- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Antilop #3801 üzenetére
Nem jellemző még sokat futott blokkokban sem, hogy a nagyfogaskerék csörögne. Inkább a tűgörgős műanyag kosár szokott elöregedni 15 éves példányoknál, tapsztalatom szerint csörögni a variátor szokott, amikor nincs kihézagolva rendesen (amikor a fojtást kiveszik belőle, egy alátét helyett ketőtt vesznek ki) De nem találkoztam még ilyennel, hogy az önindító által meghajtott nagy kerék csörögne... Érdekes.
-
proper
őstag
válasz
Antilop #3780 üzenetére
hát akkor nem csodálom biztos kell neki egy kis idő mire belendül
én most adtam el a ditech-et és váltottam neos-ra és eléggé erősen érezhető a fogyasztás külömbség
ditech-el hetente 500ért tankoltam most a neosba az 1000pénzt bele kell tölteni hetente
de azt is hozzá kell tenni hogy ha a ditechnek baja van akkor visszakéri a megsporolt pénzt kamatostul ugyhogy inkább legyen egy többet fogyasztó karbis motorom amit bármikor meg tudok csinálni mint egy kisfogyasztásu injektoros aminek ha baja van akkor csak sziv vele az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged