Hirdetés

Aktív témák

• Tüncy

csendes tag

kivételesen délelőtt írok. :)
    Anya tegnap jött haza osztálykirándulásról, és elmondjam mit hozott? egy kiskutyát :)
    olyan aranyos. nagyon örültem neki.. a fajtája puli. olyan mint Bendzsi... :) szegény Beni már öreg is meg beteges is. biztos azért is hozta Anya, hogy ne legyek olyan szomorú, ha Beni itt hagy minket. bár erre nem akarok gondolni, mert bár igaz, h 15 éves de attól még nem adom fel. csomót élhet még. :)
    Pamacs lett a neve. :) egyelőre még a garázsban van, mert igaz, h Beni elfogadta, de Gömbi, a másik kutyánk eléggé utálatos ilyen szempontból. szerintem nagyon el lett kényeztetve, és most nem akarja elfogadni Pamacsot. pedig olyan aranyos :)
    amúgy délután Gabikával meg Apával megcsináljuk az új helyét. van egy elkerített rész az udvarban, odahozzuk a kutyaházat, és nem fogja bántani Gömbike sem.
    hallom ahogy most is sír :( olyan rossz hallgatni, de tudom, hogy nemsokára nagyon jó lesz neki az új helyén :) már alig várom, hogy megcsináljuk..

amúgy Gabika is mindjárt itt lesz.. orvoshoz ment el, mert megfázott... túl hamar nyitotta ki estére az ablakot...

SzeretleK :)

Aktív témák