Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Tüncy
csendes tag
kivételesen délelőtt írok.

Anya tegnap jött haza osztálykirándulásról, és elmondjam mit hozott? egy kiskutyát
olyan aranyos. nagyon örültem neki.. a fajtája puli. olyan mint Bendzsi...
szegény Beni már öreg is meg beteges is. biztos azért is hozta Anya, hogy ne legyek olyan szomorú, ha Beni itt hagy minket. bár erre nem akarok gondolni, mert bár igaz, h 15 éves de attól még nem adom fel. csomót élhet még. 
Pamacs lett a neve.
egyelőre még a garázsban van, mert igaz, h Beni elfogadta, de Gömbi, a másik kutyánk eléggé utálatos ilyen szempontból. szerintem nagyon el lett kényeztetve, és most nem akarja elfogadni Pamacsot. pedig olyan aranyos 
amúgy délután Gabikával meg Apával megcsináljuk az új helyét. van egy elkerített rész az udvarban, odahozzuk a kutyaházat, és nem fogja bántani Gömbike sem.
hallom ahogy most is sír
olyan rossz hallgatni, de tudom, hogy nemsokára nagyon jó lesz neki az új helyén
már alig várom, hogy megcsináljuk..amúgy Gabika is mindjárt itt lesz.. orvoshoz ment el, mert megfázott... túl hamar nyitotta ki estére az ablakot...
SzeretleK

Aktív témák
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

olyan rossz hallgatni, de tudom, hogy nemsokára nagyon jó lesz neki az új helyén