Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz geckowize #9359 üzenetére
azt olvastam az 5 ös szériához képest a 6xxx-osokat sokkal jobb CF-ezni, (tesszaláció jobb stb))
én egy orája tettem be a frissen szerzett 6850-et, én késöbb talán ebböl csinálok majd CF-et,5830-adhoz képest nemtudom jobb-e erösebb-e, szerintem nézz teszteket, és döntsön az, hogy amikkel játszol, jobb-e a 6850, én a fogyasztás és melegedés miatt választottam a 6xxx szériát,
ha érdekel csinálok tesztet bármivel, hogy összehasonlitsuk most ugy is benne vagyok -
Alpachino
veterán
válasz geckowize #9413 üzenetére
Nincs, mivel a 7770 sem sokkal gyorsabb, max. fogyasztás, meg újabb arhitura, de teljesítményben kb. ugyan ott lennél....
Tenken . nem sok választásod van, tehát 60k környékén NV. oldalról marad a GTX660
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz geckowize #9430 üzenetére
Kb. ugyan az a szint pár %-os eltérésekkel....( 7700, 6850, 5830)ezért is írtam, hogy 5830-ról 7k-s ráfizetéssel nem érdemes a teljesítmény miatt váltani 7770-re, mert kb. ugyan ott lennél.....max. a fogyasztás és az újabb széria varázsa miatt, persze ha ezek érnek ennyit neked
-
Alpachino
veterán
válasz geckowize #9440 üzenetére
Akkor az más tészta, ha a gari is hosszabbodik egy 7770 cserével [link] Ezt ajánlanám. Kellemes csalódás volt nekem, mint zaj és hatásfok tekintetében is De ezzel már csak a gari miatt is lehet jobban járnál
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
-
-
geckowize
őstag
-
haypro
senior tag
válasz geckowize #47735 üzenetére
Szép táblázat nagyon, gratulálok. Egy pár javítanivalót azért találtam:
- A GTX 660 Ti erősebb a 7870-nél és az R9 270/270X-nél. (Pont 760 szint, mínusz 1-2%)
- a GTX 580 gyakorlatilag GTX 660 szint, 2-3%-kal erősebb nála. A 660 és a 7870 között van teljesítményben.
- a 7850/R7 265 erősebb a GTX 570-nél, ami a gyengébb a 6970-nél.
- a GTX 480 is gyengébb a 6970-nél, de a GTX570-nél erősebb.
- a GTX 295 erősebb a 4870x2-nél, de nem tudom hogy hova passzolnak a modern kártyák között.
- az GTX 560 Ti gyengébb a 6950-nél, pont 5870 szint. (a 6870 fölött van, az az "alsó szomszédja")
- a 7790/R7 260X jóval erősebb a GTX 750-nél és a GTX560-nál, pont 5870/560 Ti szint. (új játékokban fölötte, régiekben alatta)
- a 6870 pont GTX 750 teljesítményű, minimálisan mindketten az 560 felett vannak.
- az R7 260 erősebb a GTX 650 Ti-nél!! (nagyon alacsonyra soroltad be)
A mobil kártyákat nem tudom pontosan besorolni, lehetetlen ezek közé pontosan, szerintem vedd ki őket.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz geckowize #48106 üzenetére
A 650 Ti erősebb az r7 250x-nél, ami egyenlő a 7770-el.(ugyan az átnevezve). Nézz teszteket, az r7 260 az AMD kínálatában az r7 250x-nel erősebb de a 260x-nel gyengébb. A 650 Ti-nél egy picit erősebb.
[link],,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz geckowize #48111 üzenetére
Most a 7770 és a 6850 között van, pedig helyesen a 650 Ti és a GTX 560 között lenne. Erősebb a 650 Ti-nél. Nézz teszteket, ez így van.
Egyebkent:
- a 6850-eta 7770 alá rakd, mert a mai játékokban gyengébb,
- az R9 270-et meg a 7870 és az R9 270X közé rakd. (Ugyan az a 3 kártya, ugyan az a GPU, csak minimálisan más órajelekkel)[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Bad Pritt
félisten
válasz geckowize #48114 üzenetére
Nincs javaslatom, most a napokban olvasgatom a teszteket róluk, mert ebből az ársávból nézek kártyát, ezért mondtam, hogy jó tudni.
De amúgy Anandtechnél meg Tomshardware-nél is a 270-et hozza ki játékokban erősebbnek, 7870-nél is erősebb picivel, 270X-nél meg pont annyival gyengébb csak, hogy sokalljam a majdnem 10ezres felárat az X-ért... kár, hogy 660Ti nincs ezekben a tesztekben, gondolom nincs nekik.Akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
haypro
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz geckowize #48472 üzenetére
Minek neked ellenség, ha ilyen barátaid vannak? ;p Nem akarok a lelkedbe gázolni, de ha szétnéztél volna a piacon, te is azt látod, amit én írtam..erősebb megoldást kaphattál volna annyiért. Ettől függetlenül nem rossz kártya végülis, egy 670 szintjét hozza, ill. a hűtő se gáz..csak vehettél volna új 280at vagy kéz alól 280Xet, ennyi. Azért pánikra semmi ok, egy erős procival nem mostanában lesz problémád a játékok terén..amennyiben nem vagy 1080p@MaxAA@60FPS rajongó.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz geckowize #64201 üzenetére
Sima r9 280-al is jobban jársz mint a GTX 960-al.
Nvidia árából meg simán veszel egy 280X-et is,ami még jobb.Nem tudhatjuk még,hogy hogyan fogják optimalizálni a játékot,ezért teljes körű információval nem tudunk szolgálni,viszont ár/érték arányban AMD-t még mindig a jobb,teljesítményben sem leszel lecsúszva semmiről.
-
N@idia
őstag
válasz geckowize #64359 üzenetére
Egy i5 2500K biztos kifog hajtani egy ilyen kaliberű kártyát,de még egy GTX 780/970-et is simán kihajt nem okoz neki akadályt rendkívül jó tuning potenciállal rendelkezik én már csak tudom sokáig ilyen procim volt 4.8ghz-en ment,csak a chipset miatt váltottam újabbra megjegyzem nem sok különbséget érzek a régihez képest
Szerk.: P67/Z68 után még ott a Z77 ezt kihagytad nekem Asrock Extreme 4 Z77-es lapban ment
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
gtamate2
veterán
válasz geckowize #64359 üzenetére
Egy 2500K/3570K szinte mindent kihajt. A 2500 és a 4570 között alapon olyan 15-20% különbség van, szóval rajtad áll hogy mit veszel. A 760-at jelenleg egy i5-2400/2500 is kihajtja.
Ha újat akarsz akkor 4440/60 is elég egy ideig, ha biztosra akarsz menni és tuningolnál akkor K-sat vegyél, csak akkor ugye Z-s lap is dukál hozzá, ami újonnan elég jó áron van, használtan már jóval barátságosabbak az árak.Atilla001: A 210 elég, de bármilyen frissebbet tehetsz mellé egy fullhd-t bármi elvisz.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest