- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Szüleimnek van egy gépe, amit én állítottam össze anno, munkára, irodai használatra, nezetésre. FM2-es APU-s rendszer, azt hiszem, egy A6-6400 proci, Asrock alaplap, XFX táp (nem emlékszem már mekkora, de talán 450W). Külön VGA-t nem tettem bele, mert nem láttam szükségét. Most hétvégén párom játszott facebookos játékot (Cany Crush/Farm Heroes), és azt láttam, hogy borzasztó lassú, szaggatott a játék. Tudom, hogy azok amúgy is rosszul optimalizált, erőforrás igényesek. De elgondolkodtam, hogy lehet, valami alap videókari nem ártana bele mégis. Mit gondoltok? És ha tennétek bele, akkor milyet? Alap felhasználásra, de azért valami olyan, ami az integrálttól erősebb. Ha már AMD rendszer, akkor maradnék a piros VGA-nal (habár zöld párti vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged