Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
válasz sto1911 #74030 üzenetére
tény, hogy jelenleg a 4 GB-s 960-as kártya az, ami a legjobb vétel, de ha nem megy sehogy se 50 + fölé a költségvetésed, akkor itt az aprón ki lehet fogni 1-2 hónapos 2 GB-s 960-as kártyákat " kis ker " garival, hibátlan állapotban 50 ezer Ft körül. Erőben teljesen megegyezik a 4GB-s társával, FPS-ben is egyenlő a 2 kártya, egyedül micro laggok fordulhatnak elő olyan játékoknál, ahol nagyobb a VRAM igény.
Szal , ha rátudsz tenni 4GB 960, ha semmikép nem és nem probléma az hogy néha előfordul micro lagg, akkor 2 GB 960.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz greggorius #74058 üzenetére
Tiszta, viszont érdemes megfogadni 4264adam tanácsát és felkeresni a kártyák topicját, ott olyan fórumozókat találsz, akiknek ezek a kártyáik vannak. Biztos, hogy segíteni tudnak majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
fauv
őstag
válasz smooka1990 #74142 üzenetére
Ha nem hoz plussz teljesítményt az sli, akkor nem éri meg, főleg mert így teljesen egy árban vannak.
-
fauv
őstag
válasz IMIIKE1998 #74153 üzenetére
Itt nem a kártya volt kitartó, hanem Te. Próbáltad már esetleg egy másik kártyával, hogy kiszűrd a hibát?
Minden esetre, menj be a kártyád topicjába és kérdezz ott is rá.
-
fauv
őstag
válasz DeadBullet #74175 üzenetére
Nem ez a proci, amibe be lehet kapcsolni +2 magot és x6 1100T BE képességű processzort kaptunk?
-
fauv
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a zasszonynak egy 9800GT van benn a gépébe. FHD-n játssza a startlap játékokat és szeretnék egy picit erősebb kártyát venni bele.
Nekem valami olyan kellene, ami erősebb a mostaninál, kezeli a FHD felbontást és ami a lényeg occcccsó
15-20 k plafon. Igazául a mostanság kijött kártyák közül gondolkodtam, azokat fullra nem ismerem. PL gt740
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Viszonyítás képpen linkelem be ezt a táblázatot, hogy nagyjából mindenki el tudja helyezni a saját kártyáját , kb az övé hol van. VGA lista
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok melyikkel járok jobban egy GTX 660 Ti-vel vagy egy r9 270 X-el?
Melyiket ajánljátok?
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok játékra melyikkel járok jobban, egy pl. Giga wf2-es 1050 2 GB sal vagy egy Giga 2 ventis RX 560 4GB-sal?
Nézegettem teszteket, de ahányat néztem, mindegyik máshová sorolja az RX 560 teljesítményét, így most nem tudom melyik a jobb.
35 k mind a kettő.
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Srácok én a "bányászathoz " nem értek, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy ha valaki bányászik egy kártyával, akkor át kell állítani valamit a kártya bios-ba? Igazául azért kérdezem, hogy ha vesz az ember egy használt bányászatra használt kártyát és mondjuk fél év múlva behal, akkor ez nem befolyásolja adott esetben a garanciális ügyintézést ?
köszi előre is
-
fauv
őstag
válasz pengwin #98996 üzenetére
Köszi
Egy esetleges bevizsgálás során, ha javításra elküldik a kártyát, akkor nem lehet azt kimutatni, hogy a biosban turkáltak?
Ami a garanciát illeti, ott nem értek veled egyet, ugyanis a garancia a termékre szól nem a vásárlónak, ez ua. mintha eladsz egy autót és utána az új vevő nem tudná érvényesíteni azt. Ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz pengwin #98998 üzenetére
Ha ez nem változott és jól értelmezem, akkor talán nekem van igazam
[Az új Ptk.-val változtak a szavatossági, jótállási szabályok]
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz kolopele #99058 üzenetére
Sajnos engem is ó vert át még tavaly, a történet teljesen megegyezik , a barátnő számlaszáma stb
Viszont ami engem az egészben felbosszantott, az nem az a 2 ezer Ft amit postai díjra előre utaltam, hanem az, ahogy a jófogás reagált. írtam nekik, hogy ez a büdöslábú csaló, ha esetleg van hasonló bejelentő róla, akkor segítsenek és többen feljelentjük. Kaptam egy választ, hogy ők ezzel nem foglalkoznak és most figyeljetek, az összes privát beszélgetésünket törölték, szal semmi nem maradt a kezembe, hogy a rendőröknél feljelentsem.Se hirdetés, se a privát beszélgetés, ahol le volt írva minden.. Sajnos ezek a mocskok ezért tudnak még mindig tevékenykedni.
bocsi az off-ért
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Üdv !
Akarok venni egy 1060 3 GB vagy 6 GB-s kártyát.
Véleményetek szerint ha kijönnek az új RX Vegák, befolyásolja majd ezeknek a kártyáknak a használt piaci árait ?
-
fauv
őstag
válasz psycroptic #99458 üzenetére
Ha nem titok megmondanád hol nézed?
-
fauv
őstag
válasz Dave Crank #99462 üzenetére
Egy picit nézz körbe aprón, van aki már 48-ért árulja a g1 -et újonnan, 3 év garival. Ha 61-et kiadsz érte a te dolgod, de ha esetleg el akarod majd adni, nagyot fogsz bukni.
A g1 -nek a legjobb a hűtése, inkább azt kell megfizetned.
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Most nézem, hogy a G1 Gaming 1060 3 GB-s kártyák ára ismét 80 ezer alá esett. Alakul ez
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Szédületes, komolyan mondom vicc. (#99490) Sajnos elkiabáltam 2 nap alatt ismét 76 ezerről 90 fölé menjen mindenhol az ára, hááát én nem is tudom mi folyik itt.
-
fauv
őstag
Srácok, az EVGA kártyáknál látom van SC- SSC és FTW. Minőségileg vannak ezek olyanok mint pl a Giga G1 vagy az MSI Gaming ?
Legfőként a hűtésükre lennék nagyon kíváncsi. -
fauv
őstag
válasz pengwin #99902 üzenetére
Köszi
Néztem az 1060 3 GB FTW ára euroban 87 ezer lenne, nem tudom, erre még jön e szállítási díj. Itthon is megkapom ennyiért, nem igazán jó üzlet.
Kicsit még idegenkedek tőle, G1 volt, MSI Gaming volt, ezek néma , hangtalan kártyák , csak gondoltam kipróbálnám ezt is, ezért érdeklődöm. -
fauv
őstag
válasz wassabi11 #99969 üzenetére
Használt árakat mondok :
1050 Ti 50 ezer körül, a 970 60 ezer az 1060 3 GB kártyák pedig 70 ezer körül kaphatóak.
Pénztárca függő melyiket engedheted meg magadnak.
Ha régi játékokkal fogsz játszani akkor az 1050 Ti is elég, witcher 3-at high beállításon simán játszható 60 fps körül, vagy for honor szintén high beállítás mellett.
Ha újabb játékokkal akarsz játszani, akkor már érdemesebb erősebb kártyát venni / időtállóbb is / , de ott is figyelembe kell venni, hogy az 1060 3 GB-ja már kevés sok játéknál és bizony kompromisszumot kell kötnöd.
Az 1060 3 GB, 5 %-al gyengébb a nagy tesójától, ez pici tuninggal kompenzálható, 980-as szint elérhető vele.A 970 jó kártya most is megállja a helyét, de nehéz kifogni garanciás kártyát és bizony anélkül ugye azért lutri a dolog, mert azért 60 ezer forint nem kevés pénz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- XPEnology
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest