Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
avar29
tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Személy szerint nekem nagyon bejött a Ray Tracing. Egy hónapja pont emiatt nem is jöhetett szóba az AMD kártya vásárlásakor. Az elmúlt években nem volt egy olyan technológia ezen kívül, ami ennyit tett volna a játékok valós kinézetéért. Igazából nem értem, minek veszünk több százezres kártyát a fotorealizmusért, ha pont a legfontosabb elemet hagyjuk ki belőle. Mióta 3070-em van, nem játszottam Ray Tracing támogatott játékkal RT nélkül (Minecraft, Battlefield 5, Cyberpunk 2077), annyira jó.
Mindenképpen nézz sok-sok videót róla (RTX on vs off), hogy téged mennyire győz meg.
Ettől tedd függővé, hogy RX 6800 XT vagy RTX 3080, mert ha nem érdekel az RT (oké, van AMD oldalon is, de úgy láttam, hogy harmadolja az FPS-t, és csak az egyik részét kapod meg belőle), akkor jobb vétel lehet az RX 6800 XT.
UI: nincs miért félni a bányászkártyáktól. Legyen rajta garancia, de ez általános érvényű.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenképpen nézz sok-sok videót róla (RTX on vs off), hogy téged mennyire győz meg.
Meggyi001