- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Kumancs #18789 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg az Anycubic Photon. Szóval tapasztalatom még nincs sok vele, csak annyi, hogy kicsomagolás után kb. 10 perccel már nyomtatott (és ebben benne volt egy firmware frissítés is). Nem egy túlbonyolított dolog.
Csak azt tudom megosztani amit vétel előtt olvasgattam róla. Gyakorlatilag az (M)SLA nyomtatók Ender 3-ja. Akinek valami problémája volt (sérült LCD, alaplap, stb...), a support simán megoldotta, küldött pótalkatrészt. Árban nem tudok olcsóbbat.
Amik még opciók lehetnek:
Anycubic Photon S (nem tud annyival többet mint amennyivel drágább)
Elegoo Mars (kb ugyanazt tudja mint a Photon)
Longer Orange 10 (erről nem sokat tudok) -
HornedReaper
senior tag
-
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kumancs #13689 üzenetére
rugókat igazítsd meg. mozgatás hogy? Z 0.000-t mutat, amikor tekergeted az alját? érdemes körbemenni, nem csak a sarkoknál, hanem a felezőknél, és a középpontban is megnézni. ja mozgatás: emeld fel 1 mm-re, úgy mozgasd, akkor elég közel van ahhoz, hogy tudjál viszonyítani merre lejt még.
-
energy4ever
addikt
válasz
Kumancs #12667 üzenetére
Ha minden targynal ilyen, vagy hasonlo hiba jon elo, akkor nem a g-code-ban van a hiba.
Nalam hasonlokat produkalt az SD kartya hiba, valamint az sd kartya olvaso hiba is. Felfutest kovetoen megallt, kiment allandoan vegallasba, majd vissza, stb...Probald meg USB-n keresztul a Repetier Host-al, ugyan azzal a G-Code-al. Ha ott lemegy a nyomtatas normalisan, akkor vagy SD kartya, vagy annak a foglalata a hibas.
(#12663) Trialkornel:
Fene tudja, hogy mi a jo. 100%-os beallitasnal szeleteloben +4-5%-al nalam, es innen masnal is szebben nyomtat a gep. Nala alapbol ott az a plusz 4-5%.
Nem azt irom, hogy biztosan jo lesz ugy minden, viszont en egyszeruen kiprobalnam ugy, hatha nem kell piszkalni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest