Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109369) maajsz válasza zed juron (#109359) üzenetére


maajsz
senior tag

Értem én, hogy ez a steril jog, de szakma ide szakma oda ebben az országban jelenleg a jogállamiság fogalma alig teljesül, nem hogy még a jogbiztonság meg stb.. pereskedhetsz te éjt nappal, főleg egy "sz@ros" 100-200k-s karin, nem köteles vallani senki hogy pontosan mit csinált a hardverrel, főleg nem ha magánszemélyként használta. Ezen a téren a jog elég hézagos, azt te soha nem bizonyítod hogy az a kártya mit számolt, nagyon max azt hogy számolt valamit. Félreértés ne essék, nem vagyok miner párti, de ha használtan veszel valamit számolj ezzel.
Ha meg kipróbálod helyszínen úgyis hallod ha venti csapágyban sok km van, mást meg úgysem tudsz megállapítani akkor és ott. Ha rigben volt és porosodott sokat még a vrm hűtés romolhatott, de ma már ezek sem olyan vészesek mint anno. Főleg ha alul volt feszelve. Az hogy a vramon volt húzva megint nem jelent katasztrófát.
Itt meg lebegtetheted a hirdetés szövegét, attól hogy nem írja le pontosan, hogy "bánya kari" nem téveszt meg. Ha nem mond semmit, csak annyit hogy itt egy ennyi idős VGA ennyi garral ennyiért, akkor tied a döntés, kell kell, nem nem.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.