Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz darvinya #13031 üzenetére
Nálam meg már nincs Mindig TV - jövő héten jön a UPC és a Horizon Go. Utóbbit már ki is próbáltam (van a családban UPC-s előfizu, csak nem akartam más Horizon Go-ján élősködni), királyság. Nem kell sem STB, sem DVB-C tuneres monitor vagy TV, bőven elég hozzá a kici kínai mini pécém. Ahogy a Digi Online-hoz is, amit szintén kipróbáltam és szintén királyság. Kezdem nem érteni a szolgáltatókat, hogy miért nem a neten való műsorterjesztés a fő csapásirány. Csak azért, mert kevesebbet tudnának szakítani, vagy van technológiai oka is? Ma már szinte mindenhol van netelőfizetés.
A Mindig TV-vel kapcsolatos szakításomat félretéve, kíváncsiságból kérdezem: tudja valaki, hogy a Mindig TV-nél miért nincs online app a műsorokhoz, ill. hogy miért csak az ingyenesekhez van? Nekem egyszer azt írták ezzel kapcsolatban, hogy a kábeles műsorterjesztőknek van engedélyük, de ők is tárgyalnak a dologról. Erre én megírtam nekik, hogy a T-Home a Sat TV előfizetőinek is ad TV GO-hozzáférést, pedig az nem kábelen megy (tudom, hogy egyébként kábelen is szolgáltatnak, de ha jogos lett volna, amit a Mindig TV üsz. írt nekem, akkor a műholdas előfizetőiknek nem adhatnának TV GO-t), amire ismét az volt a válasz - anélkül, hogy kitértek volna az általam feszegetett ellentmondásra -, hogy tárgyalnak. Van ebben valami változás, vagy abszolút tétlenül nézik, hogy most már a Digi is nézhető a neten?
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest