- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen anyagból és milyen beállításokkal lehet nyomtatni a következő helyzetben strapabíróságot mutató tárgyat:
Van egy kondenzátoros mikrofonom, ehhez egy lebegtetós mikrofontartó kell, hogy ne szedje fel a környezeti zajokat (asztal püfölést). Korábban az egyik egyetemi tanárom segített az IK kar 3D nyomtatójával. Ezt a modellt nyomtattuk ki, ami nagyszerűen bevált. Azonban cirka egy éven belül meghajolt, majd eltört. Nem bírta a mikrofon súlyát tartani a műanyag, azóta kétszer lett megragasztva és még egy fém pótlást is beletett faterom de hga egyszer megindul a törés, az végigmegy... Jelenleg a szent lélek tartja.
Ahogy körülnéztem ilyen beállításokra gondoltam Cura-ban:
Itthon most csak Spectrum PLA és ABS van. Ha kell, rendelek más anyagot a strapabíróság érdekében.
Mit gondoltok, ez jó lehet vagy min változtassak, hogy igazán strapabíró legyen? A strapabíróság alatt azt értem, hogy a mikrofon 550g (igen, több, mint fél kg) és ennek a csüngését torzulás nélkül bírja el a külső gyűrű. Egyébként nem ütöm-vágom a tartót, egyszerűen csak elgörbült és megtört az előző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest