Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csartak
csendes tag
Sziasztok!
Átlag game felhasználó vagyok, nagyon felületes tudással. Újítani szeretném a vasamat, ebben két barátom segítségét kértem. Ők ezt az opciót rakták össze nekem:
1.
ASUS Crosshair V Formula-Z
AMD FX-9AMD FX-9370370
Corsair 1866
Gigabyte GTX760 4GB OC
Toshiba DT01ACA200 2TB 64MB
Gépház2.
ASUS Maximus V Formula / Assasins Creed 3
Intel Core i7-3770K 3.5GHz BOX
Corsair 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz
Gigabyte GTX760 4GB OC
Toshiba DT01ACA200 2TB 64MB
GépházA tápom 650 Wattos, szerintük azt nem kell újítanom de a GTX 9800-am másfél éve azért olvadt le mert nem bírta az akkori 500 Wattos tápom a strapát.
Videókártya terén nagy vívódásban vagyunk. Nvidia párti vagyok, egyszer volt Radeon kártyám de azzal nagyon rossz tapasztalatom van, ennek ellenére nyilván nem zárkózok el a Radeontól sem. Ők ajánlottak még a Sapphire HD 7970 3GB OC esetleg a GTX760 helyett, de ugyebár itt eleve 1 giga különbség van, ráadásul valamivel drágább is a HD7970.
Jelenleg főleg a Rome 2 Total War miatt újítom a gépet, de hosszú távon a 4K felbontású monitorok, gamek, filmek érdekelnek, tehát mindenképp olyan konfigra van szükségem ami azt lazán viszi majd full grafikán. Tudtok ebben segíteni/tanácsokat adni?Köszönöm szépen!
-
tixem
addikt
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
hűtőbordás ventilátoros
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apollo_21
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jah, kérdés h mi? a Nokia asha 503? vagy a voda kütyü?
PPPP
jó-jó okétudom
A matrix
-
Casanova*
veterán
[link] jó drága lesz.
-
kisi
aktív tag
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor ezekben gondolkodom tovább.
-
CsigaGyilkos
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Énis egyetértek az előttem szólókkal a 7770/90 jobb választás, mint a Hybrid cf
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Erre a kérdésre tud valaki tanácsot adni?
-
Zarbi
tag
Köszi nektek!
Rypejakten neked már gyűlnek nálam a pontok. Lassan meglesz az achievement. -
Sonic*
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Jó vicceskedjél, bocs hogy nem vagyok IT zseni. Normálisan kértem segítséget, de úgy látszik ez itt tilos

-
bluyoo
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez ott volt!

(#32075) Zarbi
+1 Az Asus-nak. A DCUII-es hűtés szerintem is megéri.
(#32080) Sonic*
Szerintem ezek után nehéz komolyan venni a kérdésed!
-
Sonic*
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Kérlek komolyan

-
Sonic*
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rendben köszönöm!
Akor pluszban nem kell iPontól semmit sem rendelni?

-
Zarbi
tag
Üdv!
Az már biztos hogy 7790-es kártyát veszek, de itt olvasottak kezdenek eltántorítani a sapphire-tól, a 2 év gari miatt.
[link] őt választottam volna, de lehet kevés a 2 év gari.
[link] tőle azért tartok, mert olvastam, hogy a 7700as gigabyte oc kártyák szeretnek rosszalkodni. tapasztalatok?
[link] erről meg semmit nem tudok
Segítsetek kérlek, hogy melyik lenne a legjobb és miért! (bár tudatalattim azt súgja, hogy asus lesz a nyerő)
Régen sokszor vásároltam alkatrészeket, és soha nem futottam még bele hibás darabba. Életem 23 éve alatt még gariztatni se kellett soha semmit, bár ez gondolom szerencse is. Egy szónak is száz a vége, nem akarom beszopni
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Sonic*
üzenetére
Kapni fogsz hozzá! Sapphire HD 7790 Dual-X 1 GB review
(#32071) Sonic*
Elég nehéz felfogásod van ....
Pontosan mi a tápod típusa? -
Apollo_21
addikt
válasz
Sonic*
üzenetére
Ember!!!! Linkeltem fsp gyártói oldalt...képekkel?? olvasol és kattintasz? vagy csak hisztizel?
Tessék itt egy újabb link..egy fsp 400as táppal.[link]
Második képre katt..legalsó legutolsó csati fekete 6pin-es...írhatnál táp típust pontosítva..az mégjobb volna, mielött megy az észnélküli átalakító vásárlás..... -
Sonic*
aktív tag
-
Sonic*
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
DE AZ HOGY NÉZ KI???? ÉN NEM LÁTOK OLYAT!
-
Sonic*
aktív tag
NAGYON FONTOS!
Holnap jön meg a 7790-es kártyám, de még mindig nem tudom, hogy hogy néz ki a kábel ami kijön a tápból, és ebbe dugom bele a 6pin-es kábelt. HELP!
-
vitya81
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nvidia-t szeretnék, és mindenképpen GTX760-at. Úgy tűnik nem 'úszom meg', és a 4GB-os kártyát kell megvennem 83.000-ért
Nekem is afelé húz a szívem, csak próbáltam spórolni, hátha elég egy 2GB-os is. No meg a Gigabyte-on a 2 ventilátor is aggaszt...mi van ha beszarik egy vagy kettő. Gainward Phantom is szimpatikus, de 'csak' 2 GB-os. Nehéz a döntés... -
bandi0000
nagyúr
-
vitya81
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Az 1.link épp egy Gigabyte GTX760 4GB-ra mutat. Szívem szerint azt venném, meg... csak hát 10.000 Ft-tal több mint a másik kettő. 1920x1080 felbontásban játszok mindennel, és szeretem, ha max.-on van a grafika
Leggyakrabban BF3, most BF4, F1-2012-2013, lesz Watch Dogs, GTA V..... ezért terveztem mostanra egy VGA cserét. Tehát te azt mondod, hogy mindenképpen több mint 2GB legyen a VRAM? -
bandi0000
nagyúr
válasz
vitya81
üzenetére
mind 3 jó kártya, ha 2 évre tervezel, akkor szerintem egy 3 giga Vram kellene, már a BF most is 2 fölé megy szóval ki tudja mi lesz 2 éven belül, de esetleg van még egy 2. lehetőség, ott a 7950, néha nagyon olcsón dobálják, és abba 3 giga Vram van kb ott van tudásilag mint a 760, néha ez néha amaz az erősebb, vagy megvárod az új szériát ha jó áron jön azt veszed, vagy ha nem jó áron akkor is talán nyomja majd le az árakat
De amúgy mekkora felbontásban játszanál, meg milyen játékokkal?
-
vitya81
tag
-
d@minator
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
(#32048) marcusa: Igen de ha megfigyeled 60fps körülire állították be a játékokat. Nekem gyanús, hogy ha feljebb húzzuk a grafikát és lemegyünk 30fps-re akkor már elfogy a VRAM. A frametime-ok is valamivel rosszabbak. A 27 ezret azonban megérhette volna. Kérdés mire akarja az ember használni.

-
d@minator
addikt
Itt egy 650Ti Boost /1GB teszt. Hát 27-ért nagyon jó lett volna...Ennyiért csak 7770-et kapni.
-
ST05
őstag
-
peu407
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kérdés az, mire kis hazánkban a polcokra kerül, mennyi lesz az ára ehhez képest. 269,99X362=97737 Ft Jó lenne ha ennyi lenne!!
-
Sonic*
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem egy 400W-os FSP tápom van, hogy kötöm vele össze? Nem az alaplapon van valami ilyesmi?

-
Sonic*
aktív tag
Ezen a lapon hova kell majd bedugni a kártya pin csatlakozóját?
http://www.asrock.com/mb/Intel/H61MU3S3/index.hu.asp
-
Sonic*
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Egy Radeon Hd 7790 videókártyát szerenék venni és egy olyan monitort ami DVI-s. Na most, olyan kábel van-e aminek hdmi vége az egyik és dvi a másik? Vagy megéri DVI-DVI kábelt venni?
-
Sondi1986
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szépen fel húzták:

-
CoolBoy323
nagyúr
Sapphire R9 280X Toxic Edition OC 3GB Review
De k.rva jól néz ki
az ára is 
-
CoolBoy323
nagyúr
-
tixem
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
semmi most, de ha netán valami gebasz lesz vele, nekem hétköznap macerás Pestre furikázni.
-
tixem
addikt
Ipon szombaton nyitva van?
találtam egy 660 ti-t de ipon garis sajna, az meg tudomásom szerint szombaton zárva van.
-
Andor22
aktív tag
gtx 770 ről mi a véleményetek?
milyet érdemes ezekből venni ?
thx előre is -
Gordon32
tag
Udv!
Tudnatok segiteni?
Nem tudok donteni a Hd7870 vagy 660ti kozott
Foleg jatekra kell fhd-ba
Esetleg mas alternativa?
Vagy egy fx vagy egy i5 melle menne
Elore is koszonom! -
Sondi1986
addikt
válasz
Zoom3r_HUN
üzenetére
Hát ja.

-
Sondi1986
addikt
válasz
Zoom3r_HUN
üzenetére
SAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 40k
vagy PH használtan 2gb-ost. -
Zoom3r_HUN
csendes tag
Üdvözletem, segítséget szeretnék kérni gépfejlesztéssel kapcsoatban:
1. Jelenlegi konfigurációm: AMD Phenom II X4 965, ATI Radeon HD5770, 4GB DDR3 memória, a gépben egy 500W-os n-power táp van. Ezzel a konfigurációval a béta KB 2 FPS-EL FUT, véleményeket szeretnék kérni a teljes verzió futásával kapcsolatban.
2. Videókártyát szeretnék fejleszteni, javaslatokat kérnék mely típusokat lenne érdemes megvásárolni. ATI kártyák előnyben, 30.000-40.000 Ft-nál többet nem szeretnék rá szánni, használt kártya is számításba vehető.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sondi1986
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Erre gondoltam: [link] mert 27k vesztegették én meg 25k el tudtam volna hozni.
De el vettettem az ötletet
-
Sondi1986
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Látszik hogy 1 napos akció volt

Többször megfordult a fejembe hogy veszek 1-et és letesztelés után fel rakom PH-ra. Mert az iponnál kedvezményem van.

De elvetettem mert féltem hogy itt ragad az ár és nyakamon marad.
-
Sondi1986
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha 1GB-os 650ti boost akkor már 7790 vegyen az ember, de 2GB-os 650ti boost nyugodtan vehet.
Különben haver kipróbálta 1GB-os 650ti boost kártyát és hát vissza is vette a boltba kicseréltetni egy 2GB-ra.
BF3-ban, elég nagy különbség volt, a 2GB-sal még elsimítás is fel tudja tenni. -
Apollo_21
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Hali!
Tegnap kitárgyaltuk a többiekkel hogy a boost 1gigás "csak 768mb ramot használ ki rendesen a 192bit miatt".
Tehát inkább a 7790fogja megérni neked.... -
banderasz77
addikt
Ja 650Ti Boost-ra gondoltam, mert tök egy árban van mindkettő.
-
banderasz77
addikt
Ha azt kérdezem, hogy 7790 vs 650Ti? Mindkettő 1 GB.
-
Casanova*
veterán
r9 x280 teljesen ugyanaz,mint 7970? r9-be csak van valami újítás,nem? miben különböznek,azon kívül,hogy felvannak tuningolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, azok biztos, hogy felárazottak lesznek. De szerintem jönnek olcsóbb megoldások is. Kérdés, hogy azokon milyen hűtés lesz...

PPPP

LINKET!
az ára is

Meggyi001