Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
https://www.easy-shop.hu/filament-devil-design-petg-violet-1-75-mm-1-kg.html
"A termék nincs raktáron, várhatóan 24 órán belül értesítjük az átvétel idejéről."
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Szét nem folytak. De laposabbak, szélesebbek és hosszabbak lettek. Namost. Ez történt egy sík lapra helyezett sík testtel. Mi lenne azzal ami mondjuk egyáltalán nem sík. Jobb ötletem nincs, mint egy karóra, nem nyílt állapotban.
De mint mondtam, próbáltam. Deformálódott is. Szép lassan hutottem le, ahogy a videóban is volt. És másnap, azaz ma próbáltam meg mit bír. 70 fokon már mar csuklott össze.
Imy:
Az illető, aki ezt állította, napellenző beakasztót csinált magának.
Az a baj, hogy nem igazán bírom a linkelt videó alapján a HT-PLA-ban. Több videón is mind a HT-PLA csuklott össze először.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Hát ez ciki...te jó ég, ez hogy nem jutott eszembe. Igazad van. Egyelőre csak a fordítással próbálkoztam, szóval jelenleg a nyomtatón a BLTouch tartalom nélkül felvértezett Marlin van, ergo fogalma sincs a nyomtatónak, mi merre hány méter.
De a fordítás hiba okára jó volna rájönni, este majd bemásolom. Meg amúgy a kijelző sem működik most így a PIN27 board-on keresztül, de akkor ez is azért lehet, mert nincs jelenleg beállítva ez a board a fw-ben!? -
Gabesz87
veterán
Na most az van, hogy valami csoda folytán, ami tegnap nem sikerült, ma simán gond nélkül elsőre. Sikeresen befejeződött a fordítás, és fel is töltöttem a gépre a BLTouch cuccokkal kiegészített/módosított Marlint. Ennek ellenére a helyzet u.a. Pirosan villog a szenzor, képernyő nuku, géppel összekötve most ugyan nem írja ki a Probing parancsokra, hogy unknown, elküldi, de semmi nem történik, egyikkel sem:
Probing with Touch Switch Mode(M280 P0 S60) ← only Smart V2.1 and later
Step 1 : Push-pin Down(M280 P0 S10)
Step 2 : Touch Switch Mode(M280 P0 S60)
Step 2 : Probing(keep M280 P0 S60)
Step 3 : Push-pin Up(M280 P0 S90) after Zmin triggeredMitévő legyek, van ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Szerintem igen. A Z endstop helyére kerülő csatlakozokbsn nem voltam biztos, de megfordítottam, és úgy is próbáltam. A kijelző csatlakozójaba kell egy ILYEN, ebbe jön a kijelző, és a BLtouch 3 pines kabele. Ebben kellett megcserelnem elvileg kettőt.
Amúgy tiszta hülye vagyok hogy ezzel szenvedek mert nekem is itt van az SKR 1.3 benne már a pár hete megforrasztott, mindkét oldalon heatsink-el ellátott TMC 2208-akkal. Marlin 2.0-t is elkezdtem beállítgatni. Csak nyomtatni akartam még neki házat, ezért gondoltam, hogy tapasztalatot gyűjtők akkor még a Melzivel. De lehet hogy gyorsan megunom és megpróbálom betenni az SKR-t.(#18161) KIZS: igen, ITT is írnak valami ilyesmit, a 2. pontban, de én az elsőt választottam és kiszedtem a C7 kondit.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Configuration.h fileban:
#define PREVENT_COLD_EXTRUSION
#define EXTRUDE_MINTEMP 170Eddig ez nem volt definiálva, vagy magasabb hőmérsékletre volt állítva, mint amin most próbálod?
Amúgy van rá M kód is:
http://marlinfw.org/docs/gcode/M702.html
Filament change menu is ezt használja.Configuration_adv.h fileban:
#define ADVANCED_PAUSE_FEATURE
Alatta megtalálod a hosszt is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Nintendo Switch
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest