Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98008) Roxkex


Roxkex
senior tag

Sziasztok! :)

Habár Én nem venni szeretnék videókártyát (még :P), hanem a laptopomba dedikált videókártya "fura" dolgára kérnék egy kis segítséget. - A Dell notebook topic anorche1 kolléga már részben tudott segíteni. Egyelőre arra jutottam, hogy az AMD kártyát használja Dell Inspiron 3537-es (i7-es széria + radeon 8850M) laptopom amikor elkezdek játszani a Borderlands játékkal.GPU-Z programmal néztem meg, amint elkezdek játszani érezhető, hogy az AMD kártya terhelése iszonyatosan felmegy. - Most meg teljesen csöndbe van a kártya és az intel kártyát terheli. (Értsd, ameddig írom a hsz-t)
A grafikát felcsapom fullra ( + annyi kiegészítést hozzá tennék,hogy ki van vetítve egy 24 colos 1080p-s monitorra, így olyan felbontásban is szeretnék játszani.) és (számomra) indokolatlanul kicsi az FPS, értsd 30-25 FPS-ek mozognak.
Most volt egy kicsi időm tesztelgetni és arra jutottam, hogy a "Dinamikus árnyékok" funkciót ha bekapcsolom akkor lesz ilyen az FPS egyébként ha kinyomom (de minden más marad koccon) akkor 30-50 között mozog, bár sokszor droppol 30-ra, különösen amikor kicsit nagyobb a fight és viszonylag sok a füst-effekt.

Illetve szoktam játszani az új unreal tournament játékkal, ami határozottan nagyobb gépet igényel - médium grafikán szoktam játszani és 35-50 FPS stabilan meg van, ha nagyon sok rakétát lőnek belém, körém .. stb akkor a sok füst / effekt miatt érezhető, hogy rosszabb az FPS.
Ilyen beállításokkal szoktam nyomatni az UT-t + 1080p-ben.

Abban szeretném a tanácsotokat kérni - mint szakértőbb emberek - hogy szerintetek ez normális ezzel a configgal ? :O

Ugyanis egy sokkal régebbi számítógéppel (asztali) amiben van egy Radeon HD5670-es kártya érezhetően jobb KOCC grafikán. (Értsd a "Dinamikus árnyékok" funkció is be van kapcsolva)

Előre is köszi szépen mindennemű segítséget ! :)

Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.