Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

most vettem csak észre, hogy a tegnapi "délelőtti" írásom igencsak már du. 1 óra után született... :D így nem mondhatom délelőttinek, de nem baj. :)

nos, a Gömbinek nevezett kutyaálruhába öltözött egy marék undok szőrgombócnál tegnap csak megtört a jég, és már nem piszkálta Pamacsot. na jó, nem mondom, hogy nem morog rá, de ugyanígy Benire is mindig rámorog. pedig hát nem nagyobb egy macskánál, de akkor is azt hiszi, h ő a főnök. :)
    szerencsére így nem kellett száműznünk Pamacsot az elkerített részbe. előrehoztuk a kutyaházat, kapott egy plüssállatkát, és szépen aludtak ott kettesben. :)
    bár azt még nehezen dolgozza fel, hogy nem jöhet be a házba. :) igen, szegénykének meg volt engedve tegnap délután, és szerintem nagyon jól érezte bent magát. most kicsit rossz neki, hogy mindig kicsukjuk. pedig most már nem a sötét garázsban van, az egész udvar az övé.. hát majd megszokja. :) amúgy meg tök ari, mert Anya azt mondta, h Pamacs szülei úgy néztek ki, mint Beni. így sokszor azt gondolja, hogy Beni az apukája. de szerintem ez tök jó, mert legalább nem hiányoznak neki a szülei, mert azt hiszi vele vannak.

holnap meg be kéne menni a suliba, magyarra. sok kedvem nincs hozzá, meg konkrét kérdésem sincs, de legalább ott vagyok, aztán hátha valamit megjegyzek abból amit ott beszélnek.
    a töriről meg le késtem, vagyis tudtam mikor van, csak az egyik ilyen fakt vagy hogy mondjam nem sokkal az angol érettségi után volt, akkor még nem volt kedvem bemenni, a 2. a média érettségi napján, akkor megint csak nem volt kedvem mert "tanultam" :) a következő meg június 4-én lesz, szerintem arra majd benézünk...

Szeretlek, puszi

Aktív témák