Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
haxiboy #42192 üzenetére
A két favorit márka ALZA-ában. Gembird és C-Tech. Egy éve 3D nyomtatózok és ez alatt csak egyetlen PLA tekercsbe fogtam bele, de azt sem nyomtattam el. Meg azt a kb 3 métert nyomtattam el, amit adtak a nyomtatóhoz. Azóta csak ABS és PETG és zömmel tényleg leginkább Gembird, meg egy picit kevesebb C-Tech. Az az egy guriga ASA is, amit vettem C-Tech.
ABS-el furcsamód nekem nem volt bajom és Gembird fekete és szürke ABS-t már elnyomtattam jó pár tekercset. Azon kívül, hogy tényleg volt - néha elég látványos - különbség a külön vásárolt, de azonos cikkszámú gurigák között is, azért sok gond nem volt.
C-Tech ezüstben van egy fél gurigám, ami valamiért darabosan jön ki. Pedig páramentes dobozban vannak a filamentek és filament szárítóba teszem őket nyomtatás előtt 2 órával, majd onnan nyomtatok.Meg van egy levélnehezék guriga szürke Gembird, amiből kb. 10 métert nyomtattam, aztán "szerencsésen" ráömlött fél deci aceton. Nem dobtam ki, de kiraktam a polcra elrettentésnek.
Most csak ez az ASA szívat.
Ma nyomtattam ditekt egy Benchy-t a régi ABS-ből, az kijött rendesen.
Lehet, hogy össze kéne már raknom végre a Stealthburnert. Pontosabban nagyrészt már össze raktam. Új Spider hotend van benne, meg múlt héten jött meg hozzá a BTT EBB 2209 is. Csak valahogy nincs rá "időm" hogy összerakjam végre.Sajnos sok upgrade járt úgy, hogy amit kellett, azt kinyomtattam hozzájuk, majd elraktam egy dobozba, hogy majd összerakom.
A Stealthburner sok részét már vagy fél éve kinyomtattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- iPhone topik
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest