert dual tuneres, tehát egyszerre tudsz felvenni és más csatornát nézni vele. Nem a magyar piac volt az elsődleges szempont gondolom, itthon a szabadon fogható maradt sima T-ben, a kódoltak T2 HEVC, ahhoz viszont kell mindenképp kártya.
-
amarna
tag
Legyen kedves valaki segíteni.
Ez a box [link] ,csak a szabadon fogható adásokra jó? Nem írják sehol, hogy kártya fogadós lenne, nekem meg mindig extrához kellene. -
törölt tag
OK, hogy szar a prime box, de másik típusba honnan lesz kártyája? Pláne 3, ha nem akar megosztani. Csak valami régi prepaid csomagot megcsípve valahol.
-
fezsoo
aktív tag
Üdv.
Nálatok is van olyan, hogy pl az M2 ordít a hang mondjuk 10es hangerőn.
Más csatornán meg nem lehet hallani.Cseréltünk tvt. Ezen ütközik ki nagyon zavaróan.
-
amarna
tag
Üdv.
Megtudnátok mondani, hogy a Wayteq HD-95CX készülék tudja a HEVC kódolást? -
Addel
senior tag
válasz
István2020 #20565 üzenetére
Lassu, az epg-n kicsik a betűk, 1,5-2 méterről (ágyból nem tudom elolvasni, a tv-m(LG) epg-jét simán el tudom olvasni, nincs epg-n óra, tehát azt látod mi mikor kezdődik, csak azt nem, most mennyi az idő.
-
farkas-j
őstag
válasz
István2020 #20559 üzenetére
Az Amiko boxok között van már több olyan típus, ami tudja venni az új DVB-T2 HEVC kódolású adásokat. Pl. az Amiko 8265+ -nak és az Amiko Impulse T2/C H.265 -nek van kártyaolvasója is. Én a Jófogáson vettem majdnem féláron 8265+ -t, igaz én kábel TV-hez használom. Van egy nagyszerű szolgáltatása az Amiko legtöbb boxának, ...EMU frimwre-rel, képes belső hálózaton megosztani a behelyezett előfizetői kártyát a többi boxal. Elég egybe kártyát tenni és csatlakoztatni a belső hálózatra, és konfigurálás után a többi box vezetéken vagy WiFi-n ettől kaphatja a kikódoláshoz szükséges adatokat. Egy box 8 másikat képes kiszolgálni. A WiFi adapter sem drága hozzá. Arra ügyelni kell, hogy tudtommal csak a Ralink RT5370-es USB WiFi-kkel működnek. Pl. itt olcsón kapható, én is itt vettem.
-
Addel
senior tag
válasz
István2020 #20562 üzenetére
Nagyon buta, még a tv csatornák sorrendjét se lehet változtatni nekem ez a legnagyobb problémám vele, de van más is.
-
válasz
István2020 #20559 üzenetére
Nekem 4098 Ft/hó családi csomag +szabadidő csomag +dekóder (ami 100 Ft a számlán, de kedvezménnyel 0Ft) papír számla nélkül.
Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest