Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jadro
veterán
válasz aradebil2 #142758 üzenetére
Igen, ez is lehet egy verzió. Nehéz most jósolni, de én elvből sem váltanék ebben a zavaros helyzetben. Pedig elgondolkodtam a 1660Ti lecserélésén én is, a lentihez hasonló konfiggal. Minikahona esetében viszont gondolom erősebb a késztetés hogy feljebb lépjen az rx560-ról.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
őstag
válasz aradebil2 #142974 üzenetére
Mi is nézelődünk gép ügyben, de nemrég 70k volt ez a proci most meg 90k...
Hát nem tudom mit mondjak, ez már abnormális ami van. Sokkal drágulnak a procik, elfogytak a videokártyák, ami van az is napról napra megy felfelé, jövőre drágulnak a 80+ minősítésű tápok. Remélem jövőre megint lesz áramkimaradás vagy árvíz, hogy az SSD és a HDD is dráguljon már mert nincsenek szinkronban Egyre jobban azt érzem, hogy Gamingre a PC marhára kezd felejtős lenni, és veszek inkább jövő novemberben egy PS5-öt inkább.* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
lacus83
senior tag
válasz aradebil2 #142974 üzenetére
Szóval ha jól értem egy 10400f és egy belépő alaplap kijön a 3600 árából.
Még szerencse hogy a ryzen nem drága csak az Intel.
De gondolom még most is a ryzen az ajánlott jah tudom chaser szerint is mert a ryzen a jobb,az 1200 tok halott az am4 meg örök.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
zolee0307
őstag
válasz aradebil2 #143419 üzenetére
Ez most így van. Az újak árai mennek fel, a használtaké is, ha meg felkerül valami jó vétel a HA-ra, az is pikk pakk elmegy. Én is előbb vega-t céloztam meg, majd 1070 ti-t, 1660 ti/super-t, végül 1070 lett.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
mert_csokis
senior tag
válasz aradebil2 #143496 üzenetére
Egyszerűen ennyit ad. Gondolom üzleti döntés. Valszeg nem akarja a "hátát tartani" 3 éven keresztül.
Ez a törvényi minimum talán, ezt adja meg. Nem köteles többet adni.
Talán jövőre változnak a szabályozások ilyen téren. Állítólag kötelesek lesznek megadni a 3 évet bizonyos értékhatár felett.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
ViZion
félisten
válasz aradebil2 #143771 üzenetére
jah, kiderült, h fake. Érdeklődjön... de még a nagykereknél is a többség 1660/1660S-nél ez van.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TheNewDawn
addikt
válasz aradebil2 #143867 üzenetére
Ja hát azt leszámítva hogy kb fél milla ember akik keresnek nettó 100 at nincsenek benne, másik fél milla meg akik nettó 1 millát igen, akkor oké a számitás... Csak ennek a számításnak kb annyi értelme van, mintha én csinálnék egy 10.000 fős mintát amibe bennevan Lölö a havi 20 milliárdos keresetével meg 9999 munkanélküli a 0 van, és közölném hogy a 10.000 fős minta alapján az átlagkereset havi 2 milla
Na de ne offoljunk. -
-
MZsoltee
veterán
válasz aradebil2 #144398 üzenetére
Egy konténerben hány 3090-en fér el? Ott könnyen el lehet osztani, ki lehet gazdálkodni a +1000$-t.
Röviden a vga-nál ez szerintem nem jelentősen befolyásolja az árat (1-5k), mert a szállítás költsége és a vga ára között óriási különbség van. A kínai ruháknál, gyerekjátékoknál ez jelentős költség lehet, illetve minden olyan árunál ahol egy vga méretéhez és súlyához nem százezres, hanem pár százas, néhány ezres érték társul.[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Pkc83
őstag
válasz aradebil2 #144598 üzenetére
"Lehet ezt nyerészkedésnek hívni, de nek hinném hogy akkora kasza lenne, fele annyi vga-t adnak el kétszeres áron akkor a profit marad annyi "
Alapból ez igaz is lehetne de egy két tényezővel nem számolsz.
Ha fele annyi vga-t adnak el kétszeres áron akkor ugyan a haszon
ugyanannyi marad viszont sokkal kevesebb lesz a költség.
Mert ugye csak fele annyi vga-t kell gyártani és csak fele annyi
vga után kell fizetni a csomagolást szállítást..........
Tehát ez a felállás a gyártóknak k.rva nagy üzlet.Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek.
-
Pkc83
őstag
válasz aradebil2 #144659 üzenetére
Ezt értem. Én meg pont azt,hogy mivel külföldön is nagyon hasonlóak
az árak és a készlet is én inkább gondolom ezt szándékosnak a gyártók
részéről. Pár éve is volt bányászláz csak akkor készlet picit több volt
csak az árak szabadultak el akkor is. Ez így egy jó indok miért nem
annyiba kerül semmi sem mint amennyiért ígérték. Na de mind1 ez van. -
koko52
nagyúr
válasz aradebil2 #145024 üzenetére
Alza akkor értesít, ha órák óta elérhető. Ezek a kártyák 30mp-ig vannak fent, amíg a skalper behúzza. Pl egyik helyi moderátor
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
tothjozsi96
addikt
válasz aradebil2 #145024 üzenetére
Beállítottam ezt a figyelőt, kíváncsi leszek.
Bár szerintem a STRIX-3060Ti sehogy se lesz 200 alatt, annyit nekem meg már nem tud megérni egy 1080p@75Hz-en.
Ezért is gondolkodom 2070 Super/2080-on.
Tegnap láttam Hardveraprón egy szép STRIX 2080-at, 244k..
Sok sikert hozzá!Szerk.: Most látom felkerült egy STRIX-2070, gondolom elírta az árát, 180 ezer forint akart lenni. Amikor volt az Alza kuponozás akkor tesómnak behúztam egy ugyan ilyen kártyát, csak az Advanced, 140k lett a vége... De 180 ezer forintot szvsz ez a 2070 se ér meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
lacus83
senior tag
válasz aradebil2 #145138 üzenetére
Majdnem mindegy melyiket veszi a 1650 ből harmat gyenge,RX 570 szint jó drágán 65+ ért.
Fél passzívot sem tudja mindegyik, de mindegy is annak a gpunakMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
4264adam
veterán
válasz aradebil2 #145226 üzenetére
Őt szerettem volna, viszont nem volt készleten mikor én néztem csak az RTX3070. De az írásod teljesen jogos.
Topikjában eszméletlen számomra amit a kártyák tuningban képviselnek, a Core Clock alul feszelve +200Mhz-től indul minden típus. Memória tuningok 1000Mhz (igen jól olvasod 1Ghz) től kezdődnek. FPS értékekben pedig közel +10FPS is elérhető. Alulfeszelve max 72°C-on
0.850V-ig mennek le velük és tuningot tartanak[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz aradebil2 #146069 üzenetére
Bizony...
Lehet megköveznek itt engem ezért, de simán használható fullHD-ra a 1050Ti. Másfél évig nekem semmi gondom nem volt vele. Médium-high beállításokkal 40-50 fps-t ki tud magából préselni. E-sport játékokhoz meg kb nem is kell több. Overwatch high-on 120 fps megvan.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest