Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz kristof123 #34478 üzenetére
tehát a 2GB os kártyád nem fut ki a 2GB vram használatból... értem ok,
-
ACE-
addikt
Valakinek van arról tapasztalata, hogy a Videókártyához adott játékokat el lehet passzolni ha nem kellenek? Megéri a plusz költséget?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
trufa12
addikt
Hát (törvényben az van hogy nem .) de az már más dolog hogy te mit teszel vele .. hogy tovább adod e a kódot, meg lesz e aki meg veszi, nah meg kétlem hogy itt a ph-n ezt meg tudod tenni .
de ha más is hirdet kódot akkor te is hirdetheted .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
csubakka2141
csendes tag
Sziasztok! Egy haverom most akar gépet rendelni és segítek neki a választásban, már csak a grafikus kártya hiányzik, és bele kellene férnünk egy bizonyos összegbe. Találtam 2 kártyát abban az árkategóriában amibe me´g beleférnénk, az egyik jelölt egy GTX 650Ti boost, a másik pedig egy radeon r7 260x. Azt olvastam, hogy a gtx kicsit gyorsabb az AMD-nél. Van alakinek tapasztalata valamelyikkel? Melyiket javasolnátok? És vinné, vagy viszi valakinek a BF4-et(single) ultrán?
carpe diem
-
ACE-
addikt
válasz trufa12 #34504 üzenetére
Milyen törvényben van, hogy nem adhatom? Ez gondolom csak egy-egy kulcs, amit adnak a kártyához, ha azt odaadom valakinek, és Ő regeli Steam-be vagy Origin-be, azzal rohadtul nem követek el semmit...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
gtamate2
veterán
válasz csubakka2141 #34505 üzenetére
Tessék bf3-ban a ti boost a nyerőbb /meg amúgy is erősebb egy picit/, ha tuningolni is szeretnél, akkor viszont meggondolandó a 260x, de én a 650ti boostot venném, most jó áron van.
ACE-: A kuponra rá van írva hogy nem továbbadható, az másik kérdés hogy ezt mennyire nézik..
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
veterán
válasz csubakka2141 #34505 üzenetére
Igen, kicsit erősebb a 650Ti Boost, de ha BF4 lesz, akkor inkább a 260X-et (de még inkább a 7790-et az ára miatt) mondanám a játék Mantle támogatása miatt.
Sőt, 650Ti Boost árának közelében van 2 GB-os 7850-es is.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Berv
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek, ehhez a konfighoz (GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, AMD Phenom II X6 1090T, GEIL Evo 4096Mb DDR3, FSP SAGA II 500W táp) vennék videókártyát, 45-46 Ft-ig bezárólag.
A táp elbírja, a proci kihajtja pl a GTX660-kat?
Vagy 45-ért van jobb is?
Köszi, Berv[ Szerkesztve ]
Nem vagyok aláírásra jogosult !
-
gtamate2
veterán
válasz solfilo #34509 üzenetére
Mutass már egy tesztet ahol jobb az r7 260x a bf3-ban, de itt van mégegy bf3 teszt, tessék: [link]
marcusa: Mennyire jó árban érdekelne?
Berv: Elbírja, nekem egy ctg 450 hajtja, hiba nélkül Szerintem ez most a best buy, esetleg a 7850-et veheted jó hűtéssel, de azt tuningolni kell keményen hogy behozza azért /plusz ha antituning példányt kapsz ki akkor bukta ugye/ , vannak még 7870-ek is, picit drágábban, de gyenge hűtéssel. A döntés a tied
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
csubakka2141
csendes tag
válasz gtamate2 #34507 üzenetére
Köszi, hát lehet, hogy egy kis tuninggal megprobalkoznék, és amugy ahol néztem, ott mind a 2kari kb ugyanannyiba kerül.
solfio Hát azt mondta haverom, hogy az legyen a feltétel, hogy vigye a BF4-et ultrán . Amúgy meg far cry-ra lenne, meg WoT-ra, stb. Meg még vigye egy ideig a játékokat, ha nem is ultrán.
carpe diem
-
gtamate2
veterán
válasz csubakka2141 #34513 üzenetére
Ahhoz azért nem kis tuning kellesz, de nézd meg ezt a tesztet akár: [link]
r7 260x 40fps
650ti boost 50fpsr7 260x 66fps
650ti boost 74fpsr7 260x 40fps
650ti boost 50fps*Sn0w
-
veterán
válasz gtamate2 #34512 üzenetére
BF3-ról nem volt szó. BF4-el akarnak játszani, a motorban meg ott virít a Mantle december közepétől.
Hogy mennyit számít, az meg majd kiderül.(#34516) Maarki: Ebben a szegmensben nincs igazi konkurenciája a 7770-nek. Vedd meg nyugodtan. Feljebb lehet vitatkozni a 7790/650Ti (Boost) kártyákról.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék egy videokártyát 25-27k körüli áron én a 7770 néztem Atiból de nekem jó az nvidia is a lényeg hogy ddr5 memória legyen rajta ha lehet passzív hűtés de nem létfontóság és ha lehet akkor ne keljen neki plusz ménykű de ha van az se eget rengető !
remélem nem szűkítettem le nagyon a kőrt
Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv: Maarki
-
csubakka2141
csendes tag
Oké, köszi mindenkinek, asszem a 650Ti boost mellet döntök, már csak a gyártót kell eldönteni.
carpe diem
-
Gubu0101
veterán
válasz #63761920 #34463 üzenetére
Üdv!
-Asus M5A78l-M LX3
-FX 4100
-2×2Gb ddr3 1600 Mhz Crossair
-HKC 450W
-64 Gb Kingfast Sata2 SSD
stb.
Ez lenne a gép,ehez kellene nekem ~30k ig kártya vagy ATI vagy Nvidia.
Ha nagyon gyártó függő akarok lenni akkor Gainward,de jöhet más is.
Többnyire játékra,pl.:WOT.
De ha közepes beállításokon viszi új (2012-13-14)-es játékokat az se gond,többnyire nem zavar ha gyengébb vagy kevesebb az fps.
Köszi!Ui.:-Használt esetleg szóba jöhet,némi garal.
-Jövőhónapba lenne vásárlás,gondolom pár %-ot csökkenek árak addig (hátha)
-192bit vagy fölötte,elvégre ez is számít.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
gtamate2
veterán
válasz Gubu0101 #34521 üzenetére
Először vegyél egy normális tápot szerintem, már pár ezerért -akár használtan is- lehet normálisat venni, utána pedig egy 650 ti boost vagy hd7790 között lehet vacilálnod. Ezek eléggé best buyok mostanában.
Mod: Ha jövő hónapban lesz akkor meg inkább térjünk vissza rá akkor, nem tudjuk előre az árakat.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz csubakka2141 #34523 üzenetére
Árak? De könnyebb lenne ha linkelnéd az oldalt.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Nazgul96
csendes tag
Én milyen videokártyát vegyek?
CPU: AMD FX 8350 5.3GHz
Alaplap: Asrock 970 Extreme 4 (csipsethűtés kompresszoros vízhűtés és meghúzva FSB PCIE...
HDD: Segate 1TB Sata 3
Táp: 1000w Cooler Master
Ram: A-Data Gaming v.2 2000Mhz
Ár: 30-55.000Ft
Elvárás: Rome total war 2 full grafikán akadozás mentes futás... -
Gubu0101
veterán
válasz gtamate2 #34522 üzenetére
Köszi!
Tápal mibaj?
Gyenge vagy nem épp megbízható?
Régi 650-es Q-tec tápomra is azt mondták,hogy ink dobjam,meg életveszélyesek közé van sorolva,nekem még is évekig semmit gondom nem volt vele,talán szerencse.
De akkor most megyek a táposokhoz…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
gtamate2
veterán
válasz Maarki #34535 üzenetére
31k-ért most viszont a 650ti boost a best buy 50%-kal erősebb a 7770-nél, ha esetleg többet szánnál rá, 25k környékén a 7770 az egyértelmű befutó
*Sn0w
-
trufa12
addikt
válasz gtamate2 #34536 üzenetére
Ne hülyítsétek már meg szegény embert
vegyél 1 vga-t azt jó van . Én az amd rendszert le építettem . (még a vga van de ha minden jól megy ami a betűvel kezdődik takarodik a portáról . )
N-I leszek teljes mértékben .AMD nél (lap, proci, ) 1 rakás kaka volt minden, a vga pedig 1 feszt hibázik, az oc-t sem bírja...
Olcsó és híg a leve .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Buci21
addikt
válasz kristof123 #34541 üzenetére
a sok zöld... leírhatná azért h mi volt a baja, mert pl én a 7790-einkkel (2 van) és a 6870-emmel is boldog voltam És egy GTX 650Ti sem volt akkora ász, pont ugyan ezt tudta... nem értem én ezt a piros-zöld dolgot, azt veszem ami olcsó, és most a piros az.
-
kristof123
őstag
válasz Buci21 #34542 üzenetére
Sok mindenre lehetne fogni, de maradjunk annyiban, hogy nem úgy teljesített a piros oldal ahogy azt kellett volna.
"nem értem én ezt a piros-zöld dolgot, azt veszem ami olcsó, és most a piros az."
Nekem fontos egy régi játék is, aminél csak zöld jöhet szóba. Többször próbáltam piros maradni az ára miatt, de csak szitkozódás lett a vége. (:[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz kristof123 #34548 üzenetére
nekem a 6870-el minden elindult, a 7790el már télleg voltak gondok nekem teljesen jó, és 26-ért vettem
(#34547) gtamate2 :
7790-t[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz kristof123 #34548 üzenetére
Attól függ miben hogy teljesít!?
gtamate2 csak úgy írtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest