Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65507) Roleegsi válasza N@idia (#65506) üzenetére


Roleegsi
tag

De értem a lényeget, nem pörög közel sem 100 %-on a kártya... No de ha így is visz mindent maximumon, akkor ez miért baj addig amíg nem lesz meg a proci, és az alaplap (2-3 hónap)?? Most volt ennyim egyben, amit erre szánhattam, később ez nem biztos, hogy fenn fog állni, viszont a proci, meg a lap nem kerül ennyibe, így azt hamarabb összekuporgatom ha arra kerül a sor!
Nem értem miért kell ezen lovagolni?! Károsodik a kártya, hogy csak 30 %-on pörög?? Mert sztem nem! Vagy talán a processzor megy tönkre?? Sztem az sem! Akkor ha így is úgy is fejleszteni fogom a gépem, akkor nem mindegy milyen sorrendben teszem? Elmondtam világosan, nekem most a legfontosabb a játék! Ha processzort, és alaplapot vettem volna, akkor a régi kártyámmal nem élvezhetném úgy a GTA 5-t, mint ezzel! Jaaa... vagy ne játszak hónapokig, vagy rakjam low-ra, mert ti azt mondtátok, hogy fordítva csináljam?!
Ha valaki itt nem értett meg valamit, az nem én vagyok! Számomra most ez volt a szempont. Kárt semmiben nem teszek, csak előbb vettem vga-t, mint processzort... Remélem nem kerülök a pokolra :)) :DD

Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.