- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
G3240 és GTX 750 kombóval GTA V és Ride of The Tomb Raider el fog e menni 1600*900 felbontáson olyan közepes beállításokkal.
Vagy inkább i3-4160 +750 Ti?
-
Pécsi gyerek
addikt
-
regener
veterán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Igen, ez pont az 5-6ezres szériákhoz van még (+noti GPU-k). Lényegében a Catalyst újratervezve, van ugyanolyan funkciójuk de sokkal jobb ez a változat már.
-
regener
veterán
-
-
-
vendingo
veterán
válasz
Djsaba
üzenetére
Köszi
Akkor a divisionnak max csak a dobozát nézegetem pár hónapig, mert hirtelen jött a rossz hír, hogy gyenge hozzá a karim.
A GTX960 jó alternatívának tűnik a következő 3-4 évre.Mondjuk, ha előbb észbe kapok, és nem külön-külön veszem meg az FC primalt meg a divisiont, akkor vehettem volna 970-et is, árban majdnem ugyanott lennék. (asus karikhoz járnak most ajándékba)
-
Djsaba
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Elég lesz a tápod igen

Nvidia sokkal jobb szoftveresen, mind WHQL driverekben (több frissítés) de persze, hogy van program hozzá.
Véleményem szerint az Nvidiás Geforce Experience sokkal jobb és átláthatóbb mint ez a Radeon (AMD gaming evolved vagy mi a fene, meggyűlt vele a bajom nekem is. )
Az alap szoftvert meg nem nagyon kell állítgatni, maximum egyszer be kell lőni (több monitor és hasonló dolgokhoz)
75k-ba szerintem erősebbet (970et) et még nem tudsz kapni, szóval marad a gtx 960 abból veszel egy 4 gigásat, valami márkásabbat (msi, asus, talán giga
) jó hűtéssel és nem lesz vele probléma. -
vendingo
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Kicsit felületes volt a kérdésem tegnap este.
Jelenlegi gép: i5 2500k, z68 extreme3 lap, 2x4gb 1333Mhz memória, HD6950 2GB, táp: CTG 500
Videokártyát keresnék, kaptam is ajánlást a gtx960-ra. Ez megfelelő választás lehet "hosszútávra"?
A mostani kártyám 4-5 éve van meg, eddig hűen szolgált, csak már a division nem fut vele.
A tápom elég egy ilyen kártyához? Gondolom a procim még nem számít nagyon elavultnak, mert bőven van benne potenciál.Az Nvidia kártyáknak is van olyan istenverése, mint az AMD-nek a kataliszt nevű borzadálya?
75k körül nézelődök, ebbe bele is fér az említett 960-as, esetleg használt piacról milyet lenne érdemes nézni, ha olcsóbban akarom megúszni a dolgot?
AMD nem érdekel. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
30-40k között szeretnék 750ti venni. Melyiket érdemes újonnan és honnan. Köszönöm előre is. -
Algatros
csendes tag
P67 lapban van. A szorzót feltudtam rakni 41-re de ez csak 1 magra érvényes ergo 4 magon 3,8. + BCLK 103-on van. Szóval 4 magon 3,9.
A kártyánál fontosnak tartom a jövőt. Nem szeretnék most cserélni egy ideig (2-3 év). -
-
gtamate2
veterán
válasz
Algatros
üzenetére
A 2500-ra tudsz dobni még +400 mhz-et ha P/Z-s lapod van (esetleg még a blck piszkálással még +100-at)
Pár pro/kontra érv tőlem a 970 vs 390 esetén.
Illetve a PCLab friss tesztje a 970-est hozta ki erősebbnek.Annyit hozzátennék hogy az amd esetén erősebb proci kell, mert erőforrásigényesebb sajnos, viszont az nvidia mellé elég lenne a jelenlegi procid (mondjuk ha rá tudod dobni a + 400 mhz-et, ennek a Sandy Bridge topikban kérdezz utána).
-
Algatros
csendes tag
I5 2500 (sajna nem K, szóval nem sok OC van rajta)
Nyáron tervezem a cseréjét.
A tápom 700W-s.Amúgy AMD párti vagyok + úgy tudom egy kicsit jobb teljesítménybe a R9 390. Szóval egyenlőre nem tudom mi legyen, annyi viszont már biztos, hogy nem várom meg az új gen. kártyákat.
-
mcs
veterán
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ha van lehetőséged i3ra is váltani és kedvező áron, akkor lépd meg.
-
-
mcs
veterán
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nem fogja kihajtani teljesen, de ettől függetlenül jó választás. Nekem azért anno a G3220 hagyott tartalékot a sima 750ben, de a játékok nagy része jól ment.
-
Algatros
csendes tag
Sziasztok!
Kártya vásárlás előtt vagyok.110k-ért megéri a R9 390? Vagy várjak az új generációra/szériára? De azok nem lesznek (nagyon) drágák? -
válasz
hegegabi80
üzenetére
750ti teljesítménye ideális mellé.
-
hegegabi80
addikt
A Pentium G3240 mellé mi a max vga?
-
-
Piti1
tag
Melyiket vegyem?
full HD-ra kell gép bírjaPCIE R9 380 2G Gigabyte DDR5 GV-R938WF2-2GD 64 282
PCIE R9 380 2G Gigabyte DDR5 GV-R938WF2OC-2GD 66 237
PCIE R9 380 2G Sapphire DDR5 DUAL-X OC 11242-02-20 69 350
PCIE R9 380 4Gb Sapphire NITRO OC 11242-07-20G 77 747
PCIE R9 380X 4Gb Sapphire NITRO OC 11250-01-20G 85 275A DUAL-X hűtés van olyan jó mint a NITRO?
-
-
vendingo
veterán
Sapphire HD6950 2Gb kártyát cserélnék valami modernebb erősebbre.
70-80k környékén már találok valami értelmeset, amire érdemes cserélni?
Használt is szóba jöhet max 40 ezerig.Még nem tudom, hogy 1 játék miatt (division) vegyek-e egy új VGA-t, amikor a mostanival minden más egyéb játék szépen fut. (FC primal, hardline...)
-
csurenzoo
aktív tag
Sziasztok !
Új vga vásárlása előtt vagyok, mert megadta magát a 7770-m.Főleg csgoval és diablo 3-mal játszom. Ha lesz új vga, akkor a witcher 3 sem maradna ki.
A keret kb 30K lenne.
Újonnan : GTX 750 vagy R7 360
Apróról: GTX 750TI, GTX 660, HD 7850/7870.
Legszimpatikusabb újonnan a GTX 750, apróról GTX 660(1 év garival).
A tápom egy FSP 400W-60APN.
Köszi a segítséget. -
Grafirka
őstag
válasz
bundaska
üzenetére
NV fronton az MSI gaming , Gigabyte WF2, jol sikerult kartyak. De ha jo arban megkapod akkor az EVGA vagy Asus Strix kartyaval sem jarsz rosszul. En jelenleg strixet hasznalok , teljesen meg vagyok elegedve vele,
huvos csendes. A 960 szeriabol mondhatni az osszes 2 ventis verzio vegzi a dolgat rendesen.Nem nagyon hallottam/ olvastam panaszt egyik gyarto megoldasara sem. Egyik masik kicsit hangosabb esetleg nehany C melegebb de nem veszesen.
AMD oldalrol a Sapphire es az MSI talan az ajanlott kategoria de erre inkabb kerdezz ra a topikjaban. -
bundaska
aktív tag
válasz
Grafirka
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat, szétnézek mind a két fronton, megérdeklődöm, kinek mi a véleménye, melyik márkát, típust ajánlja.
Üdv:
Bundas(Azért gondoltam újra, mert nem nagy ár különbség van az új és használt között, ha nem tévedek, pár ezer Ft-ot pedig megéri a különbség szerintem)
-
bundaska
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Videokártya vásárlás előtt állok, egy HD 6870 kártyát szeretnék lecserélni, egy mai játékokat is jó grafikával futtatni képes kártyára. A jelenlegi konfigom az adatlapomon olvasható, de itt is kiírom a fontosabbat:
FX8320, 8GB memória, Corsair TX 650 táp, Full HD monitor 22". (szerintem ezek a legfontosabbak, ha bármire szükség van, mint írtam az adatlapomon minden megtalálható).
Játékra (Bf3, Bf4, Hardline stb., Inventor 16, Autocad (ritkán), Lightroom (néha).), tervezésre, fotószerkesztésre kellene a kártya. Kb 60k-t szánok rá (+5k max), igényem lehetőleg 4 GB memória legyen rajta, illetve mi az a kártya, amit a CPU-m még kihajt alapon (igaz kis tuning belefér, van rajta rendes hűtő).Válaszokat előre is köszönöm:
Bundas
U.I.: AMD párti vagyok, amint ez látszik is, ezen belül Sapphire, ha ez megfelel és nem nyúlok mellé, ezt is bátran ajánlhatjátok

-
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Geforce GTX960 4 GB OC version VGA kártyámat mire cseréljem Radeon vonalon?
A teljesítmény elég de nem Nvidia-t hanem Radeont akarok vagyis kb uez vagy kicsit jobb kártya kéne csak Radeon.
Köszönöm
-
-FLY->
őstag
válasz
d.szabolcs
üzenetére
Nekem EVGA ACX 2.0 van, 0db bioson van. Vannak játékok amiket passzívan visz, pl lol közben nem igazán kapcsol be. Valley teszten 67 fokos, Corsair 300r házban van 3db rendszerventilátorral. Ahogy nekem is úgy ajánlották a márkát, úgy én is tovább ajánlanám.

-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok. Jó áron találtam egy GTX 550 Ti kártyát, ami tökéletes lenne a másodlagos gépembe. A kártyán nincsen semmiféle matrica és kép alapján nem egyértelmű a pontos típusa. Az eladó állitása szerint MSI, de szerintem meg Medion.
A kérdés az, hogy ez most melyik gyártótól származik?
Bocs a kép minőségéért, nekem is küldték.
-
gtamate2
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Csak a VRM hűtése nem valami acélos.
-
Zunex
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy megmagyarázhatatlan (legalábbis általam) jelenséghez:
Már évek óta ezzel küzdök, nem számít milyen gépem van, milyen alkatrészekkel. A probléma a következő:
Amikor elindítok egy játékot, ami izzasztja is a gépet, akkor magas frekvenciájú hangot hallok vagy a tápomból, vagy videókártyámból. Éppen ami úgy gondolja. Most legutoljára a tápból jött, ezért kicseréltem a tápom. A hang most jelenleg a videókártyából jön. Amikor átrakom egy másik gépbe vagy a tápot, vagy a gpu-t, akkor abban a gépben nincs semmi baja. Mind a kettő megy vidáman, hangtalanul. Volt egyszer, hogy a táp folytatta a másik gépben is, de gondolom az véletlen volt. Van amikor csak a mértéke változik alkatrész cserével. Pl most egy Be quiet! system power 500W-os táp van benne és a márka nevéhez hűen csendesebben is adja ki a magas hangot.Ezek a videókártyáim és tápjaim voltak, amikkel kivétel nélkül produkálta valamelyik alkatrész a hangot.
Táp lista: Corsair CX 600, Corsair CX 850, Corsair VS450, Chieftech CTG-550, Random házhoz kapott táp, Be quiet! system power 7 500W
GPU lista: MSI 8600 GTS, Gainward 8800 GT, Asus HD 5770, Sapphire HD 6870, Gigabyte R9 280x, Sapphire R9 270x, Gigabyte GTX 960Jelenlegi config:
Be quiet! system power 500W silver
Gigabyte Windforce x2 960 gtx
2x4gb Corsair Vengeance DDR3
MSI H97 PC Mate
Intel I5 4590Valaki tudna segíteni/találkozott már ilyennel?
-
Satra74
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
válasz
d.szabolcs
üzenetére
Általában az MSI Gaming.
-
d.szabolcs
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a választ.
és ezek közül melyik lehet a jó választás?
-
válasz
d.szabolcs
üzenetére
Asus Strix széria.
MSI Gaming széria.
Gigabyte G1 Gaming széria.
EVGA ACX2.0+ hűtéssel. -
d.szabolcs
csendes tag
Sziasztok!
Nvidia kártyáknál mik az ajánlott gyártók? Hűtésre meg stb... dolgokra gondolok.
Úgy mint Radeon kártyáknál a Saphire vagy MSI.
Köszi.
-
4264adam
nagyúr
válasz
Satra74
üzenetére
A konfigurációdhoz tuningal a GTX980Ti is megfelelő.
50-60k-s keretből ez lenne a legjobb választás: GTX 960 4GB 61k
-
Satra74
tag
Sziasztok!
A konfigurációm a következő: i5-4670K, GA-Z87-HD3, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Samsung 840 120GB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB, Sapphire HD7770 Vapor-X GHz Edition 1GB GDDR5
A Total War sorozattal játszom és úgy érzem, hogy a 7770-esem már nem elég az általam várt látványhoz.
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy ehhez a konfighoz milyen kártya passzol, illetve a 7770-ről mire érdemes váltani, hogy jól látható javulást tapasztaljak. kb. 50-60 K lenne a keret.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
derive
senior tag
válasz
Csaby25
üzenetére
Az Xes nem eri meg, a sima 390et vedd. Ha PCXnel nincs, irany az ipon.
Jo a 970, csak egy 10essel dragabb hasonlo sebessegert. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
PCX-től szeretnék videókarit 2560x1080-as játékra.
Tudom, hogy R9 390-ből az MSI és a Sapphire az ajánlott, de csak MSI-t találtam és abból is csak az R9 390X-et ami drágább..
Lehet szó más gyártóról is, vagy esetleg GTX 970 is jó lenne?
Köszi! -
johnywalker
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Érthető.Nincs is ebből semmi gond, ha az ember az elérhető hardver elemeihez fejleszt...Hidd el, más is csak fizu után több hónappal fejleszt!MO jobban teljesít!
-
Pécsi gyerek
addikt
Így van.Látom a lehetőségeket.Azért fejlesztettem az egy magos 1.8 ghz es procit mind két gépben először c2d e8400 re a vég cél ugye egy xeon 4×3 ghz .Csak az én szempontom az volt hogy amíg kimaxolom a 775 ös platformom addig is tudjak játszani a lehető legtöbb játékal legalább lowon.Nekem sajna csak így megy egyik hónap két e8400 7 ezer másik hónap egy hd 5770 stb stb.De nem panaszkodásnak írom mert ebben az országban sok embernek a betevőre sem futja
Szóval míg nem ismered az ember szempontjait és hogy mit mér tesz adfig elég nehéz megmondani szetintem hogy ez most variál itt mint kutya b...ás után vagy csóringer fél egy év alatt tud eljutni oda ahova szeretne.OFF VÉGE 
-
4264adam
nagyúr
válasz
Djsaba
üzenetére
Nem foglalhatok állást mert én is itt vga ajánló vagyok így a nyers teljesítmény és felhasználás szerinti tanácsot kell nyújtanom.
De a véleményem ez a 2015-ös évemről vga szempontjából: NV AMD NV AMD NV. Mindig növeltem a nyers erőt és meg voltak mindig a micro laggok számomra. Ez főleg a Shadow Of Mordor-ban látszott, hogy a 750Ti- simább frametime-ot mutatott mint a HD7950. Igen amint láthatod egy 70%-os teljesítmény volt pedig utóbbira. Így végül maradtam augusztus óta 960 4gb melett előtte 960 2gb-al, és a 4GB is be vált az én igényeimnek (DL Batman AK, Far Cry 4, GTA 5)Az, hogy mikor lesz megfelelő DX12 nem tudom. Abu féle specifikációkat tudok mondani, ami eddig csak papíron szép. Én úgy vagyok vele én ma játszom és ma nekem az NV a megfelelő -
Grave_444
nagyúr
válasz
hegegabi80
üzenetére
Nincs. [link]
-
hegegabi80
addikt
A PCIe 2.0 és 3.0 között van észrevehető különbség? A gyártók szerint igen, viszont valahol olvastam, hogy kb 10-15 % sebesség növekedés.
-
Djsaba
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi.

Szerinted mikorra várható az első DX12-es játék? Gondolom addigra ki fog jönni az új széria is..
De most ez a három dolog, legfőképp a grafikai kirajzolás minősége, ami zavar nagyon. WoT-ban észrevettem, hogy a tankok csövénél és más helyeken is gyengébb a grafika minősége, elvileg nincs ilyen, de kicsit utánaolvastam, és többen is esküdni mernek arra, hogy Nvidiás kártyákon, szebben, folyékonyabban mennek az ilyen grafikai elemek. Én már kétszer tapasztaltam ezt, csak nem lehetek hülye

Azt, hogy találok-e annyiért 4Gb-os verziót, amennyiért én most meghirdettem a 380at, nem tudom, mert ilyen gigabyte és hasonló csörömpölő lámpaburatartókat nem akarok venni

Te mit gondolsz erről a grafikai mizériáról ?
Valamint a microlagg helyett inkább a stabilatlanságot szerettem volna mondani, MSI mércével is mikor néztem játék közben 100%-ról 0%-ra ugrált a GPU kihasználatlansága, másodperceken belül.
-
johnywalker
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Nem kell a lottón nyerni, mindenki gyűjtöget és ésszerűen dönt...Mi az ami a pénztárcájába és az igényeibe belefér...Mint ahogyan te is folyamatosan itt vagy, és látod a lehetőségeket.
-
4264adam
nagyúr
válasz
Djsaba
üzenetére
GTX960 4GB az újabb játékokban teljesen utol éri a 770-et néha meg is előzi. TIER 2 bekötése miatt ha megjelenik az első DX12 játék várható teljesitémény vesztesége a 380-al szemben 10%-ra saccolható. Most fej fej mellet vannak. NV előnye ugye a NV-s játékok többsége kisebb fogyasztás.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
johnywalker
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat.
Ezt a variálást nem nagyon értem de ennél nagyobb bajom ne legyen
(hozátenném hogy két gépem van 775 ös és párhuzamossan megy a "fejlesztés" (nekem az) ezért lehet hogy összevisszának tünnek a hozzászólásaim
Egyik gépben hd 5770 lessz,a másikban meg azért van 4850 mert ahonan volt a 9500 gs em ott párvezer ráfizetéssel betudtam erre cserélni.Nyerek a lóttón esküszöm hogy nem variálok hanem bemegyek a boltba és veszek egy 8 gb os full kártyát azt jóvan 
-
johnywalker
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Atyavilág, tudsz aztán variálni....
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Azon gondolkozom (már fel is tettem a hirdetést) hogy leváltanám a R9 380asom.
Az okai: Ismételten visszatértek a microlaggok, amit régen is tapasztaltam , még jó régen mikor AMD-s kártyám volt. A kirajzolása sem tetszik valahogy, úgy érzem az egész egy visszaváltás volt a 760-ról. Na arról nem is beszélve, hogy nem sikerült belőni az Eyefinity-t, egy kisebb felbontású Tv-re..
Szóval nagyon azon vagyok, hogy leváltanám 960/770-re.
Mit gondoltok? Csak én vagyok ekkora hülye, vagy ezek tényleg valós dolgok lehetnek?

A váltás nem kerülne pénzbe,sőőt ( használtban gondolkozom)
Tudnátok esetleg tesztet lőni, hogy mit vesztek/nyerek a váltással?

-
kriszbon
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Szia!
Ha aránylag olcsón ki akarsz hozni abból a konfigból valamit, akkor a 4850-et eladod a procival együtt, és veszel egy mondjuk 7850 2GB-os kártyát, meg egy Xeon procit(talán 5440-5450-et) felrántod 3,6-3,8 körülre, és élvezed vele a játékot.
Van itt régi Vantage teszt 4850+2x3,3GHz vs 7850+4x3GHz Xeon, nem azt mondom hogy sokat elárul ez a teszt, de azért látható némi különbség.
De hogy legyen újabb teszt is 3GHz-es Xeonnal és 7850-el, igaz itt már nem volt meg a 4850-em.

-
Grafirka
őstag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Hat nagyon sovanyan
1280x800 felbontason 20 fps ala is beesik eleg gyakran. -
lotuska
tag
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Szia, rosszul [link] Es itt quad core-os procival van hajtva. Mar volt itt tobbszor vita, hogy megeri-e vagy nem egy regi konfigot takolni, szerintem ehhez a jatekhoz normalisabb jatekelmenyhez (legalabbis nekem) a belepo radeon 7770/7790 vagy gtx 750/gtx 750ti kari kell + legalabb vagy valami regi lga775-os quad/xeon, phenom2 3ghz+, vagy valami fm socketes quad athlon. Es akkor se varj ultra beallitasokat. Azt, hogy megeri vagy nem mindenki dontse el, meg ki mennyi penzt szan ra.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok van egy asus hd 4850 em 😁 1 gb-os.Gta 5 öt hogy viszi,van valakinek tapasztalata?Monitorom max 1360×768 de nekem az 1024×768 is simán jó.
-
Köszönöm segítségeteket. Tudom, hogy különböző kimenetekkel megoldható, de egyformát szeretnénk. Találtam egy 4 display porttal rendelkező kártyát, szerintem az lesz a nyerő.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) jó hűtéssel és nem lesz vele probléma.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval míg nem ismered az ember szempontjait és hogy mit mér tesz adfig elég nehéz megmondani szetintem hogy ez most variál itt mint kutya b...ás után vagy csóringer fél egy év alatt tud eljutni oda ahova szeretne.OFF VÉGE 
Egyik gépben hd 5770 lessz,a másikban meg azért van 4850 mert ahonan volt a 9500 gs em ott párvezer ráfizetéssel betudtam erre cserélni.Nyerek a lóttón esküszöm hogy nem variálok hanem bemegyek a boltba és veszek egy 8 gb os full kártyát azt jóvan
Meggyi001