- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mivel régen jártam erre, és az utóbbi pár évben nem követtem a VGA vonalat, hogy mi mit tud.
Adott egy Asrock G41 alaplap
Proci 3GHz-es Quad, ebben a lapban tuning szerintem nuku.
Ram 4GB DDR3
Felbontás jelenleg kicsi, 1280x1024 később lehet lesz nagyobb(de nem túlzásba), hogy játékokkal mivel játszik a kölök, arról passzolok, úgy mondom hogy vegyesen minden.
Milyen VGA kártyát javasolnátok hozzá Radeon vonalon (csak ezen), az sem baj ha a kártya kicsit erősebb, mint ami a procihoz illene.
A keret nem túl bőséges, mert még tápot is kell venni a régi helyett, de úgy cirka 30-35 ezer környékén lenne jó, és lehet használt is.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest