Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

hát tegnap voltunk 11 hónaposak! <3 igazából nagyon el se hiszem, hogy a jövő hónapban, már 1 évesek leszünk! :) nagyon gyorsan elszállt ez az idő. de tök jó volt, én nagyon boldog vagyok. azt hiszem megtaláltam a lelki békémet! :) (bocsi Tomi elcsórtam a szlogened :D )

tegnap amúgy a hónapforduló alkalmából is, lementünk Szegedre... jól éreztük magunkat, és szerencsére egyikőnk se idegeskedett a forgalom miatt. mert ez nálunk úgy szokott kinézni, hogy Gábor vezet, nekem meg a térkép alapján kellene mondanom az irányt. mondjuk szerencsére ez legtöbbször elmarad, mert megismeri a helyeket, és be tudja magát tájolni. na de ha ez nem így van, akkor én vagyok a térképes. aminek nagyon nem szoktam örülni, mert rohadtul nem vágom ezt a hülyeséget. lehet h vicces, de akkor se :) sokszor nekem egyszerűbb, ha fejjel lefelé tartom :D igen ez már poénos, de akkor is így van. mondtam is Gábornak, hogy én azt a felállást szeretem, hogyha Pepe ül a kormánynál, mellette Ő, és akkor ő is lesz a térképes, hátul meg én csöndben el vagyok :)

amúgy meg voltunk a mekiben...hát elég világtalanok ott is a kiszolgálók néha. na mindegy. happy meal-t vettem... mondjuk ha lányok ajándékok vannak, azok néha szoktak tetszeni :D de most amúgy ilyen fiús volt, de majd Bálintka örülni fog neki. úgyis Annának most volt az 1. szülinapja :) tegnap, ő kap egy nyári virágos kalapot, biztos nagyon cuki lesz benne. Bálintka meg megkapja a játékot az Einstein figurát.. így ő sem marad kapatlan. :)

érettségi: olyan jó annak, aki már túl van rajta, ejjjj :W már én is túl akarok. és mostmár csak 8 nap... a tanulással pedig ugyanaz a helyzet... kb a semmi... :S mondtam is anyának, hogy hiába ülök fölötte, a nyelvtan nem megy bele a fejembe... :( mindegy, a 4es már megvan, ha éppen nem is lesz 5ös, nem baj, az erős 4es megvan :) persze jobb lenne az 5ös, de ha nem, nem baj. én már ígyis elégedett vagyok magammal... inkább az angolra gyúrok, mert azon kéne erősíteni, meg a törin.. maxos szóbeli kéne... :( :N
    nos, mára ennyi, ez ígyis tök hosszú lett.....

na szeretlek :):):):):)

Aktív témák